0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 15:30

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov si z Vrhavče odvezl tři body


Branky


8

První poločas byl na branky chudý, zápas se rozhodl až v tom druhém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství žádná branka nepadla

Kdyby se na toto utkání vypisovaly sázky, větší kurz by rozhodně byl na Vrhaveč. Ta má totiž nejhorší útok soutěže, jednu z nejhorších defenziv a dlouhodobě se drží v sestupovém pásmu. Na druhé straně Chotěšov takové starosti nemá, už nějakou dobu je totiž ve středu tabulky. A roli favorita jeho fotbalisté potvrdili.

 

V prvním poločase 80 diváků přítomných ve vrhavečském fotbalovém areálu žádnou branku nevidělo. Jedinou zaznamenáníhodnou událostí bylo předčasné střídán domácího Karla Mundla ve 26. minutě.

 

Druhá půle rozhodla

Jen šest minut po úvodním hvizdu druhého dějství se radovali chotěšovští, když síť za zády Františka Lorence rozvlnil Jiří Multrus.

 

Poté přišly žluté karty – hlavní sudí Jiří Škarda ji ukázal nejprve kapitánovi Vrhavče David Janda a poté jeho spoluhráčovi a tradičnímu sběrateli karet (letos to pro něho byla čtvrtá žlutá) Františku Hrachovi.

 

A pak přišla druhá branka zápasu. Na listinu střelců se tentokrát zapsala chotěšovská „sedmička“ Jakub Zahoř a navýšil tak na 2:0.

 

Domácí sice hned po inkasovaném gólu dvakrát prostřídali, když na plac vběhli Razesberger a Votípka. Pak přišel i Důlovec, ale nikdo ze jmenovaných s výsledkem nedokázal nic udělat, což znamenalo, že si Chotěšov z posledního kola podzimní části zápasu odnesl tři body, díky nimž se posunuli do horní poloviny tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Vrhaveč
F. Lorenc [-] - L. Lorenc [-] , J. Skřivánek [-] , S. Valvoda [-] , D. Janda [-] - L. König [-] , F. Hrach [-] , L. Malenka [-] (74. J. Votípka [-] ) , K. Mundl [-] (26. J. Slanina [-] ) - T. Hromada [-] (81. O. Důlovec [-] ) , J. Kozák [-] (74. M. Razesberger [-] ) -

TJ Chotěšov
M. Košan [-] - J. Hőnig [-] , L. Calta [-] , M. Brabec [-] , P. Milička [-] - J. Jindřich [-] , M. Vítek [-] , J. Zahoř [-] , A. Kavka [-] (65. P. Znášik [-] ) - P. Malý [-] (44. T. Vacek [-] ) , J. Multrus [-] (88. Š. Louda [-] )

ŽK: 64. D. Janda , 69. F. Hrach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - DRYJE Josef (N), ERET Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 08:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 07:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:41

Tip: výhra hostů