0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště porazilo Loučovice


Branky


18

Po nečekané pauze z minulého víkendu čekal Loučovice nepříjemný soupeř z Dolního Dvořiště. To se drží na špici tabulky a své postavení potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimon Štifter zařídil vedení hostí

Domácí tým vsadil na defenzivu a té se dařilo nebezpečné hosty držet na uzdě. Přesto se v prvním poločase Dolní Dvořiště branky dočtalo, když se trefil Šimon Štifter 0:1. Dolnímu Dvořišti výborně fungovala obrana v čele s Krenauerem a Jirkalem. 

Červená pro domácího Matulíka a další dva zásahy hostí v závěru zápasu

Druhý poločas se obraz hry nezměnil, ale počet hráčů na hřišti ano, když musel do sprch Matulík. Domácí tým se snažil vyrovnat, ale naopak inkasoval. Na konci zápasu se trefil znovu Šimon Štifter a minutu na to, i Václav Lattner 0:3. Dolní Dvořiště se tak drží na čele tabulky se stejným počtem bodů, jako Hrdějovice.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Proti prvnímu týmu tabulky jsme se chtěli prezentovat především poctivou defenzivou, což se nám až na jednu gólovou střelu zpoza vápna dařilo, a po získání míče využít nějaké okénko v obraně hostů. Bohužel jsme ale směrem dopředu střídali zmar a bídu. Druhý poločas začal v obdobném duchu, v jakém se odehrál ten první. Po hodině hry přišlo úplně zbytečné vyloučení Matulíka, přesto se obraz hry moc neměnil. Dolňák už si nějaké šance vytvořil, tečovaná střela dokonce rozezvučela tyč. Ale i my se v deseti konečně dostali k šancí na vyrovnání, Janků však hlavou těsně minul. V závěru pak do naší otevřené obrany zasadili dvořištští další dvě rány a bylo hotovo.

FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): Zápas se mi hodnotí příjemně. Jeli jsme do Loučovic pro body,i když náš kádr sužuje zranění,a ty si ,myslím, po právu odvážíme. Zápas jsme měli pod kontrolou,i když jsme se nedostavali tolik do šancí jak minulé zápasy a domácí až na nějaké náznaky jsme k ničemu nepustili. Výborně nám zahrála obrana dirigovana Krenauerem ,když ostrou premiéru v základní sestavě měl náš benjaminek v týmu. Mac Tesař musel na levého beka a zápas odehrál velmi dobře. Další benjaminek Pavel Pecha naskočil na poslední čtvrt hodinku a i on opět ukázal, že se stává platným a u dvou posledních gólů měl prsty on. Vyzdvihnout musím ale našeho kapitána Šimona Štiftera, který táhne tým. Koho musím ale zmínit je náš manažer Venca Lattner. Po postupu do 1.B třídy byl nasazen do dvou utkání. Oba zápasy právě proti Loučkám a vždy na poslední minuty. Jeho bilance. 2.zapasy, 4 odehrané minuty, 2 góly. Není to nádhera?



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - K. Strnad [-] , D. Janků [-] , J. Matulík [-] , R. Karták [-] (60. B. Bäuml [-] ) , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , J. Houška [-] (79. Z. Fatura [-] ) , M. Šíma [-] , J. Fejtek [-] , J. Žák [-]

FK Dolní Dvořiště
M. Jirkal [-] - T. Zeman [-] (80. J. Kříž [-] ) , M. Hami [-] (74. P. Pecha [-] ) , Š. Štifter [-] , M. Urazil [-] (86. D. Smolen [-] ) , M. Tesař [-] , F. Sulzer [-] , J. Krenauer [-] , J. Kubík [-] (89. V. Lattner [-] ) , L. Doucha [-] , J. Macanovič [-]

ŽK: 49. J. Matulík - 84. M. Urazil , 84. J. Kubík . ČK: 59. J. Matulík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - PÍSEK Martin, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Miroslav Mrázik
Tip experta: výhra domácích

Pokud v útoku Loučovic nastoupí duo David Janků a Jarda Houška tak na tuto útočnou vozbu nebude stačit ani neprostupná zeď sestavena z mých bývalých spoluhráčů Honzy Krenauera a Marka Hamiho, odvěký rival Frymburka bude doma brát tři body. 3:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů