Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice vedly, ovšem poslední slovo měl Králík


Branky


20

Sušické mužstvo je pro svou hru dlouhodobě stavěno do role, že na spodek tabulky, kde se před utkáním nacházela, nepatří. Jenže body sbírá velmi těžce a nejinak tomu bylo v Křimicích. Navrátilec z Německa, Jaromír Králík, nakonec ale pro svůj tým vydřel kýžené tři body a odpoutal Sušici od spodních příček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Správný směr nabrali domácí

Už v 5. minutě utkání se prosadil domácí Ondřej Havlíček, který tak poslal Křimice do vedení a u jedné branky nemuselo zůstat. Jenže další příležitosti domácí celek zahazoval a do příležitostí se dostali také hosté. 

 

Jaromír Králík rozvlnil ve 34. minutě síť za zády Moravce a bylo to 1:1. Nicméně domácí si vedení vzali zpět. Už o dvě minuty později se tečovanou střelou z poza vápna prosadil kapitán domácího celku a bývalý hráč Sušice, Jakub Szedmák

 

Chyba gólmana obrala Křimice o body

Dlouhá přetahovaná gradovala nakonec až brankou v 77. minutě. To natáhl Petr Pechek po odehrané standardce za vápnem a míč Moravec míč propustil nešťastně mezi nohami. Za čárou jej domácí sebrali, ale to už bylo pozdě - 2:2. A aby toho nebylo málo, o dvě minuty později si navedl míč na střed Jaromír Králík, který jej poslal k tyči a domácí brankář potřetí kapituloval. Do závěrečných minut se už skóre nezměnilo a hosté si odvezli všechny tři body.

 

Jakub Szedmák následně hodnotil utkání:

"Pro mě osobně to byl samozřejmě výjimečný zápas. Sušici v každém zápase fandím, dnes jsem ji však v dresu Křimic chtěl porazit. Bohužel se nepovedlo. Celý zápas byl vyrovnaný s pěknými akcemi na obou stranách. My jsme si stejně jako předchozí zápasy prohráli zápas sami. Za stavu 2:1 jsme nedokázali vsítil uklidňující branku na 3:1, či 4:1. Příležitosti jsme na to měli. Naopak Sušice po dvou střelách za vápnem nám dvěma slepenými brankami dala takový direkt, že jsme na to jen těžko reagovali. Dnes vyhrál šťastnější tým. Nezbývá mi než Sušici pogratuloval. My se musíme vzchopit a začít dělat také nějaké body, protože tabulka se začíná nebezpečně vyrovnávat."

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Tomáš Pata, hráč: Pokračování ve stejném rytmu jako v minulém týdnu. Bohužel nás zklamal brankář, který ve dvou případech nepodržel a my jsme vepředu spálili taky několik šancí. Myslím, že jsme byli lepší než soupeř, ale nedařilo se nám a lacině jsme prohráli. Snad se nám do dalších zápasů sejde sestava, abychom byli konkurenceschopní v Bělé a se Žákavou.




Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - J. Vonášek [-] , J. Šváb [-] , L. Koutek [-] (64. V. Kuneš [-] ) , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , O. Havlíček [-] , J. Volena [-] , J. Dytrt [-] (74. M. Šindelář [-] ) , V. Brejcha [-] , T. Pata [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - L. Kodýdek [-] , J. Sedláček [-] , D. Vašák [-] (64. P. Hubáček [-] ) , A. Pivetz [-] (64. J. Kadlec [-] ) , J. Králík [-] , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] , T. Marek [-] , P. Pechek [-] , O. Míčka [-]

ŽK: 45. O. Havlíček - 22. J. Králík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOŘAN Josef - KRAUS Jan, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Hatina
Tip experta: remíza

Sušice se zatím trápí ve spodní polovině, kam dle mého výkonnostně nepatří. Zápas bude vyrovnaný a body se budou dělit.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů