4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body pro domácí


Branky


27. J. Bartoš , 57. J. Procházka (p.) , 84. J. Procházka (p.) , 90. O. Turek - 80. V. Sláma
7

Kozolupy v úvodním kole prohráli s Malesicemi za které dal všechny góly jeden hráč. Rakovský prohráli na půdě rezervy Vejprnic. Střetli se tedy dva týmy, které v úvodním kole nebodovali. Kdo získal první body do tabulky si přečtěte v článku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednogolový poločas

Od první minuty měla Raková herní převahu, ale potýkala se s nepřesnostmi ve finální fázi. Kozolupy až na ojedinělé akce byli téměř neškodní. Raková svůj tlak proměnila ve 27. minute, kdy se po centru za obranu dostal k míči Jaroslav Bartoš a z velmi ostrého úhlu propálil hostujícího golmana - 1:0. V prvním poločase se už nic dalšího významného nestalo, a tak šli domácí do kabin s jednogolovým náskokem.

Domácí potvrdili svou převahu

Druhá půle byla opět v režii domácích a hostům docházely síly, tak se hromadily fauly. V 57. minute byl po průniku do vápna faulován levý obrance Rakove Ladislav Bůcha a následoval pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Jakub Procházka - 2-0. Domácí udržovali dvougólový náskok a po několika neproměněných šancí Rakové přišlo potrestání i na druhé straně. K míči se dostal Vojtěch Sláma a snížil na - 2:1.  Žádné zdramatizování se ale nekonalo, protože hned v zápětí byl faulován další rakovský hráč ve vápne a nařízenou penaltu opět proměnil Jakub Procházka  - 3:1. V 90. minutě přišla ještě obrovská chyba hostujícího gólmana, kdy vyhodil míč přímo na kopačky domacího útočníka Ondřeje Turka, který nikým neatakován neměl problém proměnit do prázdné brany - 4:1.

V dalším kole čeká hráče Rakové výlet do Touškova. Kozolupy doma přivítají Příkosice, zápas dvou týmů, který ještě v nové sezoně nebodovali.



Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - P. Michálek [-] (77. M. Živný [-] ) , J. Bartoš [-] (85. J. Pavlas [-] ) , J. Procházka [-] , F. Šrámek [-] , M. Diviš [-] (71. J. Mrvka [-] ) , L. Bůcha [-] , M. Reitspies [-] , J. Břicháček [-] (46. O. Turek [-] ) , M. Běle [-] , D. Kašpar [-]

TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - J. Fikar [-] , J. Huleš [-] , J. Bozděch [-] (57. P. Pěchouček [-] ) , J. Beran [-] - T. Hrubý [-] , J. Martínek [-] , V. Sláma [-] , M. Maštalíř [-] - D. Vojta [-] , J. Čech [-]

ŽK: 25. P. Michálek , 88. M. Běle - 82. J. Fikar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KRŮS František - ŠNAJDR David, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matěj Rybař

Expert: Jan Kraus
Tip experta: remíza

Oba týmy své úvodní utkání prohrály a tak si myslím, že se oba poperou o své první body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích