Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov si proti Petrohradu zastřílel


Branky


16

V roli favorita nastoupil Janov do domácího utkání s Petrohradem. Hostujícímu celku se v této sezóně příliš nedaří a na půdě jednoho z aspirantů na postup do vyšší soutěže ho čekal o to těžší boj, když neměl k dispozici žádného hráče na střídání. Výsledek hovoří za vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Janova

Janov na nic nečekal a v domácím prostředí na svého soupeře vlétl. Hned v 6. minutě se po individuální akci prosadil M. Bradáč. O pár minut později se mezi střelce zapsal také Konvalinka. Po faulu na autora první branky a proměněné penaltě kapitána Melče to s Petrohradem vypadalo bledě. Po půl hodině hry přidal čtvrtý zásah M. Bradáč. Poločasové skóre vypadalo pro hostující celek hrůzostrašně a to ještě domácí spoustu šancí neproměnili - 4:0.

Čestný gól Petrohradu

Do druhého poločasu se vstupovalo takřka za rozhodnutého stavu. Oproti první půli ale nechali janovští fotbalisté své příznivce na úvodní branku druhého poločasu dlouho čekat. A to díky dobrým zákrokům Worzischeka, který držel své spoluhráče od daleko většího debaklu. V 70. minutě byl i petrohradský brankář krátký na zakončení Konvalinky. Hostující Sokol ale nesložil zbraně a o pět minut později alespoň zaznamenal čestný gól. Jambor byl tím, kdo pokazil Kopáčkovi čisté konto. Ve zbytku zápasu se blýskl Konvalinka, který zkompletoval hattrick. Na janovského zabijáka navázal poslední brankou střídající Alijevič a domácí si mohli po konečném hvizdu vychutnat vítězné pivo - 7:1.

 

Galerie od Kateřiny Jaššové.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Zápas jsme začali dobře, vytvářeli jsme si spoustu šancí, ale ne všechny se nám podařilo proměnit. Tohle se příští týden proti Pavlikovu nemůže stát. Petrohradu přeji hodně štěstí do příštích kol.




Sestavy


Sokol Janov
M. Kopáček [-] - J. Melč [-] , J. Kloub [-] (70. J. Vomastek [-] ) , V. Kinter [-] - J. Bečirovič [-] , J. Kail [-] (57. A. Alijevič [-] ) - M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] - J. Koukal [-] (57. M. Marhevský [-] ) , J. Koukal [-] (70. J. Nobilis [-] ) , F. Houda [-]

Sokol Petrohrad
R. Worzischek [-] - T. Halámek [-] - M. Malík [-] , L. Halámek [-] - M. Majer [-] , L. Jambor [-] - Z. Sajfrt [-] , K. Tesař [-] , R. Neliba [-] , M. Šiška [-] , M. Šoltys [-]

Hráči zápasu: R. Konvalinka , M. Bradáč .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BENDA Milan (N), ČOKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Tady není co řešit. Domácí, pokud chtějí hrát o postup, tak musí v každém zápase bodovat, a to hlavně v domácím prostředí.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích