3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


7. M. Hájek , 21. T. Pištěk (p.) , 61. M. Davídek - 54. M. Mišun , 55. O. Drašnar
7

Ve druhém domácím utkání I. A třídy přivítal celkek Sedlec-Prčice hosty z Podlesí, jejichž tým je prošpikován hráči, kteří si v minulosti zahráli vyšší a dokonce nejvyšší soutěže v naší republice. Nečekal nás tedy snadný soupeř a s přihlédnutím k tomu, že domácí doposud všechna utkání prohráli, tak to nebyly příjemné vyhlídky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Nicméně od začátku utkání jsme působili velice organizovaně, důsledně v obranné činnosti a nenechali jsme hosty hrát. Už ve třetí minutě mohl vstřelit branku Pištěk, jenomže zpětnou přihrávku Všetečky nasměroval pouze vedle tyče hostujícího brankáře. Ohromně nám pak pomohla 7. minuta, kdy se po kombinaci Všetečky s Kaňkou dostal k centru Davídek, našel perfektně ve vápně nabíhajícího Hájka, který v pohodě uklidil míč k tyči. Hosté nevěděli co mají hrát, obehrávali míče v zadních řadách a s nákopy za naši obranu jsme si v pohodě poradili. Největší nebezpečí tak znamenala dalekonosná rána podlesského stopera, který nikým neatakován postupoval až za naše vápná. Nicméně rána šla mimo a tak ke změně skóre nedošlo.

 

Ve 22. minutě došlo k dost nešťastnému střetu Hájka se Šrajnem po němž museli oba hráči s otřesem mozku vystřídat. Martin Hájek si ze střetu nakonec odnesl 7. stehů, doufejme, že oba hráči budou v pořádku. Ještě když byly oba hráči v péči zdravotníků, tak se nám povedla druhá gólová akce. Dlouhý výkop Nerada si pro sebe na obou stoperech vybojoval Davídek, dostal se s míčem do vápna a byl sražen skluzujícím stoperem. K penaltě se postavil Tomáš Pištěk a bezpečně proměnil. V dalším průběhu prvního poločasu se hosté dostali ke dvěma pološancím, nicméně jak Nerad v brance, tak obrana nechala hosty zakončit pouze slabě nebo vůbec. Mohli jsme vstřelit ještě dvě branky, nicméně rána Račka z voleje po centru Kaňky si branku nenašla a střelu Davídka po zpětné přihrávce Všetečky odkopli hosté z brankové čáry."

 

"Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat v aktivní hře, dobrém přebírání hráčů soupeře, ale nastala hororová dvouminutovka v 54 a 55 minutě. Nejdříve jsme nepohlídali levou stranu a hosté v pohodě zakončili nedůraz v naší obraně a následně hned po odebrání nás znovu zleva hosté přečíslili a bylo srovnáno.

 

Podlesí bylo na koni a měli ještě další dvě šance z rohů a trestného kopu, to jim však do branky nespadlo. A tak jsme je trochu vrátili na zem v 61. minutě, kdy dobře vyslal autovým vhazováním do úniku Kaňka Davídka, ten si poradil se všemi bránícími hráči a levou nohou krásně zakončil na zadní tyč. Podlesí trochu zvadlo, nicméně se pořád tlačilo před naší branku. Heroický výkon obránců a záložníků ovšem znamenal, že se Podlesí nedokázalo prosadit a když jsme dvakrát vykopli míč z brankové čáry, tak nakonec na hosty nezbyl ani bod. Samozřejmě, že jsme v závěru mohli ještě rozhodnout, ale samostatné úniku Václava Kabíčka a Všetečky ke gólu nevedli."

 

Reportáž z utkání zaslal Michal Davídek, děkujeme!



Ohlasy k zápasu


TJ Sedlec-Prčice
Michal Davídek: Po velmi dobrém, kolektivním výkonu s dobrými individuálními výkony ve všech řadách jsme si připsali první body do tabulky. Příští víkend jedeme do Nového Strašecí, kde se pokusíme získat první venkovní body.




Sestavy


TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - J. Kabíček [-] , M. Kaňka [-] , M. Sedláček [-] , M. Prchlík [-] - M. Raček [-] , Z. Všetečka [-] , T. Pištěk [-] , V. Kabíček [-] (90. D. Kabíček [-] ) - M. Hájek [-] (22. V. Novák [-] ) , M. Davídek [-] (87. P. Kobliha [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
J. Zykán [-] - M. Hanáček [-] (69. J. Trefný [-] ) , L. Havelka [-] , O. Valta [-] , Z. Buch [-] , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] (22. M. Vohradský [-] ) , J. Nezník [-] , O. Vojtišek [-] , M. Mišun [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - ADÁMEK Filip, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Těžkej tip, ale Podlesí to asi urve.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů