4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko dojelo na zranění, v Řevničově se rvalo statečně


Branky


30. V. Kapr , 36. J. Husák (p.) , 64. F. Skoupý , 71. L. Skoupý - 25. J. Urban , 38. J. Urban
11

Velmi zajímavý duel se dal očekávat v Řevničově, kam zavítalo Městečko. První poločas byl zajímavý i pro diváky, neboť nabídl po dvou gólech na každé straně. Ohnivec ale doplatil na úzký kádr a z důvodu zranění dohrával zápas v oslabení. Toho Sparta využila a zápas otočila ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatický poločas

Kdo přišel do řevničovské arény, ten nelitoval. Od úvodní minuty se hrálo velmi zajímavé utkání. Domácí mohli jít do vedení, ale Vait trefil tyč. V další příležitosti zachránilo Abraháma pro změnu břevno. Hosté museli čelit první nepříjemnosti, když se po dvaceti minutách zranil Šnídl. Nedáš, dostaneš. Běžela 25. minuta a do ulice dostal míč Urban. Velezkušený fotbalista šel sám na Peterku a nemýlil se - 0:1.

 

Netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Po sérii chyb v zadních řadách Ohnivce Abrahám pouze přihlížel tečované střele do protipohybu a na radujícího se Kapra - 1:1. O pět minut později Řevničov dokonal obrat. Hosté zaváhali v rozehrávce, Heger musel zatáhnout za ruční brzdu a domácí zahrávali pokutový kop. Míč si na značku postavil Husák a nemýlil se - 2:1. Vyrovnání měl na kopačce Hadrava, ale Peterka ho tváří v tvář vychytal.

 

Radost domácím fanouškům vzal zanedlouho Urban, který znovu přelstil offside systém domácího celku a bylo srovnáno - 2:2. Aby neměl lodivod Standa Jansa málo starostí, přišlo ve 40. minutě vynucené střídání Abraháma z důvodu poranění třísla a do branky šel Loder. První poločas vítěze neměl a v tom druhém čekala na Ohnivec hodně těžká práce.

Oslabení bylo znát

Před Městečkem stálo druhé dějství, do kterého vstupovalo v početní nevýhodě. Kádr je velmi úzký, a tak to museli hostující hráči zvládnout v deseti. O něco hůře bylo po pár minutách, kdy se zranil Heger a zbytek zápasu tak strávil v útoku. Přesto to ale bylo Městečko, které i přes nepříznivý stav hráčů na hřišti mohlo jít do vedení. Sám před Peterkou byla Ryba, ale řevničovský brankář svůj tým podržel.

 

V dalším případě zachránila Spartu tyč. Řevničov se ale probral a oslabená defenziva hostí byla pod velkým tlakem, který po hodině hry přetavil v branku F. Skoupý - 3:2. A když se v 71. minutě po rohu prosadil L. Skoupý, bylo hotovo - 4:2. Městečko se prezentovalo bojovným výkonem a mělo zápas dobře rozjetý, mohlo litovat neproměněných šancí. A to především díky Peterkovi, který svému celku ke třem bodům výrazně pomohl.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, zraněný hráč: Zápas začal vyrovnaně, více šancí na gól jsme měli my. Trefili jsme tyč, břevno, ale do vedení se dostalo Městečko. Potřebovali jsme hrát a zápas jsme dokázali otočit. Klobouk dolů před Městečkem, které muselo hrát více než poločas v deseti kvůli zraněním.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Od ostatních zápasů, co jsme hráli, byl tenhle pro diváky velmi zajímavý. Bylo k vidění hodně šancí i gólů. Domácí měli v prvním poločase šance, ale my jsme je ustáli a šli jsme do vedení. Řevničov dvěma góly otočil, ale nám se podařilo dát podobný gól jako byl ten první a bylo srovnáno. Po brzkém zranění Šnídla se nám zranil i brankář Abrahám a museli jsme jít do deseti, do branky šel Loder. Ve druhém poločase přišlo další zranění Hegera, který se vysunul do útoku. Bránili jsme, byli jsme pod tlakem, ale i tak jsme si dokázali vytvořit šance. Ty jsme ale bohužel neproměnili a soupeř nás potrestal dalšími dvěma góly. Naše produktivita byla špatná, na což jsme doplatili. Je otázkou, co bude dál. Máme úzký kádr, zraněného brankáře a hodně hráčů trápí svalová zranění.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] (56. J. Urbanovič [-] ) , L. Skoupý [-] , J. Murčo [-] - L. Přibyl [-] , J. Husák [-] (88. O. Hanzlík [-] ) , L. Vait [-] , M. Beneš [-] - F. Skoupý [-] , V. Kapr [-] (79. L. Petráček [-] ) -

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - L. Majba [-] , P. Šnídl [-] (24. T. Loder [-] ) , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] , V. Zelenka [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-]

ŽK: 31. V. Zelenka , 35. T. Heger .
Hráči zápasu: J. Peterka , M. Beneš - J. Urban .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šefara Milan - VODRÁŽKA Tomáš, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích