3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

6.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia se na vítězství nadřela


Branky


34. P. Očovan , 60. F. Klapka (p.) , 82. K. Krejčík
0

Zápas měl být zcela jasnou záležitostí pro domácí Olympii, ale zase tak jednoznačné to nebylo. Hosté předvedli v Hradci Králové velice dobrý výkon, za který se určitě nemusí stydět. Nakonec zápas Olympia zlomila ve svůj prospěch a po zaváhání v minulém kole opět naplno zabodovala. Po tomto zápase si Olympia udržuje na prvním místě tabulky, malý tříbodový náskok. Admira se propadla o jednu příčku níž na dvanácté místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas a jeden gól v síti hostí

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně a k překvapení domácích diváků si Olympie trvalý tlak vytvořit nedokázala. Hosté si byli vědomi síly domácích a museli od začátku hrát naplno a nevypustili žádný souboj. Byl to boj o každý kousek hřiště a ani jeden ze soupeřů si nedal nic zadarmo. První chybičku přece jenom vytvořili hosté a domácí hned trestali. Po půlhodině hry využili chybující obrany k získání míče domácí Očovan a vstřelil první branku zápasu. Domácí se tak ujali vedení 1:0 a mysleli si, že to konečně půjde lépe. Admiru obdržená branka nepoložila a pořád pokračovala ve zvoleném tempu a nátlakové hře. Dokonce se i dostávala do koncovky, ale žádnou ze svých šancí nedotáhla do gólového efektu. První poločas tak vyhráli domácí 1:0, ale zdaleka nebylo hotovo…

Druhá branka hosty definitivně položila

Druhý poločas začal opět vyrovnaně. A prvních patnáct minut to byl opět boj o střed hřiště. Hostující Macek mohl skórovat, protože se najednou octnul, před částečně odkrytou bránou. Jenomže jeho přízemní střelu zablokoval domácí obránce. Kdyby si Macek s touto tutovkou poradil lépe a srovnal na 1:1, kdoví jak by se utkání dál vyvíjelo. Po hodině hry si domácí stoper chtěl pohlídat míč do autu, ale byl u toho málo důrazný. Domácí hráč mu míč vypíchl, vlétl do vápna a následoval faul. Rozhodčí nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci penalty se postavil Filip Klapka a spolehlivě ji proměnil. Po této brance již hosté tušili, že se těžko dostanou zpět do zápasu a pustili do hry náhradníky. A bylo to tak. Druhý gól Olympii uklidnil a opět to bylo mužstvo, které udává režii hry. Osm minut před koncem se prosadil ještě střídající Krejčík a uzavřel stav utkání na 3:0. Domácí tak vyhráli docela jednoznačně 3:0, ale do druhého gólu se museli hodně strachovat o výsledek. Hostům, i přes dobrý výkon, nezbyl ani bodík.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Olympia HK - spolupracovník redakce František Bárta: Až do druhého gólu se bojovalo o každý míč. Potom jsme již hráli uvolněně a přidali další gól a potvrdili své postavení v tabulce.

FK Admira Praha
Admira Praha - vedoucí mužstva Jan Kostrba: Byl to vyrovnaný zápas a Olympii jsme zaskočili dobrou hrou. Jenomže na to se nehraje a všechny body má Olympia. Moc nás trápí střelecká nemohoucnost, protože bez gólů se žádné utkání vyhrávat nedá. Ale i tak je náš výkon na hřišti favorita soutěže, příslibem do dalších zápasů.



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - A. Rolko [-] , M. Demeter [-] , O. Haupt [-] - J. Novotný [-] , J. Poděbradský [-] (88. M. Hofman [-] ) , F. Klapka [-] , M. Ptáček [-] (84. M. Kosař [-] ) - R. Korba [-] (87. D. Kuťák [-] ) , K. Omovie [-] (56. K. Krejčík [-] ) , P. Očovan [-] (68. R. Goutsios [-] ) -

FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - M. Paťha [-] , J. Martinic [-] , S. Komínek [-] , O. Herc [-] - O. Vosický [-] , Š. Zahálka [-] (71. P. Kavalír [-] ) , F. Rybařík [-] (58. J. Kurek [-] ) , M. Čmejla [-] (71. P. Zolotuchin [-] ) - M. Macek [-] (82. M. Kasík [-] ) , T. Majer [-] (63. P. Kolařík [-] ) -

ŽK: 68. R. Korba - 45. F. Rybařík , 80. M. Paťha .
Hráči zápasu: J. Poděbradský - M. Čmejla .
Místo: Olympia. Počet diváků: 101. Rozhodčí: Ginzel Ondřej - KRUPA Jan, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.