Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 10:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šanov ovládl oba poločasy se Slabcemi


Branky


17

Vyrovnaný souboj se dal očekávat od zápasu Šanova se Slabcemi. Hostující celek šel rychle do vedení, na které ale domácí našli odpověď a první poločas patřil jim. Slabce musely řešit nepříjemnost v podobě zranění Konopáska, což poznamenalo jejich výkon ve druhém poločase a nakonec se musely smířit s pěti inkasovanými góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Takács otočil

Slabce se v Šanově ujali hned po pár minutách zásluhou mladíka Schejbala vedení. Domácí ale rychle inkasovaná branka nezaskočila a našli odpověď. V rozmezí pěti minut využil Takács dvou nabídek za obranu a vystřelil poločasové vedení. Další komplikací pro hostující celek bylo zranění Konopáska, který musel po nepříjemném zákroku ve 38. minutě opustit hřiště. První poločas tak ovládli domácí - 2:1.

 

 

Šanov navýšil vedení

Domácí na nic nečekali a úzké vedení navýšili. Po pár minutách druhého dějství se trefil Cafourek. V 58. minutě využil další zaváhání slabecké defenzivy Hamouz a zdálo se, že je rozhodnuto. Malou naději získali hosté zásluhou Čihy, který v 72. minutě snížil. Kontaktní branku mohl přidat Vyskočil, ale dramatickému konci zabránil včasným zákrokem Bělohradský. V závěru pečetil vítězství Šanova svým druhým zásahem Hamouz a všechny body, první v soutěži, zůstaly na domácím pažitu - 5:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Slabce
Zbyněk Vyskočil, záložník: Zápas se nám moc nepovedl, chybí nám lidi. Góly jsme dostali po dlouhých nákopech za obranu a po vlastních chybách. Na konci prvního poločasu se nám navíc zranil Marek Konopásek, pro kterého musela záchranka. Rozhodčí se neměl k udělení červené karty, což nebylo jedinkrát během celého zápasu. Celkově to bylo od nás špatné, musíme jít dál a soustředit se na příští zápas.



Sestavy


TJ Šanov
L. Bělohradský [-] - T. Lisner [-] , L. Šika [-] - T. Cafourek [-] , D. Krýl [-] , I. Takács [-] (49. O. Wachtel [-] ) - L. Hamouz [-] , J. Hospodářský [-] - P. Komárek [-] (66. D. Sklenička [-] ) , J. Šiler [-] , P. Hamouz [-] (64. J. Šiler [-] )

TJ Slabce
M. Gajdoš [-] - K. Mužík [-] , M. Konopásek [-] (38. J. Susekár [-] ) , R. Vejtasa [-] , J. Čiha [-] , P. Hejl [-] , J. Schejbal [-] , Z. Vyskočil [-] , T. Fencl [-] , V. Melichar [-] , F. Hůla [-]

Hráči zápasu: L. Hamouz , L. Šika .
Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza