P. Petr 49.
J. Volf 55.
2:1
(0:1)
40. J. Melč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 10:00

11.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšecké Žehrovice desátou výhrou v řadě přezimují na vrcholu


Branky


49. P. Petr , 55. J. Volf - 40. J. Melč
19

Šlágr kola se odehrál při sobotním dopolední ve Mšeckých Žehrovicích, kam zajížděl Janov. Hosté mají kvalitní tým a chtěli dosud první celek soutěže obrat o body a s podzimní částí se rozloučit vítězně. Stejný cíl ale měli domácí, kteří ale museli dohánět manko z prvního poločasu. Rychlý obrat ale zvládli a jak se později ukázalo, tento obrat byl vítězný a znamenal nejen desátou výhru v řadě, ale přezimování na první pozici!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janov ukradl vedení

Hosté se předvedli jako velice silné mužstvo a začátek utkání tak byl velice vyrovnaný. Janov se dokázal vyrovnat důrazné hře svého soupeře, což činilo v minulém zápase Pavlíkovu velký problém, na který doplatil. Na straně hostí měl šanci Konvalinka, který svůj samostatný únik poslal nad branku Veselého. Po sklepnutí M. Bradáče to zkoušel i Kail, ale jeho střela také cíl nezasáhla.

 

V největší příležitosti domácích nedokázal z bezprostřední blízkosti překonat hostujícího brankáře Kočí. Staré známe nedáš - dostaneš platilo i v tomto případě. M. Bradáč byl faulovaný kousek před šestnáctkou a Sokol zahrával velmi nadějnou standardku. Tu si na sebe vzal Melč a trefil se parádně - 0:1. Druhá půle tak byla jistě plná očekávání.

Rychlý vítězný obrat

Domácí si měli opět co vyříkávat v kabině a i tentokrát se účinek dostavil ihned po úvodním hvizdu. Hosté spílali sudímu Vodrážkovi, když žádali odpískání pokutového kopu za ruku Škutchana. Z následného brejku zavelel kapitán domacího celku Elsnic, který si z pozice stopera několikrát narazil míč se spoluhráči a v šestnátce našel neomylně Petra. Ten kvalitní přihrávkou nepohrdl a rozvlnil síť za Bečirovičem - 1:1.

 

Za dalších pár minut se domácí po pěkné kombinaci opět dostali až do šestnácky a špílmachr Volf doklepával za janovského brankáře - 2:1. Domácí byli při chuti a hnali se za další brankou. Několik pokusů nebylo přesných a jedna branka nebyla uznána pro postavení mimo hru. V poslední desetiminutovce hosté vycítili šanci s výsledkem něco udělat a tlačili se do zakončení. Mšecké Žehrovice si ale závěr utkání pohlídaly a zakončily tak podzim desátou výhrou v řadě! Vedení ještě mohl navýšit Kočí, ale Bečirovic se vyznamenal. Tato neproměněná šance ale nemusela vůbec mrzet.

 



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, hráč a funkcionář: Bylo to vyrovnané utkání. Janov má opravdu kvalitní mužstvo a právem je tam, kde je. V prvním poločase to z naší strany nebylo úplně ono, ale za druhý poločas si vítězství dle mého názoru zasloužíme. Rozhodčí neodpískal pokutový kop jak pro naše mužstvo, tak pro hostující, takže může mít utkání pro hostující celek malinko pachuť. Osobně bych byl raději, kdyby obě penalty zapískal. Závěrem chci poděkovat všem hráčům za jejich poctivý přístup, naším skvělým fanouškům, kteří nás podporovali na všech utkáních a všem lidem, kteří pomáhají s chodem našeho klubu. První místo po podzimu je práce nás všech! Díky a zachovejte nám přízeň!

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Věděli jsme, že kluci ze Žehrovic budou hrát tvrdě, tak jsme se přizpůsobili a hráli jejich hru. Bohužel zlomový moment se stal při prvním gólu soupeře, kde byla úplně jasná ruka a všichni to musí vědět, to nás pravděpodobně položilo. Druhý moment se stal v 90. minutě, kdy byl úplně jasně faulovaný Konvalinka ve vápně, bohužel pro nás se opět nepískalo, a tak se rozhodlo, kdo přezimuje na prvním místě. Musím pochválit všechny kluky od nás, kteří dali do podzimu úplně všechno a věřím tomu, že na jaře se bude dařit ještě víc.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - J. Falař [-] (76. L. Věprovský [-] ) , J. Kočí [-] , R. Škutchan [-] , J. Volf [-] , J. Hejna [-] , P. Petr [-] (90. J. Svéchota [-] ) , J. Mráz [-] , J. Elsnic [-] , M. Pokorný [-] , K. Uher [-]

Sokol Janov
J. Bečirovič [-] - M. Bradáč [-] , A. Alijevič [-] , R. Konvalinka [-] , J. Kail [-] , J. Linc [-] , F. Houda [-] , V. Kinter [-] , M. Marhevský [-] (75. J. Koukal [-] ) , J. Koukal [-] (85. P. Dohnal [-] ) , J. Melč [-]

ŽK: 47. P. Petr , 87. J. Kočí , 90. J. Elsnic - 55. J. Melč , 60. J. Koukal .
Hráči zápasu: J. Volf - J. Melč , A. Alijevič .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BREJNÍK Aleš, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 08:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 17:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:40
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 03:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 20:56

Tip: výhra domácích

šlágr kola,Poslední zápas rozhodne kdo přezimuje na první pozicí III třídy. Oba týmy jsou vyrovnané a zápas bude velmi napínavý do poslední chvíle. Za mě vyhrají Žehrovice využijí domácího prostředí a skvěle sestaveným týmem.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 07:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 11:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 07:50
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 06:34
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů