Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Zápas Kaplice proti FC ROMO se po 10 gólech domácích nedohrál


Branky


7

V domácí podzimní derniéře hostila kaplická rezerva českokrumlovské Romo. Soupeř se dostavil na zápas krátce před zahájením, a navíc pouze v osmi hráčích. Bylo tedy jasné, že Spartakovci jsou jasnými favority a otázkou by mělo být pouze výše skóre a do kdy hosté na hřišti vydrží.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po deseti gólech domácích se zápas nedohrál

Skóre se měnilo hned v úvodní minutě střetnutí. Radek Lattner na polovině hřiště vybojoval míč, posunul jej Pastierovi, který si to z levé strany namířil do vápna a po jeho přízemní přihrávce překonal jeden z bránících hráčů vlastního brankáře – 1:0.

 

Poté v krátkém sledu domácí kapitán Michal Kubata připravil tři góly svého týmu. Jeho nezištné přihrávky přetavili v góly Erik Pastier a dvakrát Filip Štěpánek. Michal Kubata pak sám skóroval po čtvrthodině hry a díky tomu už na ukazateli skóre svítil stav 5:0.

 

Ve dvacáté minutě lovil hostující gólman míč ze své sítě pošesté. Po Jirkově přiťuknutí se křížnou střelou o tyč prezentoval Vít Beránek – 6:0.

 

Za další čtyři minuty pak Pavel Jirka upravil už na 7:0. Poté se ke střeleckému pokusu dostali i hosté. Ale Šimek mířil jen do míst, kde byl připravený gólman Fabián Bílý.

 

Chvíli na to další střela skončila mimo a pak si brankář pohlídal i přímý kop soupeře. Ve 31. minutě po Pastierově přihrávce přidal osmý gól domácích Filip Štěpánek – 8:0.

 

Hned v následující minutě po Jirkově přihrávce skóroval Erik Pastier, bylo to 9:0 a pro zranění ze hřiště odstoupil Robert Kotlar. Když pak prakticky po rozehrávce hosté přišli o balón a po Štěpánkově nahrávce zaokrouhlil skóre na deset gólů Erik Pastier, poroučel se ze hřiště další zranění hráč hostů – 10:0.

 

Počet hostujících fotbalistů schopných pokračovat ve hře klesl pod minimální hranici a zápas tak musel být předčasně ukončen.

 

Report sepsal: Libor Granec



Sestavy


TJ Spartak Kaplice B
F. Bílý [-] - D. Pál [-] , V. Aibl [-] , P. Jirka [-] , M. Kubata [-] , T. Vávra [-] , F. Štěpánek [-] , R. Lattner [-] , E. Pastier [-] , M. Lhotský [-] , A. Preusler [-]

FC ROMO Český Krumlov
P. Ferenc [-] - T. Bílý [-] , R. Dunka [-] , R. Kotlár [-] , A. Kotlár [-] , M. Kotlár [-] , S. Med [-] , F. Šimek [-]

Hráči zápasu: F. Štěpánek - S. Med .
Místo: Kaplice. Počet diváků: 78. Rozhodčí: Adamovič Jiří - Jiří Řimnáč, Štefan Učeň.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 10:14

Tip: výhra domácích