Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ohnivec aréně byla k vidění slušná přestřelka


Branky


13

V pozměněné sestavě, kde chybělo několik hráčů, zajížděla rezerva Zavidova do Městečka. Domácí Ohnivec se v posledních zápasech schází v plné síle, a tak měl B-tým před sebou velmi těžkého soupeře. Ne však neporazitelného, ale to by nesměl kupit individuální chyby, které ho v zápasech srážejí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako na střelnici

Hřiště Městečka nebylo v optimálním stavu, na což si především hosté museli zvykat. Domácí vsadili kartu na jednoduchou hru, kdy dlouhými míči za obranu hledali nebezpečného Urbana. V 9. minutě se Ohnivec poprvé radoval. Po rohovém kopu hlavičkoval Hadrava do břevna, od kterého se míč odrazil k Jůnovi a ten neměl problém uklidit do odkryté branky - 1:0. Zavidov šel za kontaktním gólem, ale útočná snaha končila na úrovni vápna.

 

Po čtvrt hodině hry si vybral slabší moment brankář A. Kraus, který v domnění, že jde dalekonosný pokus Tvrze vedle, míč kontroloval. Dráhu letu kulatého nesmyslu ale špatně odhadl a jen přihlížel, jak míč končí za tyčí v síti - 2:0. Krátce poté ale vrátil Zavidov do hry Pšenička, který usměrnil přímý kop D. Štillera hlavou za Abraháma - 2:1. Vedení mohl navýšit Urban, ale nejprve ho skvěle vychytal A. Kraus, který tak napravil své zaváhání. Poté stejný hráč udělal zavidovskému brankáři kličku, ale míč do branky neuklidil.

 

První poločas směřoval do svého konce, ale poslední pětiminutovka měla co nabídnout. Ve 40. minutě se po standardní situaci prosadil hlavou na zadní tyči nikým nehlídaný Jůna - 3:1. Pár chvilek před odchodem do šatny stihl Zavidov snížit, když se prosadil přesnou střelou na zadní tyč Žďánský - 3:2. Ani to ale nebylo vše! Ihned po rozehrání přišel centr ze strany do hostující šestnáctky, kde se hlavou prosadil osamocený Hadrava - 4:2. Nyní už první poločas opravdu skončil.

Snížení přišlo pozdě

Střelecké hody se v druhém poločase neopakovaly. I tak se ale bylo na co dívat. Zavidov se nenechal čtyřmi inkasovanými góly vyřadit ze hry a šel za vyrovnáním. Obrana domácích však fungovala kompaktně a soupeře do větších příležitostí nepouštěla. Čas plynul a stále se čekalo na gól. Definitivní klid mohl přinést na kopačky domácích Tvrz, který si vzal na sebe penaltu po nedovoleném zákroku Vitnera na Urbana. Hráč Ohnivce chtěl zřejmě protrhnout síť a přidělat práci správci areálu. Tomu by to jistě v případě gólu až tak nevadilo, to by ale nesměl předseda SK Rakovník poslat míč až do nebe.

 

Městečko ale nemuselo neproměněné penalty litovat. V poslední desetiminutovce využil zaváhání v zadních řadách hostí Zelenka a po kličce bezmocnému Krausovi vzal rezervě definitivní naději na bodový zisk - 5:2. Zavidov ale utkání dohrál a ještě jednou gólově udeřil. Skoupý byl nedovoleně zastaven ve vápně domácích a nabídnutou penaltu Vitner neodmítl - 5:3. Zápas Ohnivce s B-týmem tak nabídl na okresní poměry krásných osm branek s konečným vítězstvím domácího celku.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FC 05 Zavidov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Zápas jsme měli celkově pod kontrolou, drželi jsme vedení. Dostávali jsme zbytečné góly, hned první opět ze standardní situace. Měli jsme hodně šancí a vítězství mohlo být i vyšší, ale zejména Urbanovi to v tomto zápase nestřílelo.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Na týmu leží deka, nic se nám nedaří. Několikátý zápas jsme nebyli horším týmem, ale děláme šílené individuální chyby, které soupeři trestají. Dnes jsem svou chybou přispěl i já, takový gól jsem snad ještě nedostal. Musíme máknout, poslední čtyři zápasy zkusit urvat co nejvíce bodů a v zimě s tím musíme něco udělat!



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - M. Tvrz [-] (65. A. Doležal [-] ) , J. Vician [-] , J. Kučera [-] , V. Zelenka [-] , J. Jůna [-] , J. Loder [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-] (83. J. Makarský [-] )

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - - L. Šíma [-] , R. Štiller [-] (46. J. Jelínek [-] ) , D. Žďánský [-] , M. Zuda [-] , P. Vitner [-] , J. Kraus [-] , D. Štiller [-] , A. Sekyra [-] , M. Skoupý [-] , E. Pšenička [-]

ŽK: 25. E. Pšenička , 34. L. Šíma , 60. A. Sekyra .
Hráči zápasu: V. Zelenka , J. Urban - D. Žďánský .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hocek Petr - ČERVENÝ Jan, MATOUŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích