Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střelské Hoštice porazily rezervu Prachatic díky dobrému vstupu do druhé půle


Branky


22

Třinácté kolo proti sobě svedlo dva týmy ze spodních pater tabulky, domácí Střelské Hoštice a hostující rezervu Prachatic. Hoštice chtěli potvrdit vítězství z posledního kola z Bavorova, naopak hosté chtěli odčinit porážky z posledních dvou zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skonči bez branek

Poslední kolo podzimní části svedlo proti sobě dva týmy, které se nacházely v nižších patrech tabulky. Domácí Střelské Hoštice ale minulý týden zabrali v Bavorově a získanou pohodu si chtěli přinést i do domácího utkání proti Prachaticím C, které nebodovaly v posledních dvou zápasech.

 

A domácí opravdu působili na hřišti lepším dojmem, drželi častěji balón na svých kopačkách a dostávali se do několika brankových příležitostí. Naštěstí pro hosty ale ani v těch nejvyloženějších hoštičtí fotbalisté, jmenovitě Václav Dohonyi a Karel Heřman, neuspěli.

 

Hosté si ryze gólové šance nevytvořili, a tak první poločas skončil bezbrankovým výsledkem.

Vstup do druhé půlky vyšel dobře domácím

Po přestávce to mohli být hosté z Prachatic, kdo nakonec otevře skóre, ale proti byl hoštický brankář Vlk, který se blýsknul proti skvělé šanci Prachatic. Tím jakoby znovu nastartoval i své spoluhráče.

 

Úvodní trefa zápasu tak přišla chvíli potom, v 53. minutě zápasu. Karel Heřman vyslal do vápna hostů pěkný centr, který našel přesně hlavu Rudolfa Květoně a ten zakončil přesně - 1:0.

 

O chvíli později, v 61. minutě, už byl rozdíl ve skóre dvoubrankový, když Střelské Hoštice udeřily opět ze vzduchu. Tentokrát se k hlavičkovému zakončení dostal Pavel Lemberger a ani on se nemýlil - 2:0.

 

Skvělou domácí čtvrthodinku dokonal za další 4 minuty třetím gólem Karel Heřman, který tak pojistil vedení Hoštic a v podstatě již rozhodl o vítězi zápasu - 3:0.

 

Hosté se pak ve snaze o zdramatizování zápasu pustili do útoku a otevřeli tak svou obranu. Domácí pak chodili do rychlých protiútoků, ale i přes dobré příležitosti žádný z nich ve čtvrtý gól nevyužili.

 

Hosté se naopak odměny za větši ofenzivní snahu dočkali v 77. minutě. To se trefil Petr Hlouška a vykřesal tak malou naději na body pro svůj tým - 3:1. Více gólů už Prachatičtí vstřelit nedokázali, a tak všechny body zůstaly ve Střelských Hošticích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch: "Od začátku utkání s Prachaticemi jsme si udržovali územní převahu, kterou jsme ale v prvním poločase nedokázali brankově vyjádřit, přestože příležitosti Dohonyiho a Heřmana po tom volaly. Po změně stran nejprve Vlk zlikvidoval vyloženou příležitost soupeře a následně otevřel skóre hlavou Květoň, který zužitkoval přesný centr Heřmana. Krátce na to vstřelil opět hlavou druhou branku Lemberger. Definitivně zápas rozhodl čtyři minuty poté Heřman. Hosté otevřeli hru, což přineslo další naše vyložené brankové příležitosti, které jsme neproměnili. Naopak soupeř snížil na konečných 3-1. Pozitivem je, že se do hry postupně zapojili tři naši šestnáctiletí dorostenci a nevedli si špatně."




Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - J. Strnad [-] , R. Květoň [-] , V. Dohonyi [-] - V. Braťka [-] , P. Hlava [-] , M. Janoch [-] , K. Kohout [-] (50. O. Koudelka [-] ) , K. Heřman [-] (80. P. Martínek [-] ) , P. Lemberger [-] - D. Šefčík [-] (63. R. Duraj [-] )

FK Tatran Prachatice C
R. Suchý [-] - M. Kolafa [-] , J. Růžička [-] , V. Sova [-] , D. Lachkovič [-] , F. Kolda [-] , M. Janošťák [-] , M. Grametbauer [-] , M. Kotrch [-] , P. Hlouška [-] (87. A. Břicháček [-] ) , J. Lukeš [-]

ŽK: 64. V. Braťka , 80. K. Heřman - 14. M. Janošťák , 80. M. Kotrch , 80. D. Lachkovič .
Hráči zápasu: K. Heřman - P. Hlouška .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BARVA Karel - KOPP Karel, ŠEDIVÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Lukáš Hulec

Expert: David Calta
Tip experta: výhra domácích

Hoštičtí využijí domácího prostředí a nakonec střelecky povedené utkání strhnout na svojí stranu a přeskočí tak soupeře v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích