Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov bojoval, ale na body neměl


Branky


21

Lhota se po prvním zápasovém nezdaru oklepala a před tímto utkáním třikrát za sebou neprohrála. A schytal to i Staňkov, který se snažil napravit gólový nezdar s Chotíkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráč 3. kola vsítil jako první

Staňkov dlouho odolával. Co odolával, mohl se blýsknout i nějakou brankou. To však mohli i domácí a remízový stav nakonec trval až do 41. minuty. Lhota je krajským specialistou na standardní situace a svou specialitu opět využila. Na rohový kop si nejprve naskočil Suda, který orazítkoval tyč. Míč se však odrazil přímo k nohám Martina Švehly, jehož projektil už nalezl své místo v síti.

 

Rychlý nástup domácích

A jak domácí skončili, tak také začali druhý poločas. Pouhých 65 sekund od rozehrávky trvalo Jakubu Zdvořáčkovi, aby využil zaváhání hostující obrany a následně z úhlu překonal pod víko staňkovského brankáře.

 

Hosté neskládali zbraně. Jejich aktivitu musela domácí obrana důsledně krýt, jelikož i Staňkov měl své příležitosti, jenže časem navyšovali domácí. V 69. minutě se na pravé straně rozběhl s míčem Jakub Zdvořáček, který jej do prázdné předložil Martinu Švehlovi a ten už neměl problém zakončit. Jak řekl trenér domácích: "To by proměnil každý kromě Davida Křížka."

 

Staňkov přeci jen zaznamenal čestný úspěch několik minut před koncem. Po rychlém přesunu na útočnou polovinu si na hranici šestnáctky převzal míč Antonín Kolros a zamířil přesně na zadní tyč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Nechci nikoho podceňovat, nebo znevažovat jeho kvalitu, ale před zápasem jsem si myslel, že to budeme mít jednodušší. Opak byl pravdou. Kdyby soupeř v první půli lépe využil minimálně jednu ze svých šancí, mohlo to vypadat jinak. Podle mě to byl po Vejprnicích nejlepší soupeř, na kterého jsme zatím tuto sezónu narazili, co se týká nasazení. Dokud mohli fyzicky, byli nebezpeční.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Měl jsem obavy, jak se náš tým vypořádá se středeční náloží a ostudou s Chotíkovem a musím říci, že si proslov trenérů a nás všech vzali kluci k srdci. A alespoň tak jako v utkání ve Lhotě bychom se chtěli prezentovat. Překvapilo mi, kolik vyložených příležitostí jsme proti favoritovi měli. Minimálně 3 góly jsme mohli Váchalem, Pitipáčem nebo Aramanem dát. Soupeř samozřejmě své šance také měl, ale my dostaneme zbytečný gól po rohu ve 41. minutě, přijdeme z kabiny, za minutu gól a je po zápase... Chválím kluky za výkon a soupeři gratulace k bodům.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
J. Rojík [-] - P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , V. Suda [-] - J. Horník [-] (75. V. Sulek [-] ) , M. Kostka [-] , A. Vlček [-] (82. P. Kalabza [-] ) , J. Zdvořáček [-] (82. D. Křížek [-] ) - M. Švehla [-] (75. J. Eliášek [-] ) , T. Štverák [-] (82. M. Matas [-] )

FK Staňkov
R. Škampa [-] - O. Hrdina [-] (86. M. Traxmandl [-] ) , J. Vrba [-] , J. Kubina [-] , P. Váchal [-] , T. Pitipáč [-] (75. A. Kolros [-] ) , V. Záhoř [-] , N. Arrammach [-] , M. Liška [-] (71. D. Drudík [-] ) , F. Dolejš [-] , T. Doležal [-]

ŽK: 45. J. Šroubek - 58. V. Záhoř , 66. T. Doležal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Homr Michal - ŘÍHA Zdeněk, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Věřím opět domácím, vyhrají větším rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích