3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec v závěru udolal Kutnou Horu


Branky


39. J. Linka , 77. O. Rozkovec , 83. J. Povr - 22. M. Antoš
0

Kutné Hoře se prozatím nedaří dle jejích představ a tak si chtěla z Jablonce nějaký ten bodík odvézt.  Ve vyrovnaném zápase nakonec bral všechny body domácí tým, protože byl hlavně přesnější v zakončení. Jablonec se tímto vítězstvím posunul již na třetí místo v divizní tabulce. Kutná Hora klesla na třináctou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase musel domácí tým dotahovat

Do zápasu vstoupili lépe domácí. Již v druhé minutě zatáhl po lajně míč domácí Linka a jeho centr nasměroval do brány Sedláček. Jenomže jeho ránu zastavila tyč Zichovi brány. Po šesti minutách hry se dostal do úniku domácí Sedláček, ale při pokusu obstřelit gólmana, obstřelil i bránu. Hosté podnikali nebezpečné protiútoky a tak se bylo na co koukat. Skóre se poprvé měnilo v 22.minutě, kdy se z gólu mohli radovat hosté. Prosadil se totiž hostující Antoš, když se mu povedla pěkná křížná rána. Domácí gólman Farský neměl šanci a hosté vedli 0:1. Domácí tým tato branka nakopla a přidali na důrazu i aktivitě. Domácí Štemberk se pěkně uvolnil, zatáhl míč až k brankové čáře a zpětnou přihrávkou našel spoluhráče Rozkovce. jenomže tomu do střely skočil hostující Franc a tak gól nepadl. Po půlhodině hry se v dobré šanci ocitnul domácí Krejčík, ale jeho střela těsně minula tyč Zachovi brány. Vyrovnat se domácím podařilo až v závěru prvního poločasu po standardní situaci. Na rohový kop si nejvýš vyskočil Linka a přesnou hlavičkou překonal gólmana Zicha v bráně Kutné Hory. Do konce prvního poločasu měli domácí ještě dvě dobré šance, ale jak Linka, tak i Klíma přestřelili bránu.

Druhý poločas ve znamení gólu Jablonce

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy aktivně a oba chtěly strhnout vedení na svou stranu. Hrál se opravdu kvalitní fotbal a bylo se na co koukat. V úvodu druhého poločasu se do dobré šance dostal hostující Křelina, ale gólman Farský byl na místě. A domácí gólman si poradil i se zakončením Antoše a tak zůstával stav nezměněn. Uběhla víc než půlhodina hry a gólovku si vypracoval i domácí tým. Domácí Linka zatáhl míč po Lajně a střílenou přihrávkou hledal ve vápně své spoluhráče. Štemberk na míč nedosáhl, ale nabíhající Krejčík ano a technickou střelou jen těsně minul tyč Zichovi brány. Poslední čtvrthodinka patřila domácím střelcům. V 77.minutě zkušeně podržel míč domácí Klíma a přihrál ho do běhu Zemánkovi, který s míčem u nohy předběhl obránce a předložil tutovku Rozkovcovi. Ten nezaváhal a přesnou placírkou konečně otočil stav zápasu v prospěch domácích na 2:1. Pět minut před koncem mohl srovnat hostující Nekvinda, jenomže jeho hlavička těsně minula bránu. Z následného protiútoku se dostal k míči domácí Povr, přehnal se přes hostující stopery a pod vyběhnuvším Zichem navýšil skóre na 3:1. Jablonec si již své vítězství pohlídal a získal další tři cenné body do divizní tabulky. Hosté neodehráli vůbec špatné utkání, ale doplatili na špatné řešení finálních situací. No a bez vstřelených gólů se vyhrávat nedá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Jablonec nad Jizerou - spolupracovník redakce David Holman: Troufám si tvrdit, že to byl nasazením, tempem a útočnou hrou více než nadprůměrné divizní utkání. Bylo to těžké utkání s houževnatým, bojovným soupeřem, kterého jsme pustili do vedení, a museli tak vynaložit všechny síly k obratu. Tři body jsou zasloužené, ke kvalitě zápasu přispěli stejnou měrou i hosté.

Sparta Kutná Hora
Kutná Hora - spolupracovník redakce Zdeněk Čáp: Odehráli jsme dobrý zápas. Dostali jsme se do vedení a chybou dovolili domácím vyrovnat. V druhém poločase naši hráči neplnili pokyny z kabiny a dostali dva hloupé góly. Za stavu 2:1 jsme měli dvě dobré příležitosti ke srovnání, ale nepodařilo se. Šancí bylo dost na obou stranách, ale domácí jich proměnili víc a proto zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , M. Štemberk [-] (73. J. Povr [-] ) , J. Zemánek [-] , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] (65. J. Kuhn [-] ) , K. Krejčík [-] (85. J. Chropůvka [-] ) , V. Helm [-] (87. S. Munzar [-] ) , O. Rozkovec [-] (90. J. Škoda [-] ) , F. Klíma [-] , J. Linka [-]

Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , R. Hačka [-] , T. Skokan [-] - M. Wolf [-] (90. O. Nedvěd [-] ) , V. Maxa [-] , B. Pospíšil [-] (46. R. Šesták [-] ) , O. Bora [-] (83. L. Šindelář [-] ) - L. Křelina [-] , M. Antoš [-]

ŽK: 48. K. Krejčík , 60. F. Klíma - 49. T. Skokan , 89. M. Wolf .
Hráči zápasu: J. Linka - M. Antoš .
Místo: Jablonec nad Jizerou. Počet diváků: 219. Rozhodčí: Erlebach Jiří - VÍT Petr, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.