4:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

V Litoli se třikrát červenalo


Branky


33. C. Ezeala , 72. F. Zikmund , 81. J. Kamlach , 87. C. Ezeala - 48. M. Ježek , 67. L. Suk
0

Domácí Litol se krčila na dně tabulky s jediným bodíkem a v tomto zápase to určitě chtěla změnit. Byl to divoký zápas, ve kterém padly tři červené karty a všechny pro hosty. Semily podaly heroický výkon a klidně si mohly nějaký ten bodík odvézt. Tímto vítězstvím, domácí v tabulce předskočili svého dnešního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru prvního poločasu dvě červené pro hosty

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a i jako první si vytvořil šanci. Hned v třetí minutě měl vynikající šanci ke skórování domácí Mach, ale nedal. Domácí se pořád víc tlačili do útoku a odměnou jim byla první branka zápasu. V 33.minutě si naběhl Ezeala na centr z pravé strany a střelou k tyči nedal gólmanovi Krausovi žádnou šanci. Domácí vedli 1:0. V 43.minutě unikal domácí hráč do gólovky a v poslední chvíli ho zastavil hostující Hurt. Jenomže okamžitě se ozval hvizd rozhodčího a nemohlo následovat nic jiného než červená karta. A to ještě všem kartám nebyl konec. V poslední minutě udělal klukovinu hostující Polívka, když předčasně vyběhl ze zdi, při trestňáku domácích. Následoval druhá žlutá a červená a odchod do sprch. První poločas skončil 1:0 pro domácí. Hosté museli do druhého poločasu hodně kombinovat sestavu, díky těm červeným kartám v závěru poločasu.

V druhém poločase hosté i v devíti zle zatápěli

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým hodně laxně. Hráči měli určitě v hlavě, že jich je v poli o dva víc a to nebylo dobře. Semily vtrhly na hřiště, jakoby jich bylo dvanáct a ne devět. Bylo jich plné hřiště a odměnou jim byla vyrovnávací branka hned v 48.minutě. Nejlepší hráč hostí Ježek, využil pěkné kombinace Vlacha s Brettem a vyrovnal na 1:1. A to ještě nebylo ze strany hostí všechno. A opět byl u toho hostující Ježek, který prodloužil hlavou míč šikovně na Suka. Ten si svou příležitostí poradil a v 67.minutě poslal hosty do vedení. 1:2! Domácí fanoušci nevycházeli z úžasu co že se to děje na hřišti. Naštěstí domácí hráči pochopili, že zápas se sám nevyhraje a konečně přitlačili na pilu. Odměnou jim byla vyrovnávací branka Zikmunda v 72.minutě, který využil zaváhání domácích hráčů a srovnal na 2:2. Hostující Ježek byl v tomto zápase k nezastavení a v 76.minutě si spolu se Sukem poradili s obránci a málem opět Semily vedly. Jenomže z následného protiútoku se řítil do šance domácí útočník. Ovšem hostující hráč Linhart prožil zatmění a bez pardónu ho sejmul. Nemohlo následovat nic jiného než třetí červený kartónek v rukou sudího. O tři minutky domácí převahu tří hráčů v poli zúročili třetí brankou. Po chybě domácího Nesvadby se k míči dostal Kamlach a poslal svůj tým do vedení 3:2. Kdo by si myslel, že je konečně rozhodnuto, tak by se šeredně pletl. V 84.minutě předvedla domácí obrana ukázkový kiks a jen díky nepřesnosti hostujícího hráče nebylo srovnáno. A o minutku později bylo pro domácí ještě hůř. Sudí odpískal pro hosty penaltu, za ruku domácího hráče. K exekuci pokutového kopu se postavil hostující Bína, ale penaltu neproměnil. Domácí nakonec vstřelili kýženou pojišťovací branku, kdy svůj druhý gól v zápase vstřelili Ezeala. Domácí tým tedy nakonec bral tři body, ale herně tedy vůbec nepřesvědčil. Paradoxem je, že dokud se hrálo v plném počtu, tak domácí byli mírně lepší. Hosté ze Semil předvedli heroický výkon, který jim ovšem pokazila nedisciplinovanost jejich hráčů.



Ohlasy k zápasu


FK Litol
Litol - Michal Jareš: Ještě když se hrálo v plném počtu, tak jsme asi byli lepší a dostali se do vedení. Druhý poločas to bylo naše obrovské trápení a hosté byli lepší, i když hráli oslabeni. Až do konce jsme se strachovali o výsledek. Prostě špatná hra a naše vítězství bylo hodně utrápené.

SK Semily
Semily - Brett Jan: Jak se říká zápas "blbec". Místo vítězství dostaneme čtyři góly a tři červené karty. Soupeř byl slabší a troufnu si říct, že kdybychom hráli v jedenácti, tak si odvážíme všechny tři body.



Sestavy


FK Litol
V. Rathouský [-] - J. Bobek [-] , A. Sabó [-] (10. F. Zikmund [-] ) , M. Korejza [-] , M. Jareš [-] - C. Ezeala [-] , J. Cáska [-] (86. M. Kejha [-] ) , J. Šmidrkal [-] , J. Knobloch [-] , J. Kamlach [-] - R. Miškovský [-] (46. M. Mbah [-] ) -

SK Semily
J. Kraus [-] - J. Brett [-] (57. M. Hájek [-] ) , J. Nesvadba [-] , M. Linhart [-] - O. Vlach [-] , Š. Rumler [-] (59. D. Boško [-] ) , T. Polívka [-] , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , D. Hurt [-] - L. Suk [-] (84. M. Kočí [-] )

ŽK: 39. F. Zikmund , 56. J. Šmidrkal , 66. C. Ezeala - 25. T. Polívka , 80. P. Bína , 88. D. Boško . ČK: 43. D. Hurt , 45. T. Polívka , 76. M. Linhart .
Hráči zápasu: M. Ježek .
Místo: Litol. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - MUDRA Zdeněk, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.