Sedlec konečně zabral


Branky


15

Série nelichotivých výsledků a bídných výkonů provázela sedlecké fotbalisty v posledních třech kolech soutěže. Tuto bilanci chtěli sedlečtí zvrátit na domácím trávníku proti fotbalistům B týmu Trhových Svinů. Nicméně sestava domácího celku opět nebyla zdaleka kompletní a na lavičce byli připraveni pouze dva fotbalisté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo hotovo

Hned na začátku zápasu domácím fanouškům zatrnulo v podobě lehké malé domů Martina Peška, u které byl ovšem domácí brankář Král dříve než hostující útočník. Poté již sedlečtí vlétli do zápasu, tak, jak si předem řekli, aktivně a s chutí napravit předchozí nezdary. V 8. minutě se poprvé změnilo skóre utkání. Reindl našel přihrávkou ve vápně kapitána Jaroslava Zíku, který poprvé rozvlnil síť hostující branky – 1:0. V minutě 19. přišla standardní situace za velkým vápnem, Milan Pešek rozehrál po zemi, Reindl v malém vápně míč jen patou prodloužil na úplně osamoceného Martina Peška a ten pohodlně skóroval – 2:0. Ještě větší klid na domácí kopačky přinesla minuta dvacátáosmá, Koňarík hlavou prodloužil míč, hostující stopeři a brankář se nedomluvili, u míče tak byl nejrychleji sedlecký útočník David Reindl, obešel brankáře a do prázdné branky upravil stav zápasu na – 3:0. Hostující B tým Trhových Svinů toho v prvním poločase moc nepředvedl, i nadále to byli domácí, kteří se kombinační hrou dostávali do šancí. V třicátéčtvrté minutě se na pravé straně uvolnil domácí záložník Peterka, před brankářem přihrál míč na vápno Lukáši Koňaríkovi a ten opět do odkryté klece skóroval – 4:0. Vydařený domácí poločas skončil ještě jednou brankou, Pešek dostal přihrávku na křídlo, míč vrátil zpět Zíkovi, který uličkou našel opět Lukáše Koňaríka, ten tváří v tvář přehodil brankáře hostů Krasukopfa – 5:0. Tímto stavem se šlo do kabin.

David Reindl přidal další branky

S vědomím vysokého vedení domácí nechtěli polevit, ale opak byl pravdou. V druhém poločase se již hosté dostali daleko více do hry a odměnou jim byla branka v minutě padesátédeváté. Rychle vhozený aut, míč do vápna na útočníka Vojtěcha Pavla, který poslal míč pod břevno sedlecké branky – 5:1. Domácí mají ovšem v sestavě rychlonohého Davida Reindla a to se v druhém poločase naplno projevilo, v minutě šedesátéšesté jej přihrávkou do úniku vyslal Koňarík a David Reindl střelou vedle brankáře upravil skóre na – 6:1. Hattrick dokonal David Reindl v minutě sedmdesátéosmé a to po přihrávce mladíka sedleckého týmu Ondřeje Voráčka – 7:1. Ke slovu se dostali také hosté a to konkrétně kapitán Jiří Tůma, ten čtyři minuty před koncem napřáhl za vápnem a byla z toho pěkná branka – 7:2. Tečku ovšem zaznamenal sedlecký útočník David Reindl, velmi dobrý výkon korunoval, po přihrávce kapitána Zíky, svou čtvrtou trefou v zápase a zastavil tak počitadlo na stavu 8:2.

Zdroj sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Velmi důležitý zápas pro náš tým. Už jsme potřebovali zlomit sérii bídných výkonů. A musím říct, že zejména první poločas opravdu vypadal tak, jak bychom si to všichni představovali. Vstřelili jsme pět branek a předváděli i další pěkné, kombinační akce. Druhý poločas již z naší strany nebyl takový, na to se budeme muset dále zaměřit a nehrát jen 45 minut. Zejména díky Davidovi Reindlovi, který předvedl pěkný výkon a vstřelil čtyři branky, jsme vyhráli i poločas druhý. Nicméně pochvalu si zaslouží celý tým. Ale víme, že jedním povedeným zápasem minulý debakl neodčiníme. Navíc, příště jedeme do Dolního Dvořiště, kde nás čeká těžký zápas.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Jaromír Vodička (trenér): Hosté od začátku zápasu byli nedůrazní a to domácím usnadnilo rekordní výhru. Po fatálních chybách v 9., 19., a 28. minutě to bylo už 3:0 pro Sedlec a prakticky bylo rozhodnuto. Do půle ještě Sedlec přidal dvě branky a v druhém poločase si už Sedlec v klidu pohlídal průběh zápasu a navíc přidal tři góly na celkový stav 8:2.



Sestavy


SK Sedlec
D. Král [-] - J. Koch [-] , L. Bašar [-] , L. Koňarík [-] , M. Samohejl [-] , R. Hudec [-] , M. Peterka [-] (83. F. Hanzal [-] ) , D. Reindl [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] (71. O. Voráček [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Krauskopf [-] - L. Tuscher [-] (83. M. Němec [-] ) , L. Rolínek [-] (71. V. Graňo [-] ) , J. Šafránek [-] , M. Popovič [-] , V. Brožka [-] , V. Pavel [-] , J. Borek [-] (46. J. Baštýř [-] ) , J. Tůma [-] , M. Smoleň [-] , J. Kaprál [-]

Hráči zápasu: M. Pešek , M. Samohejl , D. Reindl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Syrovátka Jan - FRČEK Filip, NIKODEM Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 10. 2021 14:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Přemysl Kukačka
Tip experta: remíza

Sviny jsou venku poloviční, domácím to moc nejde poslední zápasy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů