Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka ve Zlaté Koruně skončila remízou


14

Parádním fotbalové počasí přivítalo na hřišti Zlaté koruny v sobotním podvečeru slušně rozjetý Boršov nad Vltavou, i když bez tahounů Grubera a Benháka, zranění posadilo na lavičku letos dobře hrajícího Řežába. Oba týmy měli po čtvrtém kole shodně 7 bodů. Domácí navíc v týmu papírově mnohem zkušenější hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov vedl o dvě branky, Zlatá Koruna do poločasu vyrovnala

To se v úvodu však nepotvrdilo a už ve 4. minutě zabojoval u pravé lajny Kofroň míč se dostal až na velké vápno ke střelci Pokornému a ten nezaváhal 0:1.

 Domácí hráli do plné obrany a Boršova na brejky. Ve 20´se však Boršov dostal ke standardní situaci z 22m a přímá střela Komrsky prolítla zdí a překvapila veterána v domácí bráně Schwarze. Stav utkání se měnil na 0:2.

V 25´se domácí vrátili, ale rychle i zaslouženě do zápasu, když také využili standardní situaci. Ne příliš prudký centr Zajíce podběhli všichni hráči a nečekaně skončil v síti u zadní tyče. 1:2

Domácí následně po chytře zahraném rohu ze závaru před bránou nic nevytěží. Rohy Zlaté koruny jsou nebezpečné především z levé strany kde si obrana neví rady s aktivním Persánem, ten po jednom z autů mazácky vykličkuje mezi třemi obránci a ještě skvěle přihraje přes celé poutové území na zadní tyč kam si z obrany sběhne Wágner a i když se mu střela příliš nepovede, vyrovná na 2:2.

Hosté si vydechnou když se odchází do šaten za nerozhodného stavu.

Všechno obráceně, tentokrát dotahoval Boršov

V 50´ zasypou domácí rozhodčího stížnostmi za neodpískání penalty po dosti evidentním faulu na Jemelku, hra se přitvrdí a rozhodčí na obou stranách vytahuje několik žlutých karet.

Domácí jsou, ale fotbalově lepší a v další vyložené šanci po ose Jemelka - Persán netrefí přesně v dobré pozici Lacko.

V další akci z rohového kopu zahraného tentokrát na přední tyč se nejlépe zorientuje ve vápně v rychlém náběhu Wágner a efektně patou dokoná obrat z 0:2 na 3:2

Z ojedinělé šance Boršova střílí za vápnem Lísal těsně vedle pohlednou střelou.

Z protiútoku a celkem nenápadné akce vystřelí z velké dálky kvalitní střelu po zemi Zajíc a jeho vyraženou střelu doklepává nejrychleji se orientující Persán na 4:2 pro domácí.

Boršov kontruje důraznou střelou, v obraně dobře hrajícího Čutky, ale pouze do rukavic ideálně stojícího Schwarze.

70´Dlouhý aut Německého z ojedinělé šance Boršova chytře tečne na hranici malého pokutové území Havlíček a zdramatizuje utkání snížením na 4:3

V druhém poločase suverénně lepší Zlatá Koruna znervózní a důsledkem toho je, když lehce nakopnutý míč se standardky Komrskou doletí až k střelci Havlíčkovi a ten tentokrát neobsazen nejlepším hlavičkářem domácích Rytířem opět využije příležitosti a hlavou vyrovná. 4:4

Koruna v závěru cítí, že má na vítězství, ale síly stačí jen dobrou střelu Jemelky a následnou dorážku, s tou si ale poradí brankář Budín.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg(hráč): V sobotu zas "fotbalový pánbůh" nebyl doma, jinak si to neumím vysvětlit. Když už se nám krásnými góly podařilo otočit zápas z 0:2 na 4:2 a soupeř vypadal na ručník, tak se začal opakovat scénář z minulých zápasů - vedení jsme neudrželi a soupeř vyrovnal z ničeho - stačilo jim dvakrát dostat míč do vápna.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Zajíc [-] , B. Miletić [-] , J. Wagner [-] - F. Persán [-] , M. Rytíř [-] , M. Král [-] - J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-] - J. Sláma [-] , J. Lacko [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Budín [-] - T. Vinzenc [-] , Z. Německý [-] , S. Čutka [-] , R. Kofroň [-] , F. Pokorný [-] , L. Komrska [-] , J. Havlíček [-] , T. Dvořák [-] , J. Lísal [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 49. F. Persán , 54. M. Rytíř , 88. J. Šebelka - 53. F. Pokorný , 56. R. Kofroň , 60. F. Filištein .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - ERNST Martin, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Filip Topič
Tip experta: výhra hostů

Boršov venku vyhraje 1:4.

Tip: výhra domácích