1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 14:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč remizovala se Stráží 1:1


Branky


20

Fotbalisté Peče a Stráže si v 9. kole Okresního přeboru rozdělili po bodu za remízu 1:1. Domácí tým poslal do vedení Jindra. V prvním poločase srovnal Mikuláštík na konečných 1:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Do Peče hosté jeli s vědomím, že z tamního hřiště body obvykle nevozí. A vzhledem k letošní fazóně soupeře ani tipéři na fotbalunas.cz nedávali mnoho šancí, když hned 80% tipů bylo na výhru borců z Peče. O to více mrzí, že vzhledem k průběhu zápasu, nevezou domů všechny tři body. První poločas strážští začali opatrně a soupeř na ně vlítnul, jak je mu vlastní. Hrozili hlavně výpady Jirky Nováka a zkušeného Tadeáše Jindry. Jejich tlak byl ale spíše platonický, protože branku reálně neohrozili. Bohužel až do chvíle, kdy hosté udělali v obraně fatální chybu. Jejich pomalou malou domů zachytil soupeř a jednoduše skóroval již zmíněný Tadeáš Jindra. Skóre tedy ve 12. minutě bylo 1:0. Naštěstí se ale Stráž nepoložila, naopak začala hrát a hrozila soupeři rychlými protiútoky. Hosté se dočkali po faulu na Vlastimila Mikuláštíka, kdy se k zahrání standardní situace postavil sám faulovaný a poslal centrovaný míč směrem na branku a ten přes skrumáž hráčů před gólmanem propadl bez jediné teče až na zadní tyč. 25. minuta 1:1. Tento stav vydržel až do konce prvního poločasu. 

Ve druhém poločase už žádná branka nepadla

Druhý poločas byl zápas spíše bojovný a vše se odehrávalo na středu hřiště. Pro hosty byly hlavní hrozbou rychlé nohy Nováka a nápadité přihrávky Jindry. Naštěstí se je nstrážským obráncům podařilo eliminovat. Postupně si i vytvořili více šancí než domácí tým, kdy asi 3x stáli tváří v tvář jejich gólmanovi a vyslali také několik dalších střel volajících po lepším zakončení, ale další branku již bohužel nepřidali. Hlavně díky výborně chytajícímu domácímu brankáři, který týmu Peče jednoznačně zachránil alespoň jeden bod. Příští týden hraje Stráž doma s Popelínem. Doufá tey samozřejmě ve tři body. Peč zajíždí na horkou půdu do Suchdola.

Autor: Martin Zvára



Ohlasy k zápasu


FC Peč
Tadeáš Jindra (hráč): Od začátku jsme do soupeře tlačili ale jen pozičně. Poté udělal chybu hostující hráč a Jindra se bodlem prosadil. Misky vah se převrátily na stranu soupeře a zákonitě vyrovnali. Druhý poločas se nehrál fotbal ale spíše kopaná. Hosté si vytvořili hodně šancí. Zejména Mikuláštík. Ale brankář Plachý chytal famózně.




Sestavy


FC Peč
T. Plachý [-] - D. Lovětinský [-] , T. Zajíc [-] , M. Urbánek [-] , O. Novotný [-] , R. Pátek [-] , R. Kuneš [-] , V. Hledík [-] , J. Novák [-] , T. Jindra [-] , T. Doležal [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Eger [-] , J. Valenta [-] , M. Zvára [-] , L. Chovítek [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , J. Kalvas [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 24. P. Novák , 35. L. Popjak - 27. J. Jančura , 65. B. Chovítek , 83. J. Eger .
Hráči zápasu: T. Plachý , T. Jindra - V. Mikuláštík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - BROŽ Miroslav, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Petr Dolejší
Tip experta: výhra domácích

Tak na tenhle zápas se hned po našem utkání těším nejvíc. A možná ho ,,poctím“ svou návštěvou. Peč měla výborný vstup do soutěže, když po 4 jejich odehraných kolech měla 10 bodů. Teď ale z posledních dvou kol má remízu z Novosedel a vysokou porážku s favoritem soutěže Slavonic. To Stráž je pravý opak a z posledních dvou zápasů má 6 bodů po výhře v Chlumu a v minulém kole porazila doma těžké Novosedly. Jejich zápas jsem bohužel ještě letos neviděl, ale kluci od nás říkali, že posílili a musí se s nimi počítat. Klidně by mohli hrát o ty nejlepší místa v tabulce. Tak co nám tenhle zápas přinese? Peč doma vyhraje a naladí se na vítěznou vlnu zase a nebo si Stráž připíše třetí vítězství v řadě…za mě to Peč doma zvládne a Stráž porazí v zajímavém zápase.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích