1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí odváží cenné tři body


Branky


0

Hosté z Ústí vstoupili do sezony výhrou nad Admirou a v tomto zápase chtěli opět bodovat. To se jim povedlo nadmíru dobře, když v druhém poločase dokázali otočit zápas a odvézt si tak všechny tři body. Domácí Dvůr Králové nad Labem je i po druhém kole bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase neskončila žádná z tutovek gólem

Domácí tým vstoupil do zápasu famózně a hned v první minutě měl na hlavě gól domácí Vitebský. Jenomže skvělý zákrok předvedl hostující gólman Jehlička a tak se skóre neměnilo. Postupně převzali iniciativu hosté a byli tím lepším týmem. Až do konce poločasu bylo Ústí lepší a jeho šance odvracela obrana hostí, v čele s gólmanem, jen s největšími obtížemi. Již v 10.minutě tvrdá rána Vaňouse těsně vedle. O minutku později chyběl Součkovi krůček ke skórování. Za dalších deset minut pálil zcela osamocený Vaňous těsně nad. I na konci poločasu měli šance pouze hosté. V 40.minutě se, po akci Vaňouse, dostal k nebezpečné hlavičce Souček, ale gólman Vaníček fantasticky zasáhl. V poslední minutě měla Jiskra výhodu přímého kopu. Při umístěné střele Součka se opět vyznamenal gólman Dvora. První poločas byl festivalem neproměněných šancí hostů z Ústí. Dle vývoje utkání, trenéři i hráči hostů věřili, že v druhém poločase nějaké góly přijdou. Domácí doufali, že druhý poločas v jejich podání bude lepší.

V druhém poločase muselo Ústí zápas otáčet

Druhý poločas začal lépe pro hosty, kteří si opět vytvořili trvalý tlak. Jenomže když gólem neskončila ani rána Felcmana a ani sólo Součka, tak se potvrdilo staré známé pravidlo "Nedáš - Dostaneš". Domácí Řežábek využil zmatků v hostující obraně a umístěnou střelou otevřel skóre utkání. Domácí vedli 1:0 a doufali, že je to nakopne. Jenomže síla hostů se ukázala a opět byli tím lepším mužstvem. V 65.minutě se postavil k trestňáku Vaňous, ale i s jeho střelou si famózní gólman domácích poradil.  A konečně uhodilo v 70.minutě. Míč se po ose Vaňous - Felcman - Souček dostal až do brány domácích, kdy skóre srovnal přesnou hlavičkou posledně jmenovaný Souček. Hosté pořád útočili a k dalšímu gólu jim pomohla chyba domácí obrany. Toho využil nejlepší hráč na hřišti Vaňous a při svém úniku, s klidem přehodil vybíhajícího Vaníčka. Poté se Dvůr konečně zmohl na větší tlak, ale zasloužené vítězství již Jiskra uhájila.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Ústí nad Orlicí - Jan Skácel - sekretář oddílu: Fotbalisté Jiskry potvrdili výborný výkon z úvodního kola i na hřišti obávaného soupeře a ze Dvora vezou zasloužené tři body. Stínem utkání je svalové zranění velmi dobře hrajícího obránce Hegera, jehož start v dalším utkání je ohrožen.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - M. Kruliš [-] (78. J. Ruprich [-] ) , V. Pavlásek [-] , T. Picha [-] - J. Řežábek [-] , R. Vágner [-] (86. M. Otradovský [-] ) , O. Vaníček [-] , D. Vitebský [-] (68. P. Tomeš [-] ) , J. Podolník [-] , F. Fejk [-] - M. Hruška [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - V. Heger [-] (61. M. Ráliš [-] ) , P. Chleboun [-] , A. Nágl [-] , M. Coufal [-] - P. Langer [-] (88. M. Kopecký [-] ) , Z. Vaňous [-] (90. M. Falta [-] ) , J. Felcman [-] , M. Brabec [-] , P. Falta [-] (66. L. Smejkal [-] ) - J. Souček [-] -

ŽK: 16. J. Podolník , 65. M. Kruliš , 73. R. Vágner - 41. V. Heger .
Hráči zápasu: J. Vaníček - J. Souček , Z. Vaňous .
Místo: tráva. Počet diváků: 380. Rozhodčí: Pekař Eduard - KRUPA Jan, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.