5:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro poprvé vyhrálo, odnesl to Chotíkov


Branky


40. R. Hřebík (p.) , 48. A. Kohut , 50. J. Kolena , 58. R. Skopový , 67. A. Kohut - 15. K. Klepal , 72. M. Lopata
21

Baník tuto sezónu dosud na plno nebodoval a v posledním domácím utkání se přesunul na umělku, kde v prvním poločase překvapil Lhotu. Stejné prostředí čekalo i Chotíkov, ten si však se Stříbrem nedokázal poradit a Baník tak mohl poprvé slavit za 3 body. Zároveň se odlepil od spodku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srovnání do kabin

Utkání začali lépe hosté, kteří se po čtvrt hodině hry dostali do vedení a vývoj zápasu kontrolovali. Branku pro Chotíkov zaznamenal Kaškapr Klepal. Obrat o 180 stupňů ale přišel ve 40. minutě. Domácí dostali výhodu pokutového kopu, který proměnil domácí kapitán Radek Hřebík a o přestávce navíc musel střídat zraněný chotíkovský Prais.

 

13 minut hrůzy

A že vyrovnávací branka Baník nakopla, o tom nebylo pochyb. Už ve 48. minutě otáčí vývoj zápasu Aham Kohut a o dvě minuty navyšuje Jiří Kolena. Hosté nevěřili vlastním očím. Horší to bylo po hodině hry, kdy Chotíkov prohrával už o 3 branky. Prosadil se Radek Skopový.

 

Hosté se těžko dostávali do tempa po takové sprše. Navíc jejich akce nenesly užitek a ještě jednou inkasovali. V 67. minutě se podruhé v utkání trefil Adam Kohut. Šanci na korekci stavu dostali hosté záhy, kryž se po dvou žlutých kartách uráčel předčasně do sprch Ondřej Pavlas a Chotíkov měl před sebou dvacetiminutovou přesilovku. Z ní však dokázal vytěžit pouze jedinou branku Miroslava Lopaty krátce po získání výhody. Další branky už ale přidat nedokázal.



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Jak jsem avizoval již před zápasem, Stříbro nemá tým na spodek soutěže a myslím, že právě čekalo na takový zápas. Bohužel se chytl na nás, ale to je fotbal. My jsme taktiku upravili dle hřiště, na kterém se hrálo a soupeře chtěli překvapit důraznou sestavou a standardkami. Čtyřicet minut se nám to dařilo bez nějakých velkých komplikací, pak přišla trhlina v podobě zranění Praise, penalty a po návratu z kabin jsme za dvě minuty dostali dva góly po strašidelných individuálních chybách, když jsme góly doslova darovali svojí hloupostí. Za 15 minut jsme dohromady dostali 4 góly a bylo po zápase, to byl těžce zaplacený výpadek. V přesilovce jsme měli jasně navrch a zkoušeli jsme výsledek alespoň co nejvíce korigovat, ale zakončení bylo do rubriky "borec na konec". Plešounovi gratuluji k výhře, přeju jim, ať jim to pomůže a taky jim přeju, ať brzo vyhodí současného správce hřiště a najdou jiného, co bude mít rád fotbal, protože nemít funkční přírodní trávu v tak velkým městě je ostuda ostud.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
E. Hruška [-] - D. Tůma [-] , R. Dyk [-] , O. Pavlas [-] , A. Kohut [-] (83. T. Bůžek [-] ) , R. Skopový [-] , T. Vejvoda [-] , G. Lanfranchi [-] (85. Z. Pašek [-] ) , J. Kolena [-] , M. Vyšín [-] , R. Hřebík [-]

FC Chotíkov 1932
L. Šilhánek [-] - M. Lopata [-] , J. Huml [-] (66. A. Cirok [-] ) , T. Denk [-] , A. Forman [-] , M. Míka [-] (77. R. Vomáčka [-] ) , M. Prais [-] (46. B. Buchta [-] ) , K. Klepal [-] , D. Míka [-] , M. Rubricius [-] (86. L. Vlk [-] ) , J. Vild [-] (86. J. Adlt [-] )

ŽK: 49. O. Pavlas , 62. J. Kolena , 66. G. Lanfranchi , 77. A. Kohut - 40. L. Šilhánek , 79. M. Lopata . ČK: 70. O. Pavlas .
Hráči zápasu: A. Kohut .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - SMITKA Josef, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Kučera
Tip experta: výhra hostů

Ač se to tabulkově nezdá, tak očekávám velmi těžký zápas, půlku základní sestavy Stříbra bych klidně do Chotíkova bral, opravdu kvalitní fotbalisti. Jen nechápu co se tam děje, že jsou tak nízko. My budeme hrát to svoje, dozadu chaos dopředu panika a snad nám to přinese výhru. Škoda, že fotbal bude plakat na té malé umělce.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích