Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 14:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž se s nováčkem nemazlila a nadělila Lásenici na cestu čtyři kousky


15

První kolo Okresniho přeboru nabídlo také souboj Stráže s nováčkem soutěže Lásenicemi. Čtvrtý tým loňské sezony šel do vedení těsně před koncem první půle, když se výstavní ranou prosadil Mikuláštík. Ve druhém poločase domácí vedení zvýšili zásluhou Labuťe a dalších dvou zásahů Milkuláštíka na konečných 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil Mikuláštík a domácí vedli

V prvním kole okresního přeboru jindřichohradecka jsme na našem hřišti přivítali nováčka z Lásenice. Soupeř, posílený o tři hráče z Plavska, přijel v sedmnácti lidech a patřičně nažhavený na svou premiéru v OP. Náš tým se bohužel, jak je již v posledních letech zvykem, potýkal s nedostatkem hráčů a to tak, že na střídačce seděl pouze jeden hráč. V první půli jsme se se soupeřem postupně oťukávali, kdy se jednalo hlavně o boj ve středu hřiště, s ojedinělými útoky. Byli jsme to nakonec ale my, hráči Stráže, kteří měli více ze hry a proto i více možností pro zakončení. Naše akce ale většinou končili nepřesnou střelou a to tak, že jsme trefili dvakrát brankovou konstrukci a několikrát mířili vedle. Až ve 40. minutě se prosadil po brankářem vyražené střele dorážkou Vlastimil Mikuláštík a vedli jsme 1:0. Což byl nakonec i poločasový stav utkání.

Domácí berou všechny body

Do druhé půle jsme vstoupili opět aktivně a soupeře jsme nepouštěli do větších akci a naopak jsme si vytvářeli další příležitosti ke skórování. V 60. minutě se trefil premiérově ve svém prvním zápase za Stráž levonohý záložník Vratislav Labuť a pojistil tím naše vedení na 2:0. Posléze v 65. minutě narýsoval nádhernou přihrávku za obranu právě zmíněný Labuť a vyzval Vlastimila Mikuláštíka ke skórování, ten se opět nemýlil a navýšil skóre na 3:0. Dalo by se říci, že bylo hotovo, ale soupeř párkrát zahrozil z brejku, kdy z jednoho měl velkou šanci výsledek korigovat v tomto zápase velmi agilní útočník Demeter. Bohužel pro soupeře minul. A tak přišel v 75. minutě opět zásah do černého z naší strany a opět vsítil gól Vlastimil Mikuláštík a dokonal hattrick. Dle výsledku se zdá, že zápas byl jednoduchou záležitostí, ale opak je pravdou. Nedostatek hráčů na naší straně, obrovské vedro a natěšený soupeř, byly aspekty, které nám to příliš neulehčily. Příští týden hrajeme opět na domácím hřišti se Suchdolem B. Doufejme, tedy v lepší podmínky a další tři body do tabulky.

Autor: Martin Zvára

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára: Hráči utkání : Mikuláštík - tři góly. Tradiční jistota v ofenzívě - opět jeho hru zdobilo neskutečné pokrytí míče + výborné zakončení.. Labuť - neúnavně pilující levou lajnu, zásobující vápno centry - jeden gól dal a na druhý přihrál nezištnou přihrávkou Mikuláštíkovi.




Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
O. Skipala [-] - M. Zvára [-] , J. Čada [-] , V. Mikuláštík [-] , V. Čurda [-] , D. Přílepek [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , J. Eger [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - M. Šperl [-] , J. Demeter [-] , A. Svoboda [-] , P. Medek [-] , T. Blažek [-] , M. Blažek [-] , B. Beránek [-] , P. Janeček [-] , D. Vacek [-] , V. Písař [-]

ŽK: 35. P. Boček , 63. T. Blažek , 73. D. Vacek .
Hráči zápasu: V. Mikuláštík , V. Labuť .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bumba František - KOLLMANN Jaroslav, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fanoušek - TJ Sokol Plavsko | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích