Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Šanově ovládly Mšecké Žehrovice


Branky


11

Oba celky si jistě přály lepší vstup do soutěže. Mšecké Žehrovice propásly závěr utkání s Kolešovicemi, Šanov nestačil na Čistou. Nyní oba týmy porovnaly své kvality ve vzájemném souboji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly Kočího

Od začátku zápasu se dal očekávat boj o každý míč a vyrovnaný souboj, což se také potvrdilo. Mírnější převaha byla na straně hostí, která se po půl hodině hry projevila i gólově. V obou případech dostal míč Kočí za obranu a při samostatném nájezdu nedal Bělohradskému šanci. Už se zdálo, že dvougólovým vedením první poločas skončí, ale slabší moment si vybral brankář Svéchota, jehož rozehrávku vystihl J. Sýkora a gólem do šatny zvýšil naděje Šanova na bodový zisk - 1:2.

Domácí obrat se nekonal

S jasným cílem šly oba celky do zbytku zápasu. A blíže tomu svému byli hosté. Znovu to byl Kočí, který dostal míč za obranu a zkompletoval hattrick. V 70. minutě měly Mšecké Žehrovice k dispozici standardní situaci za vápnem. Tu si vzal Škutchan a rozvnil síť. Už se zdálo, že je zápas rozhodnutý, ale v 76. minutě snížil hlavou Hospodářský. Zápas plynul do svého závěru a minutu před koncem jakékoliv drama odmítl lobem Škutchan. Nic na výsledku nezměnila ani proměněná penalta D. Šiky, která stanovila konečné skóre - 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Šanov
Jonáš Sýkora, útočník: Zápas byl velmi těžký. Soupeř dokázal, že je opravdu dobrým týmem a hrál velmi kvalitně. Přestože nám chyběli čtyři hrači základní sestavy, tak i tak jsme dokázali hrát dobře a bojovali jsme až do konce. Bohužel soupeř zvítězil a my jim gratulujeme k výhře.




Sestavy


TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - J. Sýkora [-] (80. V. Sklenička [-] ) , O. Wachtel [-] , D. Krýl [-] , D. Šika [-] , I. Takács [-] , P. Komárek [-] , T. Lisner [-] , J. Cír [-] , J. Sýkora [-] , J. Hospodářský [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Svéchota [-] - L. Věprovský [-] , J. Elsnic [-] , J. Kočí [-] , R. Škutchan [-] , J. Volf [-] (49. V. Lukáč [-] ) , M. Kmeť [-] , K. Uher [-] , M. Pokorný [-] , J. Hejna [-] , P. Petr [-]

ŽK: 65. J. Sýkora - 6. K. Uher , 60. R. Škutchan , 76. J. Svéchota .
Hráči zápasu: J. Kočí , R. Škutchan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefara Milan - BENEŠ Jan, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Kryštof Loula
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy budou chtít získat body po minulém kole, kde ztratily. Očekávám vyrovnanou bitvu, kde mírně favorizuji hosty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích