Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 10:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černohorský dirigoval výhru v Tlumačově


19

Tlumačov do utkání s Holýšovem byl doma stoprocentní, ale hosté už na jejich poměry prohrávali dlouho a u hranic s Německem chtěli zabrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas ještě remízový

Holýšov začal zostra. Už ve druhé minutě se prosadila posila modrého dresu, Jan Havlíček, který poslal svůj tým do brzkého vedení. To však hostům dlouho nevydrželo. V 9. minutě se prosadil Michael Džugan, který využil nedostatečného odkopu hostů a finální přihrávky svého spoluhráče.

 

Hosté dále aktivně napadali těžká zpracování svých soupeřů a v 18. minutě to neslo svůj užitek. Po získání míče na středu hřiště se na konci akce objevil Václav Šperl, který se proti gólmanovi nemýlil a o tyč navýšil opět na rozdíl jediné branky. Skóre se do přestávky ale opět měnilo. Po možná ne úplně chtěnému, ale zase ne zákeřném šlapáku Vnoučka ve vápně proti střílejícímu Šindelářovi, odpískal sudí penaltu, kterou ve 34. minutě proměnil kapitán domácích Luděk Leitl.

Černohorského desetiminutovka

Po 15 minutách druhého poločasu bylo hotovo. Kapitán hostujícího Holýšova si zahrál střeleckou one man show, když v rozmezi 49. a 59. minuty vstřelil 3 branky a rozhodl o třech bodech pro svůj mančaft. Nejdříve se tlefil pěknou střelou na zadní tyč z pravé strany. Podruhé z přímého kopu využil chyby domácího brankáře, který si vůči zdi nepohlídal svou stranu, k jejíž tyči letěla Černohorského střela. A třetí zásah přišel z nařízené penalty, kterou proměnil po faulu domácího brankáře na holýšovského Havlíčka. Do konce utkání se pak skóre již nezměnilo a Holýšov si vybojoval první tříbodovou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Frantiček Copák, hráč: Zápas od první minuty nebyl našim nejlepším, v zápase jsme neměli štěstí, všude jsme byli o krok pozadu. Holýšov byl v osobních soubojích tvrdší a vyhrával je, což rozhodlo. Celkově byl Holýšov lepším týmem a zaslouženě si odvezl tři body.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Utkání jsme zvládli po taktické stránce. Eliminovali jsme silné zbraně domácích a byli konečně efektivní v zakončení. Myslím si, že jsme utkání vyhráli naprosto zaslouženě a výsledek odpovídá průběhu hry. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za přístup k utkání a maximální nasazení po celých 90 minut. Budu rád když v tomto trendu budeme dál pokračovat.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - M. Džugan [-] , J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , F. Copák [-] , J. Pfeifer [-] (69. M. Frček [-] ) , T. Šindelář [-] (54. Z. Sobotník [-] ) , M. Wolf [-] (80. D. Kobes [-] ) , D. Žák [-] , J. Korelus [-] (54. K. Hamor [-] ) , L. Leitl [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - Z. Štěpán [-] , R. Kraus [-] , T. Honal [-] (46. D. Šobr [-] ) , J. Vnouček [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , J. Havlíček [-] (81. L. Šlégl [-] ) , R. Remiáš [-] (86. V. Kaas [-] ) , D. Zavadil [-]

ŽK: 25. R. Šindelář , 58. P. Pejsar , 80. L. Leitl - 57. M. Zach , 62. D. Šobr .
Hráči zápasu: M. Černohorský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - SLADKÝ Stanislav, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tlumačov doma neprohrává a neprohraje ani tentokrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích