3:2p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Když se trenérovi povede střídání...


Branky


13

Kaznějov se po úvodních klopítáních pomalu sune nahoru, kde v minulých sezónách stabilně úřadoval. V cestě mu tentokrát stála Sušice, která do Kaznějova nepřijela v nejlepším složení a na výkonu to bylo znát. Jeden bod si však nakonec odvezla. A jak to celé probíhalo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaznějov otáčel, aby pak hromadu šancí zahodil do koše

Ač měl úvodní tlak v režii Kaznějov, skóroval po prvním protiútoku soupeř. Ve 13. minutě otevřel skóre Josef Kadlec, po přihrávce Dominika Vašáka, ovšam Sušice se neradovala dlouho. Už o minutu později lovil ze sítě balón Míček, když se z dálky prosadil Jan Kopač (v zápise chybně uveden Jakub Vondráček, pozn. redakce) a jelo se od znovu.

 

Kaznějov se následně snažil všemožným způsobem skóre otočit na svou stranu, což se podařilo až Radku Švátorovi, který skóroval hlavičkou. Do konce poločasu se pak na obou stranách párkrát zahřmělo, ale vliv na změnu skóre to nemělo.

 

Když se povede střídání...

Druhá půle lehce kopírovala tu první, ovšem Sušice začala více bojovat alespoň o bod. I když jí několikrát zachránila od inkasování branková konstrukce, dokázala srovnal. A to konkrétně střídající Vael Hrubec, trenér sušického celku, který si při absenci hráčů také oblékl dres. No a pokud jste viděli poslední branku Mohameda Salaha v utkání s Manchesterem City, tak podobně prošel Hrubec kaznějovskou obranou, aby svou gólovou střelu vyšperkoval ještě o trefení brankové konstrukce. A remíza byla na světě.

 

Dvakrát se vyznamenal domácí brankář, brankář hostí pouze jednou - 5:4



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Do dalšího domácího zápasu jsme vstoupili velmi dobře a soupeře jsme zatlačili před jeho bránu. Jenže ani 3 nadějné šance jsme nedokázali využít, a tak trestali hosté z prvního útoku na naší polovinu. Naštěstí jsme hned o minutu později srovnali, když se z dálky trefil Kopač. I nadále jsme měli územní převahu, ale naše koncovka byla složitá a komplikovaná. Druhou branku jsme tak vstřelili po rohovém kopu a hlavičce Švátory. I ve druhém poločase jsme byli aktivnější a měli více brankových příležitostí. Bohužel jsme ani jednu nevyužili. Nastřelili jsme tyč, břevno, a tak přišel v závěru krutý trest. Střídající hostující trenér obešel tři naše stojící hráče a přesnou střelou o tyč srovnal. O výsledku tak rozhodly penalty, ve kterých jsme byli šťastnějším týmem. Celkově jsme byli herně určitě lepším mužstvem, vytvořili jsme si daleko více brankových příležitostí, ale díky neschopnosti dát gól jsme nakonec utkání remizovali. I když jsme si nakonec připsali druhý bod, je to pro nás ztráta.

TJ Sušice
Jaromír Králík, hráč: Na zápas do Kaznějova jsme odjížděli v 11 lidech s lavičkou mrzáků. Hlavní pokyn trenéra před zápasem byl: "Hlavně se nikdo nezraňte, vidíte jak na tom jsme". Krásné odpolední sobotní počasí a ještě hezčí trávník přálo fotbalu. Z mého pohledu to byl obdobný zápas jako v Křimicích. Domácí byli opět razantnější než my, proto také vedli v poločase 2:1. Kaznějov nejvíce těžil z dlouhých nákopů za obranu, my jsme se snažili hrát kombinačně. Ve druhém poločase hrozili kaznějovští především z rychlých brejků. Dvakrát nám pomohla branková konstrukce. Budu se opakovat, né nadarmo se říká "nedáš, dostaneš". Nám se nakonec podařilo, jmenovitě našemu trenérovi, který se sám postavil na posledních 5 minut, rozhodnout o dělbě bodů. Dle mého názoru, kdybychom hráli ještě o 5-10 minut déle, tak bychom brali všechny tři body. Penalty už byla loterie, bohužel jsem měl jako pátý kopající "matchball" na kopačce, ale neproměnil jsem. Chtěl bych poděkovat našim skalním fanouškům za podporu!



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - D. Pojer [-] , M. Polívka [-] (67. V. Višnovský [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Vondráček [-] (55. V. Vašíček [-] ) , J. Hyneš [-] , J. Kopač [-] (83. J. Beránek [-] ) , M. Tichý [-] , J. Kiss [-] , R. Švátora [-] , J. Vondráček [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - T. Marek [-] , A. Pivetz [-] , J. Kadlec [-] , J. Sedláček [-] (83. P. Hrubec [-] ) , L. Kodýdek [-] , O. Míčka [-] , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] , D. Vašák [-] (67. Š. Krůs [-] )

ŽK: 45. J. Kopač , 71. J. Hyneš , 82. J. Kiss .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - FRGAL Lukáš, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Mičkal
Tip experta: výhra domácích

Sušice minulé kolo vyhrála těžký souboj v Křimicích, ale i přesto věřím, že vyhraje Kaznějov.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích