2:4
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužnou stály neproměněné šance body


Branky


11. R. Grill , 44. J. Vejvoda - 7. J. Hanych , 62. J. Hanych , 72. M. Zuda , 83. A. Sekyra
11

Lužná na svém hřišti přivítala zavidovskou rezervu, proti které měla jediný cíl - vyhrát. To samé ale chtěli hosté, kteří během sezóny doplácí na neproměňování šancí. Nyní jako kdyby tento handicap padl na domácí, kteří v koncovce pohořeli a to je stálo body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Úvod zápasu nenabídl příliš pěknou podívanou. Oba celky se prezentovaly dlouhými nákopy a pohledných kombinací bylo pramálo. Do vedení se dostali v 7. minutě hosté, když rohový kop D. Štillera usměrnil za M. Pokorného hlavičkou Hanych - 0:1. Lužná ale přispěchala s rychlou odpovědí. Střelu zpoza vápna vyrážel M. Štiller pouze do míst, kde si míč našel Grill a bylo vyrovnáno - 1:1.

 

Lužnou vyrovnání nakoplo a měla nadále více ze hry. Z toho pramenily šance, které ale zavidovská defenziva v čele s M. Štillerem ustála. B-tým směrem dopředu nic moc nepředvedl a celkově jeho hře dosti chybělo. Už se zdálo, že první poločas nebude mít vítěze, ale opak byl pravdou. Gól do šatny si svým únikem připravil Vejvoda - 2:1.

Zavidovský obrat

Od začátku druhého dějství bylo vidět, že hosté jsou odhodlaní zápas otočit a dát tak zapomenout na svůj nepříliš povedený výkon z poločasu prvního. Lužná tak přenechala pomyslnout taktovku hry svému soupeři, který se dostával do šancí a šel za vyrovnáním. D. Štiller vysunul čerstvého A. Krause, jehož střelecký pokus velmi dobrým zákrokem vyrážel M. Pokorný, který si poradil i s gólovkou Sekyry.

 

Po hodině hry se rezerva dočkala. Dlouhý aut J. Krause našel Hanycha, který využil svých centrimetrů a hlavou srovnal - 2:2. Zavidov vyrovnávací gól nakopl a hnal ho za ještě lepším výkonem. Po deseti minutách od vyrovnávací branky šli hosté do vedení. Povedená akce se dostala přes A. Krause a D. Štillera až k Zudovi na zadní tyč, kde se nemýlil - 2:3. Obrat byl dokonán a ve zbytku zápasu se bylo ještě nač dívat.

 

Utkání se dostalo do poslední desetiminutovky. Zavidov se soustřeil na defenzivní činnost a vyhlížel brejkovou situaci, ze které by mohl soupeři zasadit definitivní k.o. A také zasadil! V 83. minutě vybojoval na půli hřiště míč A. Kraus, kolmicí našel Sekyru a vítězství bylo na dosah - 2:4. Lužná to ale nevzdala a byť pozdě, tak zvýšila obrátky. A dokázala i zahrozit. Kontaktní branku měl ve dvou případech na kopaččce R. Pokorný, ale pokaždé minul. A když vyhlavičkoval z brankové čáry Ambrůžkův přímý kop Šíma, bylo jasné, kdo je vítězem.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FC 05 Zavidov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Je to pořád stejné dokola. Dostáváme laciné góly a naše koncovka není dobrá. Za stavu 2:4 jsme měli tři tutovky a mohli jsme zápas otočit, ale bohužel. Když nejsou góly, nejsou pak ani body.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, útočník: Dnes jsme v první půli předvedli velmi špatný výkon. Druhá půle byla něco úplně jiného. Kluky musím za obrat pochválit, takhle to má vypadat. Konečně se k nám přiklonilo také trochu štěstí, které se nám vyhýbá celý podzim.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - P. Mezei [-] , M. Cibulka [-] , J. Špička [-] (12. R. Šnajdr [-] ) - P. Ambrůžek [-] , R. Grill [-] , M. Koloc [-] - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] - F. Hornof [-] (46. V. Svoboda [-] ) , J. Staněk [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - P. Šíma [-] , M. Havel [-] (46. A. Kraus [-] ) , D. Štiller [-] , J. Kraus [-] (76. R. Štiller [-] ) , A. Sekyra [-] , R. Vanický [-] , J. Hanych [-] , M. Zuda [-] , E. Pšenička [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 28. E. Pšenička , 55. J. Jelínek , 87. R. Vanický , 90. M. Štiller .
Hráči zápasu: A. Kraus , J. Hanych .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: SVOBODA David - STROUHAL Jiří, HOLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 08:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:38
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 03:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 09:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 07:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:54

Tip: výhra domácích