3:0
(2:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

NEDOHRÁNO: Početná marodka nedovolila Chrášťanům dohrát zápas


Branky


12

Sýkořice přivítala na svém hřiště chrášťanský Slavoj. Od tohoto duelu se dala očekávat zajímavá konfrontace. Chrášťany mají početnou marodku a do vzdálené Sýkořice cestovaly pouze v deseti lidech! Během prvního poločasu přibyla další zranění a do druhého poločasu se tak vůbec nenastoupilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Početní nevýhoda se projevila

Hosté již od začátku nastoupili oslabeni o jednoho hráče a tomu odpovídal i obraz hry. Domácí drželi míč na kopačkách a snažili se kombinovat, potažmo si vytvořit brankové příležitosti, zatímco hosté čekali na brejky. Další rána pro hosty přišla, když se přibližně v 10. minutě zranil Králička a musel odstoupit ze zápasu. Chrášťany tedy pokračovaly pouze s osmi hráči v poli. Domácí se nedostávali do úplně vyložených šancí, spíše obstřelovali branku z dálky. Všechny pokusy však končily vedle nebo si s nimi poradil velmi dobře chytající Neubauer.

 

Po půl hodině hry Sýkořice prolomila čekání na gól. Odražený míč ve vápně se dokutálel před Hříbala a ten se nemýlil – 1:0. Na druhé straně se Sklenička mezi třemi tyčemi v podstatě nudil. Nejprve při ojedinělém útoku Loula branku o hodně minul, při další akci střílel do středu branky, kde byl Sklenička připravený. Do poločasu domácí udeřili ještě jednou, když se prosadil opět po odraženém míči Liviu – 2:0.

 

 

Druhý poločas se neodehrál

Do druhého poločasu již hosté nenastoupili, protože neměli dostatek hráčů pro dohrání utkání.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Bohužel jsme se nedokázali sejít v jedenácti lidech a navíc nám dnes další hráči odpadli. Opravdu nevím, co budeme dělat v dalších kolech, protože máme více lidí zraněných než zdravých. Poločas jsme dohráli v devíti a další tři hráči již nemohli ze zdravotních důvodů pokračovat.



Sestavy


Sokol Sýkořice
J. Sklenička [-] - J. Lauber [-] , N. Serban [-] , M. Svitáček [-] , -. Liviu [-] , V. Hříbal [-] , F. Bulva [-] , Z. Klíč [-] , M. Jansa [-] , J. Šulc [-] , P. Ondráček [-]

Slavoj Chrášťany
M. Neubauer [-] - Z. Hubáček [-] , P. Králička [-] , L. Douša [-] , D. Dvořák [-] , K. Loula [-] , V. Erben [-] , T. Rédl [-] , J. Karas [-] , K. Dominik [-]

ŽK: 27. J. Šulc .
Místo: Sokol Sýkořice. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oba týmy určitě skórují a zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra hostů

Chrášťany vybojují body v Sýkořici a venkovní zápas zvládnou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích