2:1p.
(1:0)
77. T. Čuda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 13:30

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roztoky se favorita soutěže nezalekly, Hředle vezou jen bod


Branky


11

U Berounky se schylovalo k velmi zajímavému zápasu. Roztoky na svém specifickém hřišti přivítaly hředelský celek, který patří mezi favority soutěže. Bylo jen otázkou, jak se zelenobílí popasují s menším hřištěm a nepříjemným soupeřem v podobě TJR. Šťastnější byli nakonec po penaltovém rozstřelu domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáři měli dobře postaveno

Začátek utkání přinesl šance na obou stranách. Nejprve musel být ve střehu Malinovský, kterého prověřil Hruška a Čermák. Na druhé straně byl blíže ke gólu Vitner, ale Bechnerovu nahrávku zakončil do tyče. Brankové konstrukci mohl záhy poděkovat i hředelský brankář, to když se mu na ni podepsal Čermák. Oba celky se střídaly v šaních, za hředelské byl v zajímavé pozici kapitán Čuda, ale ani on nebyl tím, kdo by jako první rozvlnil síť.

 

Tyč zazněla za Malinovským ještě jednou, a to po závaru z kopačky Merhauta. Příchozí diváci se branky přeci jen dočkali a nutno říci, že se čekání vyplatilo, především těm domácím. Roztoky nabídly ukázku zkušenosti s elegancí. Ve 41. minutě prodloužil výkop domácího brankáře hlavou Špimr na Číhaře. Roztocký kanonýr se, jak je jeho zvykem, pomazlil s míčem, prošel hned přes tři bránící hráče a svou fotbalovou parádu završil kličkou brankáři. Následovala ovace po uklizení míče do prázdné branky - 1:0. První poločas nabídl šance na obou stranách a po konci úvodní části zápasu byl jeden gól ještě málo.

 

 

Dramatický závěr

Ve druhém poločase chtěli hředelští fotbalisté srovnat, ale úvodní střelecké pokusy úspěch v podobě vyrovnávací branky nepřinesly. Uběhla hodina hry a nastal klíčový moment utkání. Roztoky po nedovoleném zákroku na Číhaře zahrávaly pokutový kop. K němu se postavil sám faulovaný, ale Malinovský jej vychytal! Chycená penalta hnala hostující celek za vyrovnáním. Čas byl ale největším soupeřem, který Hředle, pokud chtějí bodovat, musely pokořit.

 

Za svou aktivitu a zlepšení se hosté přeci jen dočkali. V 77. minutě našel Minařík přesnou přihrávkou Čudu a ten se v souboji s obráncem gólově prosadil - 1:1. Velmi zajímavý zápas si zasloužil vyrovnání a v poslední desetiminutovce bylo oč hrát. A také že neřekly oba týmy poslední slovo. Nejprve visela ve vzduchu další penalta pro domácí, ale sudí Týče po konzultaci s pomezním sudím pokutový kop odvolal. A to stále nebylo vše! Na jedné straně Sláma zahrozil jedovatou střelou, kterou Hůla vyrážel a Krůta musel za pět dvanáct odvracet. Na straně druhé mohl z úhlu uklidit míč do branky Kněžík, ale minul. Utkání došlo do penalt, po kterých plusový bod zůstal doma.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem

 



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Vyrovnaný a pohledný fotbal od obou týmů a dle průběhu asi i spravedlivá remíza. V prvním poločase se nám podařilo dát vedoucí branku a trefili jsme dvakrát brankovou konstrukci. Hosté zahrozili několikrát Bechnerem. Druhý poločas jsme mohli rozhodnout z penalty, ale bohužel tentokrat gólman Číhaře vychytal, a tak přišel po naší standardní situaci trest v podobě brejku a gólu hostí. V závěru mohly rozhodnout oba týmy, ale brankáři byli proti. Penalty jsme zvládli lépe.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Opět jsme promrhali první poločas, kdy jsme nepředvedli takřka nic. Navíc i když v kabině upozorňujeme na Číhaře, tak nejenom, že nám dá branku, ale byl to právě on, kdo nám dělal neskutečné potíže. Druhý poločas byl již o poznání lepší, ale paradoxně jsme mohli inkasovat. Malinovský ale chycenou penaltou Číhařovi dal týmu šanci. Šancí na to otočit výsledek jsme několik měli, ale dokázali jsme se prosadit jen jednou. Pokutové kopy jsme jako již takřka tradičně nezvládli.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - V. Krůta [-] , J. Číhař [-] , M. Merhaut [-] , M. Čermák [-] , P. Hruška [-] , J. Texl [-] , M. Kaplan [-] , Š. Masarovič [-] , J. Lejbl [-] , Z. Špimr [-] (46. M. Farkas [-] )

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (46. D. Rais [-] ) , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , Z. Žihla [-] (81. D. Brož [-] ) , V. Beránek [-] (46. V. Hladký [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 32. J. Číhař , 59. J. Texl - 33. D. Minařík , 44. A. Vitner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TÝČE Jiří - HAMOUZ Jakub, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Favoritem utkání jsou pro mě hosté, kteří si také odvezou všechny tři body.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů