Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešná byla velmi blízko k vítězství


Branky


13

Po debaklu v Senomatech přivítala Olešná na svém hřišti rozjeté Roztoky, které v malém derby nezaváhaly s Pustověty. Domácí nezažívají ideální sezónu, čehož chtěli hosté využít. První poločas branku nenabídl, vše podstatné se dělo ve druhé půli. Body se nakonec dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Utkání odstartovalo dobrou příležitostí domácích, ale po závaru v hostující šestnáctce mířil Š. Procházka mimo. Toho hledal v další šanci Ivančík, ale na přesný centr nenavázalo přesné zakončení. Roztoky držely míč na svých kopačkách, ale šance nepřicházely. Ta největší a zároveň jediná přišla po půl hodině hry. Na Špimra zívala odkrytá branka, ale hostující stoper v gólovce přestřelil!

 

Do kabiny mohli udeřit domácí. Aktivní Š. Procházka vysunul za obranu M. Köhlera, který postupoval sám na Hůlu. K podivení domácích ale postranní sudí Bohatý zdvihl praporek a gólovku zhatil. Dobře organizovaný celek Olešné tak s favoritem zápasu první poločas odehrál smírně bez branek.

 

Dramatický závěr

Pokud chyběly v prvním poločase divákům góly, ve druhém jich viděli dostatek. Hned ve 48. minutě udeřil Hruška - 0:1. Inkasovaný gól ale Olešnou nepoložil, naopak! Domácí se semkli a do zápasu se ihned vrátili. Na hlavičku Š. Procházky po centru Kollmanna dobře zareagoval Hůla. Roztocký brankář se v duelu s bývalým hráčem SK Rakovník střetl znovu, to když vyrážel jeho střelu z úhlu. Ve slepených šancích pokračoval J. Procházka, jehož tečovaná střela prolétla kolem hostující svatyně. Hlavička Ivančíka po rohovém kope také prostor branky nenašla.

 

Festival šancí pokračoval s tím rozdílem, že ta další již byla gólová. Střelu Vodrážky vyrazil Hůla do míst, kde se nacházel Š. Procházka a bylo vyrovnáno - 1:1. O dvě minuty později se dočkal i bratr autora první branky. Chybnou rozehrávku Hůly vystihl J. Procházka a chytrým zakončením poslal svůj tým do vedení - 2:1. Roztoky se po maratonu domácích šancí a dvou inkasovaných brankách oklepaly a vrátily se do zápasu.

 

Olešná se ale semkla, působila kompaktně a soupeře do šancí příliš nepouštěla. V pozoru se musel mít R. Pavlíček, který vyrážel pokus ze střední vzdálenosti jednoho z hostujících hráčů. A když na to nestačil sám brankář, zaskočil jej na brankové čáře včasným odkopem Ivančík. Čas plynul a hostujícím hráčům ho moc nezbývalo. Číhař mohl srovnat, ale svůj samostatný nájezd napálil pouze do tyče. Domácím vzal radost z výhry Špimr, který se za pět dvanáct otočil kolem Hlavsy a poslal utkání do penalt - 2:2. V loterii se přeci jen štěstí na domácí usmálo, a tak brala Olešná plusový bod.

 

 

Zdroj: oficiální facebookové stránky FC Pásová Ocel Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Pro nás jsou to body naděje. Hosté byli po většinu utkání přeci jen fotbalovějším týmem, ale fotbal se rozhoduje ve vápnech a o výsledku rozhodují góly. Před utkáním asi mnoho lidí vzhledem k postavení obou týmů v tabulce v bodový úspěch nevěřilo, ale kluci dnes plnili pokyny trenéra a hlavně přidali nadstavbu v podobě víry ve vlastní schopnosti a odhodlání poprat se o výsledek, což v některých minulých utkáních chybělo a navíc klid do řad týmu přinesl i brankář Pavlíček R.

TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Pro nás ztráta bodů. První poločas jsme neproměnili šance, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Druhý poločas se nám podařilo jít do vedení, ale bohužel přišlo vyrovnání. O chvilku později po špatném výkopu našeho brankaře šel soupeř do vedení. Potom následoval festival našich šancí a tlak, ze kterého se nám podařilo před koncem vyrovnat a brali jsme alespoň bod.



Sestavy


FC Olešná
R. Pavlíček [-] - V. Kašpar [-] , P. Kollmann [-] (57. V. Zadnevulytsia [-] ) , A. Hlavsa [-] - T. Vodrážka [-] , L. Vrbata [-] - J. Procházka [-] (84. S. Fiala [-] ) , J. Černý [-] , Š. Procházka [-] , M. Köhler [-] (74. M. Sládek [-] ) , K. Ivančík [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - Z. Špimr [-] , O. Čumpelík [-] (46. J. Číhař [-] ) , M. Čermák [-] , J. Lejbl [-] , J. Texl [-] , P. Hruška [-] , M. Čermák [-] (58. D. Vejvoda [-] ) , V. Krůta [-] (64. J. Kněžík [-] ) , Š. Masarovič [-] , M. Kaplan [-]

ŽK: 31. A. Hlavsa , 68. Š. Procházka , 76. J. Procházka - 54. J. Lejbl , 90. Z. Špimr .
Hráči zápasu: R. Pavlíček , T. Vodrážka , Š. Procházka .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: SVOBODA David - TICHÝ Martin, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů