O. Vaníček 34. (p.)
J. Podolník 84. (p.)
2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř podruhé za sebou uspěla v penaltách


Branky


34. O. Vaníček (p.) , 84. J. Podolník (p.) - 10. D. Svoboda , 63. M. Škoda
0

Dnes potkaly týmy z úplného dna tabulky a bylo otázkou, který z nich bude bodovat. V zajímavém utkání, kde hosté dvakrát vedli a dvakrát se proti nim kopal pokutový kop, nakonec dospělo k penaltám. Hosté si odvážejí do Jaroměře bonusový druhý bod a poprvé v této sezoně se odpoutávají ode dna tabulky, na které poslali domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas s převahou hostů

Do zápasu vstoupili lépe domácí a svým počátečním náporem si vynutili pár rohových kopů. Z nich se ovšem nic neurodilo a hosté z Jaroměře začali postupně vyrovnávat hru. Domácím vycházel výtečně ofsajd systém a tak se nadějné akce hostů ani nestíhaly rozvinout. Poprvé v zápase uhodilo již v desáté minutě. Jaroměř dostala výhodu rohového kopu, který domácí hráči dokázali odvrátit pouze na velké vápno, kde číhal hostující Svoboda. Míč okamžitě napálil na domácí bránu a gólman Vaníček ho za chvilku již tahal ze sítě. Hosté se ujali vedení 0:1. O tři minuty později se dostal do šance domácí Fejk, ale gólman Ondráček se nachytat nenechal. Poté byli hosté tím lepším mužstvem, ale i když si vytvářeli brankové příležitosti, tak druhou branku ne a ne vstřelit. Kolem dvacáté minuty se do dobré pozice dostával hostující Exnar, ale jeho pokus byl zablokován. A o pět minut později neuspěl ani hostující Škoda. Největší hrozbou pro hosty z Jaroměře byl rychlonohý Řežábek. V 34.minutě se právě Řežábek protahoval kolem hostujícího Svobody a ten ho zastavil pouze za cenu faulu. Rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltový puntík a nabídl tím domácím velkou šanci na srovnání skóre. Penaltu bezpečně proměnil Ondřej Vaníček a srovnal stav utkání na 1:1. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo a hosté cítili, že by dnes nemuseli odjet s prázdnou…

V druhém poločase se opakoval scénář z prvního

Domácí tým se ze šaten vrátil hodně nabuzený a hned v úvodu se ujal režie hry. Domácí sice měli častěji držení míče, ale bez gólového efektu. A tak to byli opět hosté, kteří začali úřadovat. Po hodině hry vysunul Kilevník agilního Exnara, ale s jeho střelou si domácí gólman Vaníček poradil. O minutu později již udeřilo a opět po rohovém kopu. Letící míč si našel hostující Holub a poslal tvrdou hlavičku směrem k Vaníčkově bráně. Vaníček jeho ránu pouze vyrazil k nohám Škody, který zavěsil míč pod víko domácí brány. Hosté se tak opět ujali vedení 1:2. V 75.minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Ruprich a pro hosty nastaly krušné chvíle. Domácí se totiž s tímto stavem nechtěli smířit a opět to byl aktivní Řežábek, který zavelel do útoku. Nejdřív v 78.minutě pořádně protáhl Ondráčka v bráně hostů, kdy se mu povedla rána z trestného kopu. V 85.minutě se Řežábek vřítil do vápna a skluz hostujícího Rumla znamenal druhou penaltu ve prospěch domácího týmu. Penaltu bezpečně proměnil i exekutor Podolník  a bylo to 2:2. Do konce zápasu měla ještě jednu šanci Jaroměř, ale neproměnila a tak se šlo na pokutové kopy.

V penaltovém rozstřelu čaroval hostující gólman Ondráček

To co se Ondráčkovi z Jaroměře nepovedlo v základní hrací době, si vynahradil při penaltách. Dokázal dvě penalty chytit a vychytal tak druhý bonusový bod pro svůj tým. Jaroměř si odváží dva body asi zaslouženě, protože její hráči byli malinko aktivnější, než hráči domácího týmu.



Odkaz na fotogalerii ze zápasu:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1041590052542443.1073741836.240967195938070&type=3



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
Jaroměř - trenér Exnar Miloš: Byli jsme velmi blízko třem bodům, ale i dva bereme. Jsme rádi, že jsme se odpoutali od dna divizní tabulky. Je to pro nás motivace do další práce.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - J. Rejl [-] , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] , T. Picha [-] (81. J. Podolník [-] ) - O. Vaníček [-] (69. R. Klazar [-] ) , J. Řežábek [-] , F. Fejk [-] - D. Vitebský [-] (69. P. Tomeš [-] ) , M. Hruška [-] , M. Voldán [-] (51. R. Vágner [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - D. Svoboda [-] (46. J. Bano [-] ) , P. Ruml [-] , J. Holub [-] - M. Čenovský [-] (71. O. Častvaj [-] ) , M. Michálek [-] (59. V. Ruprich [-] ) , M. Exnar [-] (87. A. Horák [-] ) , M. Kilevník [-] - M. Škoda [-] (79. P. Krahulec [-] ) - S. Kašajík [-] , J. Michek [-]

ŽK: 26. F. Fejk - 22. S. Kašajík , 33. D. Svoboda , 73. V. Ruprich , 83. M. Kilevník , 90. J. Michek . ČK: 74. V. Ruprich .
Hráči zápasu: J. Řežábek - J. Michek .
Místo: Dvůr Králové nad Labem. Počet diváků: 380. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Vít - POŽIVIL Jaroslav, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.