Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Strakonic si v Dražejově zastřílela


Branky


20

Strakonice se po minulé prohře v Husinci cítili ukřivděně a tak se rozhodly spravit si chuť na hřišti Dražejova, který nedisponuje dobrou formou, když prohrál poslední tři střetnutí. Ráz hry určila už první minuta, kdy se hosté dostali do vedení, které postupně navyšovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strakonice B předvedly skvělý vstup do utkání

Rezerva Strakonic si přijela spravit chuť po zápase v Husinci na hřiště Dražejova. Domácí ale také měli motivaci k výhře, neboť by ukončila jejich třízápasovou sérii porážek. Jenže hned úvod napověděl, že zápas ovládnou hosté.

 

Hned v 1. minutě se totiž hosté prosadili. Skóre zápasu otevřel zhruba 20 sekund od úvodního hvizdu Josef Šourek a hosté získali náskok - 0:1.

 

Skvělý vstup do uktání potvrdily Strakonice v 9. minutě zápasu. Hlavní rozhodčí si všimla ruky, kterou smolně zahrál jeden z domácích hráčů ve vlastním pokutovém území a nařídila penaltu. K té se postavil kanonýr Petr Baloušek a bezpečně proměnil - 0:2.

 

Stejný hráč, Petr Baloušek, pak zajistil strakonickému B týmu dokonce tříbrankový náskok, když ve 33. minutě dostal podruhé balón za záda brankáře Drnka - 0:3.

 

První poločas, ve kterém hosté zužitkovali svou herní převahu a vyšší aktivitu tak skončil v poměru 0:3.

Druhá polovina přinesla gólově bohatý závěr

Do druhého poločasu vstoupil domácí Dražejov o něco lépe ve snaze s výsledkem ještě něco udělat. Když už se ale domácí hráči dostali do šancí, nedařilo se jim vůbec v zakončení.

 

A tak se opět radovala druhá strana. V 68. minutě nastartoval gólově bohatou poslední cca dvacetiminutovku svým třetím gólem v zápase Petr Baloušek a zajistil tak hostům už čtyřgólový náskok - 0:4.

 

V 73. minutě se konečně dočkali i domácí. Po pěkné akci se dostal k zakončení Tomáš Hrčka, který střelou překonal brankáře Uhříčka a snížil na 1:4.

 

O další dvě minuty později to ale bylo znovu o čtyři branky. O pátý gól strakonické rezervy se postaral svou druhou brankou v utkání Josef Šourek - 1:5.

 

Přestřelka pokračovala i nadále, za dalších sedm minut, v 82. minutě, dokázal Dražejov znovu snížit, když se do balónu polonůžkami opřel Václav Hozman a trefil se přesně - 2:5.

 

Žádné velké drama už se ale nekonalo. Domácí trochu otevřeli hru ve snaze ještě snížit, ale toho využili hosté ke vstřelení dalších dvou branek a navýšení náskoku. Na 2:6 zvyšoval v 86. minutě Alex Fligiel, který byl na hřišti teprve 10 minut.

 

Skóre pak uzavřel v 89. minutě Jiří Baloušek na 2:7. Strakonická rezerva si tak s chutí zastřílela, naopak domácí se trápí a zaznamenali už čtvrtou porážku za sebou.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček: "Sobotní zápas se hodnotí dost těžko. Dražejovská tvrz, ze které se body nevozily, padla. V prvních 20 sekundách jsem prohrávali a o 8 minut později už o dvě branky po smolně nastřelené ruce penaltou. Soupeř byl běhavější, efektivnější a my se snažili držet tempo. Do poločasu vedli hosté o tři branky. V druhé půlce jsme zlepšili hru, ale nedařilo se nám zakončovat. Petr Baloušek korunoval svůj výkon hattrickem v 68. minutě. Po pěkné akci jsme se trefili až střelou Hrčky. Chvíli na to jsme opět inkasovali brankou jako přes kopírák. Domácí Hozman uklízel polonůžkami na 2:5 až osm minut před koncem. Za tu dobu stihli hosté již do otevřené obrany přidat ještě dvě branky. Konečný stav 2:7 odpovídá naší hře z druhé poloviny podzimu. Příští týden zakončujeme ve Vacově."




Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] (81. L. Šulda [-] ) , T. Hrčka [-] , J. Matas [-] (33. J. Solař [-] ) , V. Hozman [-] , T. Brož [-] - D. Hlavin [-] , M. Bračok [-] (87. P. Janus [-] ) , F. Brázda [-] , P. Poláček [-] - O. Koutský [-] -

FK Junior Strakonice B
L. Uhříček [-] - J. Baloušek [-] , M. Boukalík [-] - M. Linhart [-] , D. Juhaňák [-] (76. A. Fligiel [-] ) , P. Rojík [-] (66. J. Mikeš [-] ) - J. Šourek [-] , P. Baloušek [-] , M. Čapek [-] , P. Cibulka [-] , V. Peroutka [-]

ŽK: 33. M. Bračok .
Hráči zápasu: T. Hrčka - J. Šourek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: HANZLÍKOVÁ Aneta - JÁCHYM Jiří, HRAŠNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:06
Lukáš Hulec

Expert: Marek Valta
Tip experta: výhra hostů

Strakonice B hrají kvalitní fotbal a proto věřím, že si z Dražejova odvezou 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 23:02

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 09:18
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:34
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:32

Tip: výhra hostů