0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:00

1.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia v Turnově zaslouženě vyhrála


Branky


0

Hradecká Olympia se vůbec nechovala jako bázlivý nováček a v pohodě si dokráčela ke třem divizním bodům. Hosté položili základ svého vítězství již v prvním poločase.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým byl v prvním poločase zaskočen aktivitou hostů

Hradecká Olympia zaskočila domácí tým svou aktivní celoplošnou hrou. Od začátku utkání byli hosté jasně lepší a vyústěním jejich tlaku byla pěkná branka Očovana, již v 14.minutě zápasu. Hostující Očovan hýřil aktivitou a dělal domácí obraně neskutečné problémy. Při dalších šancích Olympie se vyznamenal domácí gólman. Ovšem na gól Rolka v 26.minutě nedosáhl a tak hosté vedli 0:2. O čtyři minutky později se konečně dostali do šance i domácí, ale trestuhodně ji promrhali. Do konce poločasu měly ještě oba týmy po jedné šanci, ale ani na jedné straně neuhodilo. Hostům se první poločas opravdu povedl a skóre 0:2 bylo ještě pro domácí milostivé.

Vyrovnaný druhý poločas branku nepřinesl

V druhém poločase se hra vyrovnala a oba týmy se snažily o zakončení. Jenomže tentokrát jim zvlhl střelný prach a tak gól, ani na jedné straně, ne a ne přijít. A to k tomu měli obě mužstva minimálně třikrát hodně blízko. Jenomže ani hostující Rolko, ale ani domácí Papoušek s Bártou své loženky neproměnili. Olympia Hradec Králové si z Turnova odváží všechny body, hlavně díky výkonu z prvního poločasu.



Ohlasy k zápasu



FC Olympia Hradec Králové
Olympia - František Bárta: První poločas jsme suverénně ovládli a kromě dvou gólů jsme měli ještě více šancí. V druhém poločase se hra vyrovnala a oba týmy měly tři gólovky. Naše zasloužená výhra.



Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Petřík [-] , D. Novotný [-] , T. Kratochvíl [-] (59. D. Drahoňovský [-] ) , V. Tvrdý [-] (64. P. Moravec [-] ) , T. Cigánek [-] (80. J. Dlouhý [-] ) , P. Papoušek [-] , T. Beníšek [-] , J. Mudra [-] , J. Šimek [-] , T. Bárta [-]

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - J. Poděbradský [-] , O. Haupt [-] , A. Rolko [-] - J. Novotný [-] , F. Klapka [-] , M. Ptáček [-] , M. Kosař [-] - R. Korba [-] , P. Očovan [-] (86. K. Omovie [-] ) , K. Krejčík [-] (89. M. Hofman [-] )

ŽK: 24. T. Beníšek , 36. T. Kratochvíl , 61. T. Cigánek .
Hráči zápasu: P. Očovan .
Místo: Tráva Turnov. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kříž Jiří - GRIMM Tomáš, SVATÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.