Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice vezou z Náměstě B výhru


Branky


15

Třebelovice si v zápase s Náměšťí B připsaly třetí výhru v sezóně po divoké výhře 3:6

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Rezervní tým Náměstě přivítal na svém hřišti fotbalisty Třebelovic. Náměšť v posledním kole nedohrál zápas v Moravských Budějovicích kam přijela pouze v sedmi lidech. Naopak Třebelovice otáčely domácí zápas s Horním Újezdem. V loňské nedohrané sezóně zvítězily divokým skórem 7:3 Třebelovicemi. Utkání se hrálo za příjemného fotbalového počasí. Zápas začal svižně a hned ve 2. minutě rozjásal hrstku domácích fanoušků Mojmír Matoušek - 1:0. Hosté touto brankou nebyli zaskočení, protože hned v 6. minutě měli z pokutového kopu šancí na vyrovnání, kdy se trefil hostující Marek Máca- 1:1. A v 17. minutě již hosté vedli 1:2, když se trefil podruhé v zápase kapitán hostů Marek Máca - 1:2. Domácí se naštěstí z obdržené branky oklepaly a brankou z 22. minuty vyrovnal  Jiří Gottvald - 2:2. Beránková přestřelka poté nachvilku utichla a až ve 43. minutě vstřelil hattrick opět hostující Marek Máca a hosté šli do kabin s mírným vedením 2:3.

Hosté si výhru pohlídali

Ve druhé půli padaly další branky. Nejprve v 53. minutě zvyšoval za hosty Jan Rakušan - 2:4. V 67. minutě ještě zápas zdramatizoval gólem na 3:4. Jenže hosté opět odskočili domácím, a to definitivně. V 72. minutě Jakub Sedláček a v 79. minutě svou čtvrtou brankou v zápase Marek Máca na 3:6. V 88. minutě alespoň kosmeticky upravil skóre Stanislav Sedlák - 4:6.



Ohlasy k zápasu


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
Eliáš Jiří, hráč: Do utkání jsme vztoupili aktivne a hned z první akce jsme vztřelili vedouci branku. Poté ale převzal otěže utkání hostujici Máca, který svým pohybem a chytrostí delal naší obrane velké starosti. Defakto celý zápas rozhodl. Kluky odvezl mikrobusem, sám dal čtyři goly a na dva nahrál. Nezbyvá nic jiného než zapomenout a soustředit se na další domací utkání. Ve kterém musíme urvat první výhru sezóny.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hrající trenér: Do utkání jsme vstoupili velmi špatně a hned z prvního nákopu inkasovali. Naštěstí se nám podařilo brzy vyrovnat a nakonec dotáhnout zápas do vítězného konce. Co se ale týče výkonu, rozhodně nemůžeme být ani trochu spokojeni a můžeme jen poděkovat soupeři, že nám umožnil vstřelit tolik branek. To co letos předvádíme na hřišti je neuvěřitelné a výkonnostně bysme měli problém i ve III. třídě. Většina hráčů by si mělo sáhnout do svědomí a uvědomit si, proč vlastně fotbal hrají. Nebýt na hřišti čtyř "starších" hráčů, kterým není fotbal u zadku, tak hrajeme o sestup !!!



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
M. Kováč [-] - M. Matoušek [-] , S. Sedlák [-] , V. Kopuletý [-] (51. M. Susa [-] ) , J. Musil [-] (64. F. Junášek [-] ) , J. Gottvald [-] (64. O. Staněk [-] ) , F. Tomek [-] , J. Eliáš [-] (31. A. Křivánek [-] ) , M. Lokaj [-] , J. Hort [-] , M. Veselý [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , S. Michal [-] , A. Krejčí [-] (71. J. Sedláček [-] ) , J. Rakušan [-] , K. Skoumal [-] (83. V. Dobrozenský [-] ) , M. Kabelka [-] , T. Brychta [-] (85. L. Procházka [-] ) , R. Jurka [-]

ŽK: 70. R. Jurka .
Hráči zápasu: M. Máca .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - CHYTKA Simon, VÁCLAVEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra hostů

Favoritem jsou hosté, kteří si z Vícenic odvezou všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů