1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 10:15

11.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralovice obraly Tachov o všechny body


Branky


19

Druhou porážku v řadě si připsali tachovští fotbalisté. Na hřišti vzdálených Kralovic prohráli 0:1, po bezbrankovém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přehlídka brankářského umění

Do utkání vstoupili hosté dobře a dobrých dvacet minut ovládali hru a dění na hřišti. Hned v úvodu vyslal Šuranský do šance Hudce, ten byl však příliš blízko brankáři a střelba do něj byla logickým vyústěním situace. V 6. minutě utekl po pravé straně Kořínek, našel Šuranského, který tak dlouho váhal se střelou až byl zablokován, následovala přihrávka Hudcovi, jehož pokus trefil jen obránce.

 

Domácí se do první kloudné akce dostali až ve 20. minutě, ale stále to za to. Za vápnem napřáhl Bulín a Landrgott se měl co natahovat, aby jeho střelu vytěsnil na roh. Po jeho rozehrání propadl míč u přední tyče, hosté naštěstí nebezpečí stačili zažehnat. Na druhé straně se opět po rohu dostal míč k Bulaievovi, ale jeho pokus mířil jen do brankáře. A do třetice roh, tentokrát po zákroku Landrgotta. Odražený míč se dostal k Řenčovi, jeho pokus zablokoval tachovský obránce a následující závar vyřešil Landrgott. Konec půle byl vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů... Po faulu na Kořínka vyboxoval Hudcův centr do vápna Bodurka, na druhé straně musel po brejku zasahovat Landrgott. 

 

Smolná situace rozhodla

Do druhé půle vstoupili tachované aktivně - Mráz střílel vedle, Hudcův pokus srazil obránce na roh. Pak přišla 59. minuta a rozhodující okamžiky zápasu. Hudec rozehrál roh, míč se dostal ke zcela volnému Bulaievovi, tachovští fans už zvedali ruce, ale jejich borec trefil jen obránce, v pádu se snažil vše napravit Viterna, ale neuspěl. Následoval brejk, centr zprava, který si jinak výborný Landrgott srazil do branky - 1:0.

 

A pro hosty mohlo být hůř. Ihned po rozehrávce ztratili balón, opět brejk, Kulhánek však v jasné pozici mířil vedle. Ve zbytku zápasu se domácí soustředili na obranu a cenný výsledek hájili, jak jen mohli - polehávali, zdržovali, ale hlavně bojovali.

 

Tachovský trenér Pták zareagoval na vývoj utkání změnou rozestavení, hosté hráli ofenzivní 3-4-3 a přišly šance. Tonkův pokus byl zablokován, Šuranský mířil nad branku. Další střelu hostujícího playmakera vyrazil Bodurka na roh. Na přední tyči prodloužil hlavou Viterna a Umanskyi sám u zadní tyče chtěl dorážet pravou, chyběl mu krok. Škoda, levačka by na míč zřejmě dosáhla... Nadále se hosté snažili bušit do kralovické hradby. Po faulu na Šuranského zamířil Hudec vedle. Asi nejblíž byli tachovští vyrovnání v nastaveném čase, kdy se po centru z hloubi pole dostal ke střele Viterna, jeho pokus však prolétl těsne kolem šibenice. 

 

Zdroj: Jan Vydra, fktachov.cz, upraveno redaktorem.

 

Sestřih utkání, zdroj: YouTube FK Tachov



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - P. Koča [-] , P. Gažák [-] , M. Kulhánek [-] , M. Pánek [-] (75. D. Sládek [-] ) , M. Řenč [-] , M. Bulín [-] , J. Lavička [-] (68. O. Berbr [-] ) , L. Sládek [-] , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-]

FK Tachov
P. Landrgott [-] - G. Nieves [-] (59. J. Fišer [-] ) , L. Hudec [-] , P. Kořínek [-] , J. Šuranský [-] , J. Viterna [-] , L. Tonka [-] , V. Mráz [-] , Z. Sloup [-] (66. T. Roháč [-] ) , R. Umanskyi [-] , D. Bulaiev [-] (75. D. Beneš [-] )

Hráči zápasu: M. Pánek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Liškutín Antonín - ORLÍK Vladimír, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Patrik Hubáček
Tip experta: výhra hostů

Hosty nečeká nic jednoduchého. Domácí mají nepříjemný tým s urostlými kluky, kteří si dobře rozumí s míčem. Nepříjemností pro Tachov může být i čas výkopu zápasu, přesto si s tím poradí a uspějí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích