0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý bod pro Stříbro po náročném utkání


Branky


22

Utkání Nýrska se Stříbrem moc fotbalové radosti v podobě vstřelených branek nepřineslo a na obou stranách vynikaly zejména obrany se svými "čapáky".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jako první mohli branku vstřelit domácí. V 8. minutě se na bránu Dolejše řítil domácí hráč s číslem 8, Imrich Varga, ale jen těsně minul zadní tyč. Podobnou šanci měl ve 28. minutě na druhé straně i Jiří Kolena, ale i on mířili těsně vedle. Zbytek poločasu pak nabídl zejména souboj o prostory kolem obou šestnáctek, ale žádná vyložená branková příležitost se ani na jedné straně neukázala.

Ani závěr nepřinesl branku

Celý druhý poločas vypadal podobně jako ten první. Avšak více ze hry měli domácí, kteří se do vápna tlačili důrazněji a jen individuální chyby možná rozhodly o tom, zda šance skončí gólem či nikoliv. A ve všech případech gólem neskončily. Největší šanci v závěru zastavil domácí útočník, který se místo střely otáčel k bráně zády a když se pak pokoušel nahrávat na druhou stranu skrz obranu, přihrávka byla moc dlouhá. V 90. minutě pak přišla jediná žlutá karta v zápase, kterou za faul deset metrů vyfasoval hostující Korynta. Hosté ale taky v závěru pohrozili, ovšem ani v jejich případě z toho branka nebyla, a tak o druhém výsledku rozhodly penalty.

Postrach Nýrska, Luboš Dolejš

Ano, i tak se při případné jarní vzájemné konfrontaci mohou tvářit na brankáře Stříbra hráči domácího celku. Luboš Dolejš totiž chytil 3 ze 4 kopaných penalt a rozhodl tak o druhém bodu pro Baník.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán: Vzhledem k naší malé produktivitě je o to cennější, že dostáváme méně gólů než v minulých sezonách. Dopředu se ale musíme nutně zlepšit, naše koncovka byla zvláště v tomto utkání žalostná.

TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, asistent trenéra: Vyrovnané utkání, kdy se čekalo, který tým vstřelí první branku a vyhraje. Hrál se celkem pohledný a svižný fotbal. Snažili jsme se o kombinační hru a určitě jsme byli domácím zdatným soupeřem. Určitě nebyl znát takový bodový rozdíl v tabulce. Vytvořili jsme si i pár příležitostí, které volaly po gólu, ale naše finální fáze ještě není taková jakou bychom si představovali. Domácí také určitě mohli skórovat a hlavně v závěrečných minutách zápasu byli více nebezpeční. V penaltách nás opět podržel gólman Dolejš a z Nýrska dva body určitě bereme a budeme je chtít potvrdit v dalším domácím utkání, kdy hostíme Tlumačov.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - I. György [-] (78. A. Antonovics [-] ) , J. Pavlík [-] , I. Varga [-] (87. T. Rubáš [-] ) , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , M. Bastl [-] , L. Hájek [-] (56. M. Kužma [-] ) , T. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , J. Kopřiva [-]

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - D. Tůma [-] , J. Kolena [-] , D. Kasl [-] , T. Vejvoda [-] , O. Pavlas [-] (81. O. Kertis [-] ) , R. Skopový [-] (64. D. Donate [-] ) , A. Kohut [-] , M. Vyšín [-] (81. Z. Pašek [-] ) , J. Korynta [-] , R. Hřebík [-]

ŽK: 90. J. Korynta .
Hráči zápasu: I. György - D. Kasl , L. Dolejš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nýrsko je favorit zápasu. Takže body zůstanou domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích