4:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nádherné fotbalové představení v Ústí nad Orlicí


Branky


29. J. Souček , 32. J. Felcman , 65. Z. Vaňous - 19. F. Klapka (p.) , 25. J. Novotný , 75. K. Omovie
0

Zápas nadprůměrné úrovně se odehrál v Ústí nad Orlicí. V zápase třetího s prvním, se děli neuvěřitelné věci, kdy hosté dokázali ztratit dvoubrankový náskok, aby nakonec vybojovali alespoň remízu. Na konci zápasu se tleskalo ve stoje všem aktérům utkání, ale samozřejmě víc domácímu celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dokázali domácí srovnat dvoubrankové vedení hostí

Hostující Olympia vstoupila do zápasu hodně sebevědomě a již ve čtvrté minutě se mohla ujmout vedení. Po samostatné akci se prodral až k bráně Korba a jeho střela zazvonila o tyč domácí brány. V šesté minutě se odrazil míč do rohu, od ruky hostujícího Demetera, ale sudí tuto situaci jako penaltovou neposoudil. Jenomže po rohu se penalta stejně kopala. Míč si zpracovával domácí Falta, když ho nedovoleně zastavil domácí hráč. Tentokrát píšťalka sudího nemlčela a kopala se penalta pro domácí. Na bílý puntík si míč postavil Felcman, ale jeho ránu hostující gólman Mašek chytil. Po neproměněné penaltě dostali hosté křídla a výrazně ovládli hru. V 16.minutě vyslal tvrdou ránu na bránu Omovie a domácí gólman Jehlička měl plné ruce práce. V 18.minutě se ozvala píšťalka rozhodčího a ten posoudil zákrok ve vápně jako penaltový. Tentokrát kopala penaltu Olympie a k její exekuci se postavil Klapka. Míč skončil v síti a Olympia se ujala vedení 0:1. O pět minut později se dostával do šance rychlý Omovie a byl faulován před hranicí velkého vápna. K trestňáčku se postavil Klapka a nasměroval míč přesně na hlavu spoluhráče Novotného. Ten se nemýlil a hosté vedli 0:2. Jenomže domácí nesložili zbraně a také začali hrozit. Duo nejlepších domácích hráčů Vaňous – Souček, začalo úřadovat!! V 29. minutě poslal Vaňous krásnou uličkou přihrávku na Součka, který oběhl oba obránce a podél gólmana snížil na 1:2. Neuběhlo ani pět minut a skóre se opět měnilo. V 32.minutě se hostům nepovedl odkop z vápna. Toho využil domácí Vaňous a přesnou přihrávkou našel na zadní tyči, číhajícího Felcmana, pro kterého již nebylo problémem zasunout míč do brány. Bylo srovnáno na 2:2 a diváci se bavili krásným fotbalem. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo a konečný stav byl zatím ve hvězdách…

V druhém poločase vedení domácích a srovnání hostí

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a první šance na sebe nedala dlouho čekat. V 51.minutě vytáhl domácí gólman Jehlička skvělý zákrok proti hlavičce hostujícího Korby. O tři minuty později se do dobré palební pozice dostal domácí Souček, ale jeho rána prosvištěla nad břevnem Maškovi brány. V 65.minutě se prodíral Souček do gólové pozice, když byl těsně na hranici vápna faulován. Domácí získali výhodu přímáčku z velice dobré pozice. K míči se postavil domácí kapitán Vaňous a nechytatelnou střelou do šibenice dokonal obrat v utkání a domácí se ujali vedení 3:2. Jenomže hosté z Olympie nejsou žádní nazdárci a nepříznivým vývojem se nenechali deprimovat. Vytvořili si neuvěřitelný tlak a nutili domácí hráče k chybám. V 73.minutě kopal hostující Klapka přímý kop, který domácí hráči dokázali zvrátit na roh. Po rohu se nejlépe zorientoval nekrytý Omovie a přesnou hlavičkou srovnal na 3:3. Ani jeden z týmu již branku nevstřelil a tak úžasný duel dospěl k penaltovému rozstřelu.

V penaltách domácí hráči ani jednou nezaváhali a získali tak druhý bod

Hned první penaltu neproměnil hostující Klapka a to rozhodlo. Za domácí totiž všichni proměnili a Ústí se tak mohlo radovat z druhého bodu. Oba týmy si udržely své postavení v tabulce. Pouze náskok Olympie se ztenčil na dva body.





Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Ústí nad Orlicí - spolupracovník redakce Jan Skácel: Utkání proti vedoucímu celku tabulky, který do zápasu v Ústí neztratil ještě ani bod a neinkasoval gól, přineslo fotbal, na který se bude dlouho vzpomínat. Druhý bod z tohoto vynikajícího utkání připadl svěřencům trenéra Chudého, které doprovázel do kabin dlouhotrvající potlesk diváků. Zaslouženě! Také v příštím kole čeká na fotbalisty Jiskry těžký oříšek. V sobotu 12. 9. od 17.00 hod. nastoupí na hřišti dalšího favorita, Sokola Živanice.

FC Olympia Hradec Králové
Olympia HK - spolupracovník redakce František Bárta: Dnes se ukázalo, že se dá prohrát i zápas, ve kterém vedeme 0:2. Přesto si vezeme aspoň bod. A doufáme, že to bylo pro nás impulzem, abychom v příštím kole opět ukázali naši sílu.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - P. Chleboun [-] , M. Coufal [-] , V. Heger [-] (86. R. Ráb [-] ) - P. Falta [-] , M. Ráliš [-] , P. Langer [-] , Z. Vaňous [-] (90. M. Falta [-] ) , J. Felcman [-] , M. Brabec [-] - J. Souček [-] -

FC Olympia Hradec Králové
J. Mašek [-] - J. Poděbradský [-] , M. Demeter [-] , A. Rolko [-] - J. Novotný [-] , F. Klapka [-] , M. Ptáček [-] , M. Kosař [-] (69. R. Goutsios [-] ) - K. Krejčík [-] (65. P. Očovan [-] ) , K. Omovie [-] , R. Korba [-]

ŽK: J. Souček , 56. P. Chleboun , 61. V. Heger , 67. M. Ráliš , 73. M. Coufal , 82. Z. Vaňous - 64. J. Novotný , 76. P. Očovan .
Hráči zápasu: Z. Vaňous , J. Souček - J. Mašek , F. Klapka .
Místo: Ústí nad Orlicí. Počet diváků: 380. Rozhodčí: Zadinová Olga - VNUK Josef, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.