Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čistá nadále stoprocentní, Jiří Votroubek s kanonýrem Dušičkou řádili


10

Kroučová nezažívá povedený start soutěže. Nyní hráči Sokola zajížděli do Čisté, kde je nečekalo nic lehkého. Domácí celek byl po dvou zápasech stoprocentní, v čemž chtěl pokračovat. Díky několika asistencím Jiřího Votroubka a pěti brankám kanonýra Dušičky se mu to také povedlo. Hostující Sokol může těšit alespoň čestný a zároveň první gól v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou hráčů

Čistá zažívá snový start do soutěže, v případě Kroučové se dá mluvit o opaku. Ani v tomto utkání Sokol neukončil sérii porážek a musel přijmout další. Zásluhu na tom měli dva hráči. Jiří Votroubek, který si v utkání připsal hned pět asistencí, ke kterým přidal jednu branku. Druhým katem byl Ondřej Dušička, který se radoval hned z pěti branek. Těmto borcům mohl sekundovat se dvěma góly Plincner. Kroučová se prosadila alespoň jednou začátkem druhého poločasu a soupeře měla na dosah dvou branek. Překvapení se ale nekonalo a domácí si mohli po zásluze připsat vysoké vítězství - 8:1.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Aleš Votroubek, útočník: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme hostům vrátit prohru z poháru a už od začátku jsme je tlačili. To se projevilo třemi brankami v prvním poločase. Ve druhém hosté snížili, ale rychle jsme na tento gól odpověděli a zápas dovedli do vítězného konce.




Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Kašpar [-] , D. Stárek [-] (58. M. Plincner [-] ) , L. Milan [-] , S. Tesař [-] , D. Denk [-] , J. Votroubek [-] , O. Dušička [-] , A. Votroubek [-] (70. A. Lauber [-] ) , P. Bedenk [-] , R. Votroubek [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - V. Malecký [-] , J. Svatek [-] (17. M. Řehoř [-] ) , P. Linc [-] , J. Škuthan [-] , J. Pohlot [-] , J. Kováčik [-] , M. Vait [-] , A. Eisenstein [-] (66. J. Eminger [-] ) , R. Janek [-] , J. Rais [-]

ŽK: 74. M. Plincner - 47. J. Rais , 78. J. Pohlot .
Hráči zápasu: O. Dušička , J. Votroubek .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - GEBOUSKÝ František (N), ŠKUTHAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si s výběrem Kroučové na svém hřišti poradí, ale dá se očekávávat vyrovnanější utkání, jelikož obě mužstva zatím dostávají dost branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích