0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Aubi, pojď za mě na střed, já potřebuju s*át..." I toto bylo k vidění na hřišti ve Lhotě


Branky


4. D. Kroc , 32. D. Kroc
21

Utkání dvou celků s 18 body na kontě, a dle trenéra Chotíkova Petra Kučery, dvou sympatických trenérů, vyznělo lépe pro hostující Radnice. Proti Lhotě vyzněl i fakt, že to bylo první utkání v této sezóně, ve kterém se jí nepodařilo vsítit jedinou branku. Za to hosté trestali hned dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočná trojice u obou branek

Hosté vstoupili do utkání nejlépe jak mohli. Už ve 4. minutě se ujali vedení, když na své polovině vybojovali míč, ten se dostal k Mulačovi a mladý útočník z otočky vyslal do samostatného úniku Davida Kroce. Ten si přešlapovačkou položil domácího gólmana, aby jej pak zkušeně přehodil doprostřed brány. 

 

Domácí se snažili rychle odpovědět. Dvakrát ale mířili vedle a jejich nebezpečné centry si obrana s gólmanem pohlídali. Nejblíže skórování byl Kotrnoch, který si na zadní tyči vyskakoval na centr, ale i pro hostující obranu míč poslal pouze ke stoperům, namísto směem na bránu. 

 

Hosté si také vytvořili několik zajímavých příležitostí, dlouho však hledali adresáta. Nakonec se dočkali až ve 32. minutě. Na polovině hřiště byl faulován Mulač, který se rychle zvedl a vyslal do úniku Pavla Aubrechta po levé straně hřiště. Ten následně nalezl precizním centrem nabíhajícího Davida Kroce, který hlavou trefil hned dvě části brankové konstrukce (břevno a tyč), než zapadl za Rojíkova záda. Zbytek poločasu se spíše odbojoval na polovině hřiště a skóre už se nezměnilo, i když měli blíže opět hosté.

 

"Aubi, pojď za mě na střed, já potřebuju s*át..."

Běžela 53. minuta, když se po několika nevydařených šancích na obou stranách ozval radnický střeďák Jan Esterka, který volal na Pavla Aubrechta: "Aubi, pojď za mě na střed, já potřebuju s*át." Domácí hráči chvíli nevěděli, co se děje, ale opravdu se dělo to, co se řeklo. Esterka se domluvil s rozhodčím, že si musí odskočit, a hosté tak dobrovolně hráli v deseti lidech. Paradoxně si vytvořili dvě obrovské šance během tří minut, kdy byl jejich střeďák na latríně. Ty však brankou neskončily.

 

V 62. minutě se do dalšího velmi nebezpečného úniku dostal David Kroc, který mohl vsítit hattrick, ale jeho pokus na zadní tyč domácí brankář vytěsnil. David Křížek mohl na druhé straně vsítit po rohu na přední tyč, ale branku přestřelil.

 

Domácí brankář se musel do konce utkání několikrát ukázat, aby vytěsnil pokusy Lukáše Aubrechta, nebo Jana Esterky. Lukáše Brože vychytal z blízka domácí obránce a když už to vypadalo, že se prosadí střídající mladík Kvasnička, Rojík se tentokrát nenechal zvyklat a na přehození si počkal.

 

Alespoň jeden úspěšný zásah mohl zaznamenat po dalším velmi dobrém rohu na přední tyč Kotrnoch, kterého by obrana nestihla pokrýt, ale těsně před jeho hlavou se objevila Volákova pěst a míč odpálila do bezpečí. Následné dva protiútoky hostů vyzněly na prázdno a výsledek zápasu skončil na stavu 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Chtěli jsme nastoupit na soupeře od prvních minut, ale dostali jsme brzkou branku a hosté hráli velmi zkušeně. Další branky byla opět po chybě při přesunu do obrany a nedostoupení hráče ve vápně. Moc velkých šancí jsme si nevytvořili, soupeř většinou držel lépe míč a vytvořil si i další šance ve druhé půli, které naštěstí neproměnil. Radnice zaslouženě vyhrály a já jim gratuluji.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Lhota je zkušené a dobře vedené mužstvo, získat její skalp v domácím prostředí je cenné. V přípravě na utkání jsme si shromáždili informace, na základě těchto informací jsme postavili herní plán, který dokázali kluci na hřišti realizovat. Podle mého názoru zasloužená a kontrolovaná výhra.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - P. Suda [-] , J. Langer [-] , V. Suda [-] (65. M. Kouřil [-] ) - M. Paul [-] , V. Sulek [-] (46. J. Eliášek [-] ) , O. Kotrnoch [-] , J. Horník [-] , A. Vlček [-] , J. Zdvořáček [-] - D. Křížek [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , J. Klír [-] (66. M. Krč [-] ) , D. Rýdl [-] - J. Esterka [-] (89. O. Seget [-] ) , L. Aubrecht [-] , L. Brož [-] , D. Fencl [-] - P. Aubrecht [-] (89. L. Paleček [-] ) , M. Mulač [-] (74. V. Kvasnička [-] ) , D. Kroc [-] (74. Š. Huttr [-] )

Hráči zápasu: J. Esterka , D. Kroc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Kučera
Tip experta: remíza

Nesympatický tým proti sympatickému. Sympatický trenér proti sympatickému. Záleží v jaké sestavě přijedou hosté k zápasu, jelikož to nevím, tak těžké tipovat. Domácím bude ale chybět ještě také dost raněných, ti se zázračně uzdraví až na příští týden, kdy se koná derby s Chotíkovem. To si nechce nechat nikdo ujít. Takže přeju sympaťákům. Remíza a druhý bod snad do Radnic.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza