Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk neudržel dvoubrankový náskok, Bolevec získal důležité body


Branky


27

O favorita zápasu nebyla nouze, avšak na umělém trávníku Bolevce a bez nejlepšího střelce týmu, mohl Nepomuk po dlouhé sérii být zranitelnější, než jindy. I přesto, že hosté vedli o dvě branky, Bolevec nesložil své zbraně bojoval až do závěrečných minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřímý kop z nedorozumění

Start, který si asi nepomučtí nepředstavovali, mohl být hodně nepříjemný. Už ve 3. minutě totiž dostali domácí možnost zahrávat nepřímý kop v pokutovém území hostů po tom, co musel Baroch zasáhnout rukama na nepovedenou malou domů od svého obránce, za což zároveň obdržel žlutou kartu. Z následné situace však domácí branku nevěítili.

 

Douho se hra přelévala z jedné strany na druhou, než se opět naskytla velká šance. Ve 22. minutě hosté nastřelili po rychlém přechodu do útoku břevno, ovšem o chvilku později už se prosadili. Po pravé straně se ke křižné střele do šibenice dostal Matyáš Kašpar, který tak svůj celek poslal do vedení.

 

Ve 36. minutě už bylo ale srovnáno. Po protiútoku a nedůrazu v obrann hře hostů se k zakončení prodral domácí kapitán Michal Pelnář. A jelikož se nic dalšího do konce poločasu nestalo, odcházely do kabin oba týmy za stavu 1:1.

 

Hraje se až do konce...

Dlouho se opět na obou stranách hrálo bez výraznější šance, ale hned první byla využita. Domácí obrana nedokázala v 58. minutě odkopnout balón po křídelní akci soupeře dál, než k Antonínu Viktorovi, který nad ničím nepřemýšlel, napřáhl se a tvrdou ranou pod břevno nedal domácímu brankáři žádnou šanci. O dvě minuty později měl navíc Viktora o další důvod k radosti navíc. Na polovině hřiště se dostal do úniku, všiml si vyběhnutého brankáře, z téměř 40 metrů jej perfektně přehodil a míč zapadl k tyči.

 

Jenže domácí Bolevec nezahodil zbraně. Z průběhu zápasu věděl, že se svému soupeři může rovnat, a tak zařadil na vyšší rychlostní stupeň. Zejména Taun Minh Tran zapl na vyšší obrátky a patřil mu střed hřiště. Byl všude. A právě díky němu se domácí dostali do další šance, která byla nejprve nepřesně zakončena, míč se však odrazil přímo k Michalu Pelnářovi a ten věděl, kam s ním. A hned za 3 minuty bylo zase srovnáno. Důrazný Bolevec si dokázal ve vápně soupeře udělat prostor, ke střelbě se dostal Michal Bublík a stejně jako jeho jmenovec před chvílí se ani on nemýlil.

 

Hrálo se aktivně až do závěrečného hvizdu. Na začátku poslední desetiminutovky se hosté domáhali odpískání penalty, ale dle dostupných záznamů byl zřejmě u míče ve skluzu dříve domácí obránce, který tak hasil nadějnou příležitost. Situaci by asi nejlépe rozklíčoval VAR. Závěrečnou tečku dal zápasu Michal Bublík, který se po rohovém kopu dostal k odraženému míči a z voleje jej umístil přesně k přední tyči.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jakub Körner, vedoucí týmu (a zraněný brankář): Do utkání jsme vstoupili s cílem zaskočit soupeře, který měl na kontě vynikající sérii vítězství. To se nám i přes nelehký průběh zápasu nakonec povedlo a konečně jsme mohli oslavit zasloužený zisk 3 bodu. Všichni hráči podali bojovný výkon a ani za stavu 1:3 neměli hlavu dole a pořád věřili, že zápas dokáží otočit. Věřím, že nám tento výkon pomůže do závěrečných kol a získáme ještě nějaké body do celkem vyrovnané tabulky. Hráči zápasu - Tran, Pelnář, Bublík.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Shodli jsme se na tom, že je to možná i dobře, že jsme dostali takovou facku. Někteří lidé si možná drobátko sednou na zadek, jelikož někteří byli už v oblacích, že jsme ligoví fotbalisti a ono to tak není. Bránili jsme jak pitomci. Ale soupeř si určitě nezasloužil prohrát, v určitých chvílích tomu dokonce dali víc než my, takže to bereme v klidu. Možná by pro nás byla dobrá remíza. Některé své šance jsme nedokázali vyřešit tak, aby to bylo dobře. Musím vyzdvihnout Michala Bublíka, který na svůj věk hraje pořád velmi dobře a dal dva góly.



Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - M. Soukup [-] , P. Dlesk [-] , M. Bublík [-] , D. Anténe [-] (80. S. Krchov [-] ) , J. Fryček [-] (62. M. Žíla [-] ) , J. Sinkule [-] , M. Pelnář [-] , T. Tran [-] , J. Hibler [-] , J. Toman [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - A. Viktora [-] , D. Šmíd [-] (60. L. Sládek [-] ) , M. Kašpar [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (73. J. Nový [-] ) , R. Rous [-] (46. J. Kozák [-] ) , M. Skala [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-]

ŽK: 63. J. Hibler , 72. D. Anténe - 3. M. Baroch , 53. A. Viktora .
Hráči zápasu: M. Pelnář , T. Tran , M. Bublík - A. Viktora .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - LIŠKUTÍN Antonín, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Nepomuk je na vlně a pokud si poradí s rychlým nástupem Bolevce na domácí umělce, tak jednoznačně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů