Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 15:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec nestačil doma na Moravské Budějovice


Branky


16

Moravské Budějovice navázaly na tři výhry sezóny dalším vítězstvím, a to nad Studencem v poměru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Od začátku se začalo hrát ve svižném tempu. V 5. minutě po pravé straně zatáhl míč Dufek, přihrál Mezlíkovi, ten vypálil a brankář Kyzlink vyrazil. V 8. minutě - hosté rozehráli nepřímý kop, nahrávku dostal Svoboda, jeho bomba šla těsně mimo. V 10. minutě domácích trestný kop rozehrával Holoubek do velkýho vápna, Mezlík prodloužil hlavou a Kyzlink vyrazil. Míč se dostal k Dufkovi - rána - skončilo na břevně. V 16. minutě Matějek hlavičkoval mimo bránu. V 19. minutě minutě - prodloužený centr se dostal k Horeckému a ten přeloboval ze 30metrů Pokorného v bráně - 0:1. Ve 29. minutě Strnad rozehrál roh, Holoubek přes celou bránu mimo. Ve 30. minutě přišel pokus Pařížská, Pokorný ale zneškodnil. Ve 33. minutě Kučerňák od vlastního velkého vápna přihrál Strnadovi na půlce, ten zatáhl míč po pravé straně, přihrál na úroveň penalty Mezlíkovi, ten si obhodil stopera a pohodlně skóroval - 1:1. Ve 36. minutě po narážečkách po pravé straně se hosté dostali až do blízkosti brány a Kosmák upravil na 1:2.  Sporná situace nastala v závěru  poločasu, kdy doputoval míč až k útočníku Matějkovi v těsné blízkosti brány, Kyzlink vyrazil proti a v leže vykrýval prostor brány. Matějek se štěstím Kyzlinka přehodil, hrábl po míči, ale bez doteku míče, zato kontaktoval Matějky. Míč stačil vykopnou z brány obránce. Píšťalka ale mlčela. 

Hosté ještě skóre navýšili

Druhá půlka začala pro domácí nešťastně. Pokorný v bráně pustil slabou Svobodovu střelu do brány - 1:4. Ve 47. minutě Nejedlého bomba z 20 metrů šla nad. Hosté byli lepší. Rozhodování - pomoc hosté nepotřebovali, ale přesto ji dostali.  V 52. minutě po brejku Svobody 1:4. V 64. minutě Čech z úhlu dal na 1:5.  V 72. minutě nastoupil do domácí brány veterán Komárek. Následně se hra uklidnila na obou stranách. 



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: První poločas jsme se vůbec nedokázali vyrovnat s nasazením a tvrdostí našeho soupeře a prohrávali většinu osobních soubojů. Málo jsme kontrolovali hru, hráli jsme zbytečně zbrkle, nedařilo se nám na křídlech a celkově působili tak nějak rozházeně. Dovolili jsme Studenci chodit do brejků, čehož soupeř výborně využíval a musím přiznat, že měl v první pětačtyřiminutovce více brankových příležitostí než my. Druhý poločas už jsme hráli s klidem na míči a domácím jsme nic nedovolili. Vítězství nás tentokrát bolelo a hodně jsme se na něj nadřeli.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
L. Pokorný [-] (72. R. Kryštof [-] ) - M. Mrňa [-] , P. Matějek [-] , M. Dufek [-] (46. M. Kříž [-] ) , T. Nejedlý [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] (72. F. Komárek [-] ) , R. Mezlík [-] (55. M. Chalupa [-] ) , L. Matějek [-]

SK Moravské Budějovice
T. Kyzlink [-] - K. Svoboda [-] , M. Premar [-] (46. J. Benda [-] ) , J. Horecký [-] , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] (84. Z. Škoda [-] ) , M. Premar [-] (68. J. Liška [-] ) , J. Čech [-] (76. L. Stehlík [-] ) , V. Novotný [-] , P. Benda [-] , J. Kosmák [-]

ŽK: 59. M. Chalupa , 62. V. Kučerňák - 39. J. Horecký , 77. M. Neubauer .
Hráči zápasu: K. Svoboda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACEK Ivo - CHYTKA Simon, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Herbych
Tip experta: výhra hostů

Budějovice si ve Studenci připíší čtvrtou výhru v řadě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů