Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrášťany nadělily sedmičku Kroučové


Branky


8

Kroučová odstartovala letošní ročník na hřišti Chrášťan, kde fotbalisty Sokola nečekalo vůbec nic lehkého. Domácí Slavoj chtěl na začátek soutěže využít domácího prostředí a naplno bodovat. O svém vítězství rozhodly Chrášťany především ve druhém poločase, Kroučová nakonec odjížděla s debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Již od začátku zápasu byli aktivnější domácí fotbalisté. Drželi více míč na svých kopačkách a snažili se vytvořit si gólovou šanci. První taková přišla v 17. minutě, kdy Králička nadvakrát odcentroval do vápna a našel hlavu Louly, který se nemýlil – 1:0. Po první brance se hra srovnala a hosté se dostali do zápasu, ale do vyložené šance se jim nedařilo dostat. Do té se naopak dostal opět Loula po centru Erbena, ale branku přestřelil. Skóre utkání se před poločasem ještě jednou změnilo. Kříž poslal míč na Loulu, který obstřelil Tomeše a postaral se o gól do šatny – 2:0.

Chrášťany si zastřílely

Do druhé půle vstoupily oba týmy stejně, jak končily první půli. I obraz hry zůstal stejný. Netrvalo dlouho a Loula zatáhl balon po lajně, předložil ho před bránu Králičkovi a ten se z bezprostřední vzdálenosti nemýlil – 3:0. Jen o chvíli později dostal Loula nahrávku do běhu a v podstatě stejně jako u druhé branky v zápase zakončil na zadní tyč bezmocného Tomeše – 4:0. Tímto zasáhem završil chrášťanský útočník svůj hattrick.

 

Tyto dva rychlé góly v podstatě ukončily zápas. Po hodině hry zakončil přečíslení domácích opět Loula po nahrávce Králičky – 5:0. Chrášťany stále neměly dost a bušily do svého soupeře. Na listinu střelců se zapsal další hráč Slavoje. Erben předložil míč Hubáčkovi, který se nemýlil a mířil přesně - 6:0. Poslední slovo měl opět Hubáček, který v poslední desetiminutovce stanovil konečné skóre - 7:0.

 

Galerie od Jany Malecké.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Jsem rád, že se nám podařil takový vstup do soutěže. Hosté sice nepřijeli v ideální sestavě, ať už kvůli marodce nebo dovoleným, ale přesto jsou to pro nás důležité tři body. Po první půli jsem se trochu bál, aby nesklapla Csaplárova past, když jsme vedli 2:0, ale během šesti minut jsme zápas v podstatě ukončili. Snad se nám bude dařit stejně i v dalších kolech.




Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - J. Karas [-] , M. Nováček [-] (56. F. Sladkovský [-] ) , V. Lužný [-] , K. Loula [-] (66. P. Drexler [-] ) , D. Kříž [-] (76. T. Rédl [-] ) , P. Králička [-] , M. Kalous [-] , Z. Hubáček [-] , V. Erben [-] (76. L. Douša [-] ) , D. Dvořák [-]

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - V. Malecký [-] , A. Mildorf [-] , M. Vait [-] , J. Škuthan [-] , J. Pohlot [-] , J. Kováčik [-] , J. Vančura [-] , A. Eisenstein [-] , D. Čapek [-] , J. Rais [-]

Hráči zápasu: D. Kříž , Z. Hubáček , K. Loula , P. Králička .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jonáš Sýkora
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou velmi silné v soubojích, ale hosté budou mít větší chuť a zvítězí. Možná ale až na penalty.

Tip na přesný výsledek: 2-3 po pen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích