Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dušička strůjcem čistecké výhry


Branky


8

V roli mírného favorita zajížděl Šanov do Čisté. Své postavení také v první třetině zápasu potvrzoval, ale dvougólové vedení domácím nevzalo chuť do zápasu a především díky Dušičkovi úvodní duel soutěže zvládli vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šanov zbytečně polevil

Šanov do zápasu vstoupil aktivněji a hned v 6. minutě se ujal po rohovém kopu vedení, když se prosadil Cír - 0:1. Hosté hru kontrolovali a domácí jakoby se do zápasu nemohli dostat. Uběhla půl hodina hry, další rohový kop a tentorkát to byl J. Sýkora, který navýšil vedení - 0:2. S druhou brankou se Šanov uspokojil a na své hře polevil. A to se mu vymstilo.

 

I domácí měli své šance. Dvakrát šel A. Votroubek sám na branku. Jednou obstřeloval Bělohradského a míč šel jen těsně mimo, ve druhém případě byl úspěšný hostující brankář s dobrým zákrokem. Čistá šanovského polevení po druhé inkasované brance rychle využila a vrátila se do zápasu. Ve 34. minutě zahrál jeden z hostí ve vápně rukou a Denk se nemýlil - 1:2. Více první dějství nenabídlo.

Dušička hrdinou zápasu

Jak první poločas skončil, tak druhý začal. Šanov se nevrátil do svého tempa a dále to byla Čistá, která pokračovala v cestě za obratem. Druhá část zápasu měla svého hrdinu - Ondřeje Dušičku. V 50. minutě se čistecká aktivita projevila gólově, kdy si Dušička připsal první zásah - 2:2. Domácí vyrovnali a jakoby jim to přidalo ještě více na chuti. Opařený Šanov na vyrovnání nenašel odpověď a inkasoval znovu. A znovu to byl Dušička, kterému na vedoucí branku stačily pouhé tři minuty - 3:2.

 

Zápas plynul a čas hostujícímu celku ubýval. Čistá své vedení držela a chtělo ho navýšit. Šanov ale cítil stále šanci se zápasem něco udělat a napravit tak polevení, kterého ho stálo vedení. V 71. minutě ale vzal míč Dušička a pěknou individuální akcí zkompletoval hattrick - 4:2. Dvougólové vedení mohlo být i vyšší, ale Bělohradský v brance při samostatných nájezdech domácích držel svůj tým v naději alespoň na bod. Šanov to nevzdal a zásluhou střídajícího Hospodářského v 82. minutě snížil a bylo zaděláno na zajímavý konec - 4:3. Čistá své vedení ale udržela a především díky Dušičkovi se mohla radovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Aleš Votroubek, útočník: Hosté začali zápas mnohem aktivněji, což se podepsalo i na jejich rychlé brance. Až do 30. minuty, kdy přidali i druhou branku, hráli lépe, více napadali a byli u většiny odražených míčů. V této době ale jako by jim začali docházet síly a začali jsme hrát my. Do konce půle už se hosté do žádné vyložené šance nedostali, ale my ano. Já jsem běžel dvakrát sám na brankáře, ale bohužel jsem neproměnil. Ve 34. minutě po ruce hostí ve vápně jsme snížili. Druhou půli jsme začali mnohem aktivněji my, což nám přineslo rychlé dva góly Dušičky, který poté po individuální akci skóre ještě navýšil. I ve druhem poločase jsme měli další šance, ale neproměnili jsme. Museli jsme tedy držet do konce zápasu vedení, což se nám nepovedlo, kvůli poměrně zvláštní situaci, která vedla ke snížení hostů. Vedení jsme do konce už udrželi a myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. Až začneme proměňovat všechny šance, tak to bude znát.

TJ Šanov
Jonáš Sýkora, útočník: Gratuluji k výhře Čisté, která si to rozhodně zasloužila a tím bych to nějak více radši nekomentoval.



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - R. Votroubek [-] , A. Votroubek [-] (58. S. Tesař [-] ) , P. Bedenk [-] , L. Milan [-] (62. D. Stárek [-] ) , R. Wittmann [-] , P. Schuh [-] , A. Fišer [-] (36. L. Havlíček [-] ) , O. Dušička [-] , J. Votroubek [-] , D. Denk [-]

TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - J. Sýkora [-] , J. Šetina [-] (51. D. Krýl [-] ) , L. Hamouz [-] (62. O. Wachtel [-] ) , D. Šika [-] , I. Takács [-] , P. Komárek [-] , L. Šika [-] , J. Cír [-] (56. J. Hospodářský [-] ) , M. Sýkora [-] , J. Staněk [-]

ŽK: 73. L. Havlíček - 89. L. Šika .
Hráči zápasu: O. Dušička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŽEMLIČKA Josef, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jonáš Sýkora
Tip experta: výhra hostů

Bude to velmi bojovné utkání,ale jedeme pro body a zvítězíme.

Tip na přesný výsledek: 1-3

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích