Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oráčov své vedení neudržel, domácím pršelo štěstí


Branky


10

Chrášťany na svém hřišti přivítaly Oráčov. Domácí vstoupili do zápasu v roli mírného favorita, ale byli to hosté, kteří otevřeli gólový účet zápasu. Oráčov se neprezentoval vůbec špatně, druhý poločas ale přinesl deštivé počasí a domácí dokonali obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oráčov udeřil jako první

Zápas začal v poklidném tempu a ani jeden z týmů se nedostal do vyložené šance. To změnila 17. minuta, kdy hosté z Oráčova zakončili rychlý kontr a Podolák dorazil ve skluzu míč do brány – 0:1. Domácí se snažili odpovědět, ale gólově se neprosadili. Další změna stavu přišla ve 37. minutě, kdy se postavil Králička k přímému kopu a nekompromisně uklidil míč pod šibenici – 1:1. Do poločasu se již skóre nezměnilo.

Chrášťany zabraly

Do druhého poločasu promluvilo počasí, když se nad Chrášťany rozpršelo. Dá se říct, že domácím déšť přinesl štěstí. Po centru Louly se po hodině hry prosadil Králička a svým druhým gólem strhl vedení na stranu domácích – 2:1. Chvíli po této brance neproměnil Loula samostatný nájezd, ale nemusel zoufat, protože po pár minutách se přeci jen prosadil a upravil skóre – 3:1. Od domácích to ještě nebylo vše. V 78. minutě využil Erben postavení Flajšingra, který byl před velkým vápnem a ze vzdálenosti zhruba 35 metrů jej přeloboval – 4:1. V poslední desetiminutovce uzavřel gólový účet zápasu domácí Hubáček střelou zpoza vápna – 5:1.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Jsem rád, že se nám podařilo získat všechny body. Ač výsledek vypadá jasně, tak to nebyl vůbec lehký zápas. Doufám, že budeme pokračovat v podobném duchu i příští týden.




Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - K. Dominik [-] , Z. Hubáček [-] , P. Králička [-] , V. Lužný [-] (54. L. Douša [-] ) , D. Dvořák [-] , K. Loula [-] , V. Erben [-] , T. Rédl [-] , D. Kořínek [-] , P. Drexler [-]

SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - L. Zamba [-] , L. Šnobl [-] (15. M. Podolák [-] ) , P. Katona [-] , R. Vachtl [-] (64. P. Rubáš [-] ) , S. Vachtl [-] , J. Svatoň [-] , J. Kougl [-] , P. Sejpka [-] , M. Richtr [-] (46. J. Herčík [-] ) , R. Vachtl [-]

ŽK: 51. P. Králička , 51. T. Rédl - 70. J. Svatoň .
Hráči zápasu: P. Králička .
Místo: Slavoj Chrášťany. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Brejník Aleš - AR1 - Vodrážka Tomáš, AR2 - Šefara Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Oráčov od počátku sezony ještě nezvítězil. Domácí musejí napravit zaváhání ze Slabec, proto v tomto utkání více věřím hráčům Chrášťan.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích