0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov ubránil Dušičku a v Čisté zvítězil


Branky


22

Těžký zápas před sebou měl Janov, který zavítal na půdu Čisté. Domácí spoléhali na kanonýra Dušičku, kterého ale janovští strážci doslova vygumovali a eliminovali tak největší hrozbu soupeře. Čistá se gólově neprosadila, Sokol hrál svou hru, která se mu dařila a zcela zaslouženě tak ovládl druhý nejsledovanější zápas kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Janova

Janov na nic v důležitém zápase o špičku tabulky nečekal a hned ve 4. minutě šel do vedení. Po závaru v domácí šestnáctce se nejlépe zorientoval Alijevič a hlavou otevřel skóre - 0:1. Po čtvrt hodině hry vysunul Kail přesně Konvalinku a ten byl před hranicí šestnáctky nedovoleně zastaven. K přímému kopu se postavil M. Bradáč a nedal Kratochvílovi šanci - 0:2. Čistá mohla snížit z přímého kopu, ale Bečirovič, který zaskočil v brance, vytáhl pěknou střelu Havlíčka na břevno. Jelikož oba celky své zbylé příležitosti nevyužily, šlo se do kabin za dvougólového vedení hostujícího Sokola.

Dušička eliminován

I ve druhém poločase měly oba celky ke vstřelení branky blízko, ale rychlého gólu jako v první půli se příchozí diváci nedočkali. Dušička byl skvěle hlídaný P. Bradáčem, který dovolil čisteckému kanonýrovi pouze jednu nepřesnou hlavičku po centru Schuha. Čistá ani z dalších přímých kopů kontaktní branku nevytěžila, a tak přišel trest.

 

V 68. minutě byl k vidění další závar v domácím vápně, ze kterého těžil gólově M. Bradáč - 0:3. S Čistou to nevypadalo vůbec dobře a čas nehrál v jeji prospěch. Šanci na vstřelení branky měl také Plincner, ale Bečirovič držel čisté konto. To udržel až do konce zápasu, ze kterého Janov po zodpovědném výkonu vytěžil maximum a Čistá poprvé v soutěži musela přijmout porážku.

 

Galerie od Kateřiny Jaššové.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Aleš Votroubek, útočník: Hosté byli lepší, rychlejší a hlavně hráli hru, kterou umí, to nám se bohužel nedařilo. Teď se hlavně musíme soustředit na zápas se Mšeckými Žehrovicemi.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Úkol zněl jasně - ubránit Ondru Dušičku a Jiřího Votroubka, což se na sto procent povedlo bratrům Bradáčům, neskutečný výkon. To samé musím říci o našem brankáři, který se experimentálně postavil do brány a předváděl neskutečné zákroky. Zápas úplně všichni odmakali, jak jen mohli, a byli jsme díky tomu zaslouženě odměněni. Za sebe musím říci, že se těším na závěr sezóny, který bude dost zajímavý.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Schuh [-] (75. M. Průcha [-] ) , J. Votroubek [-] , R. Wittmann [-] (38. D. Stárek [-] ) , A. Votroubek [-] (62. M. Plincner [-] ) , D. Denk [-] , S. Tesař [-] , O. Dušička [-] , L. Havlíček [-] (75. A. Lauber [-] ) , P. Bedenk [-] , R. Votroubek [-]

Sokol Janov
J. Bečirovič [-] - M. Bradáč [-] , A. Alijevič [-] (54. J. Koukal [-] ) , R. Konvalinka [-] , F. Houda [-] (82. M. Marhevský [-] ) , J. Kail [-] , J. Linc [-] , J. Kloub [-] , P. Bradáč [-] , V. Kinter [-] , J. Melč [-]

ŽK: 15. D. Denk .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: TÝČE Jiří - GEBOUSKÝ František (N), BENDA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čistá doma vyhraje vysokým rozdílem.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích