0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšecké Žehrovice si připsaly poklidné vítězství v Kroučové


Branky


32. J. Kočí , 35. M. Kmeť , 55. P. Petr , 67. L. Ducár , 78. R. Škutchan
12

Mšecké Žehrovice zajížděly v roli favorita do nedaleké Kroučové. Domácí Sokol nezažívá příliš povedenou sezónu, ale před zápasem s jedním z aspirantů na prvenství v soutěži nic nevzdával a chtěl se mu postavit čelem. Ani dobrý výkon brankáře Tomeše ale prohře nezabránil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kroučová vydržela půl hodiny

Od začátku zápasu mělo utkání očekávaný průběh. Domací se především bránili a čekali, zda budou mít možnost zaútočit z nějakého ojedinělého brejku. Kroučová přežila několik velkých šancí bez inkasované branky, až si vzal slovo po půl hodině hry Kočí a po úniku ze straně nedal Tomešovi šanci - 0:1. Hned o tři minuty později vystihnul nepřesnou rozehravku Kmeť a tvaří v tvář brankaři domacích nezaváhal - 0:2. Fotbalisté Sokola nebyli přesní v kombinaci, a tak si během prvního polačasu žadnou pořádnou šanci nevypracovali.

Hosté kontrolovali zápas

Hostující celek byl herně lepší a přidával další zajímavé střelecké pokusy. Ujalo se až akrobatické zakončení Petra v 55. minutě - 0:3. Další pěknou branku přidal Ducár do pravého horního rohu, když vymetl pavučiny domácí svatyně - 0:4. Tečku za utkáním udělal v 78. minutě opět nekompromisně Škutchan - 0:5. Domací měli v závěru ojedinělou šanci, se kterou si bez většich problémů poradil hostující brankář Svéchota.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu



SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, hráč a funkcionář: Dnes to bylo relativně poklidné utkaní. Škoda, že jsme nevyužili šance už z úvodu utkaní, ale brankář domácí podržel. S výsledkem i předvedenou hrou jsme spokojení.



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - V. Malecký [-] , J. Vančura [-] , P. Linc [-] , J. Škuthan [-] , J. Pohlot [-] , J. Kováčik [-] , M. Vait [-] , A. Eisenstein [-] (62. J. Dokulil [-] ) , M. Řehoř [-] , J. Rais [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Svéchota [-] - J. Mráz [-] , M. Kmeť [-] , J. Elsnic [-] (78. L. Slavík [-] ) , J. Kočí [-] , R. Škutchan [-] , K. Uher [-] (62. V. Lukáč [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Hejna [-] , L. Ducár [-] , P. Petr [-] (76. L. Věprovský [-] )

ŽK: 25. J. Škuthan - 88. J. Kočí .
Hráči zápasu: J. Tomeš - L. Ducár .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BECHYNSKÝ Ondřej (N), ZIKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí odčiní vysokou porážku z Čisté.

Tip: výhra hostů

Žehrovice venkovní zápas zvládnou

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů