J. Petr 10. (p.)
1:3
(1:2)
19. L. Gavrylovskyy
41. M. Pinc (vl.)
63. T. Do
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza vyloupila Černice, k vidění byla penalta i vlastní gól


Branky


10. J. Petr (p.) - 19. L. Gavrylovskyy , 41. M. Pinc (vl.) , 63. T. Do
24
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pecka i vlastňák

Černice se svou aktivní hrou od prvních minut tlačily do vápna soupeře a i když Horní Bříza nebyla pozadu, první velkou šanci si vytvořili domácí. Pro vyražený míč si ve vápně hostů dobíhal Peterka, kterého nešťastně podrazil stíhající Lavička a rozhodčí ukázal neomylně na puntík, který se nachází 10 metrů před brankou. K penaltě se postavil Jan Petr a poslal Černice do vedení.

 

Lehce opaření hosté se rozkoukali až o pár minut později a hned jejich první gólová šance vyšla. Po levé straně se díky narážečce s Thanhem prosmýkl Leonid Gavrylovskyy, který nachytal Daňka na švestkách a střelou pod nohu srovnal v 19. minutě na 1:1.

 

Zbytek poločasu byla lepší Horní Bříza. Pravidelně se dostávala do ohrožení domácí branky a několikrát byla i blízko gólu. Ten si nakonec ve 41. minutě nešťastně vsítil domácí obránce Michal Pinc, který naskakoval s nabíhajícím útočníkem na Prokopův centrovaný míč a odrazem o hruď překonal obloučkem i svého brankáře.

 

Pouze jedna šance z mnoha byla využita

Druhý poločas byl opět v režii hostujícího celku, který se zejména po standardních situacích dostával k ohrožení branky. Nicméně se prosadil až v 63. minutě po výborné hře Tung Do Thanha (omluva za případné špatné skloňování, pozn. red.), který zablokoval protiútok Petrika Egera, míč se dostal k Pauknerovi, který o dobíhajícím spoluhráči věděl a patou jej pobídl k přesnému zakončení. Horní Bříza tak zvýšila na 1:3.

 

O tři minuty později to mohlo být o tři branky. Do úniku se dostal Gavrylovskyy, který vyzrál i na vyběhnutého Daňka, za něhož do brány zaběhlo několik obránců. Tak volil příhru přes celé vápnu, ale jeho kapitán Paukner netrefil přesně odkrytou branku. 

 

Domácí se z ojedinělých šancí vyrovnání nedočkali a sami museli v závěru čelit pokutovému kopu, když za záchrannou brzdu zatáhl Daněk. Jenže Jakub Kraček trefil jen tyč a následně sudí ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Horní Bříza má několik mladých rychlých hráčů. Podařila se jim rychlá nacvičená kombinace my jsme nedokázali jejich přechod zachytávat. Oproti minulému týdnu jsme díky nemocem a zranění nepodali výkon na úrovni krajského přeboru.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér: Upozorňoval jsem hráče na to, že domácí mají velmi dobré vstupy do utkání a na soupeře chtějí takovým "hokejovým způsobem" vletět a chtějí to utkání rychle rozhodnout. Určitě jim v utkání chyběl Peterka. Myslím si i přes absence na obou stranách, že se hrál dobrý fotbal, ale my jsme byli pohyblivější a z úvodní branky jsme se nesesypali. Do poločasu jsme otočili a po změně stran soupeř hru zjednodušil, což nám dělalo trochu problémy. Po 60. minutě jsme ale měli otěže v rukou zase my, a i když Paukner pro mě nepochopitelně zahodil svou šanci a nedali jsme v závěru penaltu, tak jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - K. Fürbacher [-] , M. Vít [-] , J. Mastný [-] (46. F. Švejda [-] ) , J. Petr [-] , M. Pinc [-] - E. Eger [-] (71. P. Toman [-] ) , M. Skala [-] - P. Eger [-] , K. Zeliński [-] - M. Chvojka [-] (58. J. Pipaš [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - T. Do [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , P. Voves [-] , R. Šimice [-] - T. Koudele [-] , L. Gavrylovskyy [-] , L. Prokop [-] (88. J. Šmucler [-] ) , J. Kraček [-] , J. Paukner [-] (66. J. Sedlecký [-] ) -

ŽK: 33. P. Eger , 63. M. Pinc , 90. Z. Daněk ml. - 88. J. Schimmer .
Hráči zápasu: J. Schimmer , L. Prokop .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schveinert Radek - ADÁMEK Filip, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Nykles
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas vidím na dělbu bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích