0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia vydřela těsné vítězství


Branky


0

Osmý Suchdol hostil druhou Olympii Hradec Králové. Dle výkonů obou mužstev se mělo jednat o zápas kola, což se také určitě potvrdilo. O výsledek zápasu se bojovalo do posledních minut a až do konce nebylo jisté, který tým vyhraje. Olympia udržela kontakt s úplnou špičkou divize, kde je pouhý bodík za vedoucími Živanicemi. Suchdol se drží v klidném středu tabulky a určitě se v tabulce ještě o nějakou tu příčku posune výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka hostí rozhodla první poločas

Úvod zápasu vyšel lépe domácímu týmu, který měl hned ve třetí minutě gólovku. Domácí Vančura vybojoval míč pro svého kapitána Michálka, který z dobré pozice trefil pouze břevno, od kterého se míč odrazil do země a do pole. Jenomže, tam již nebyl nikdo, kdo by dorazil a tak se hosté ubránili. Poté se hrálo spíše mezi vápny a až chyba domácích poznamenala další události. V 26.minutě se snášel docela lehký míč do pokutového území domácího týmu. Gólman Kubát si křikl na stopera "Pusť!" a on míč pustil. Jenomže se tam z ničeho nic objevil zkušený borec Olympie Klapka, který si míč převzal a pohodlně zavěsil. Hosté z Olympie vedli 0:1 a vytvářeli si i další šance. Poděbradský dvakrát pálil těsně vedle a domácí ze svých šancí vytěžili pouze několik po sobě jdoucích rohových kopů. Hosté ještě mohli zvýšit do šatny, ale s hlavičkou Rolka si Kubát skvěle poradil. První poločas tak skončil těsnou výhrou Olympie, ale zápas určitě nebyl rozhodnutý.

Bezbrankový druhý poločas nenudil

Do druhého poločasu domácí přestavěli rozestavení týmu a to jim přidalo na kvalitě. Domácí byli opticky více na míči, ale zkušení hosté jejich atakům v pohodě odolávali. Suchdol si pravidelně získával rohové kopy i standardní situace, ale hostující obrana fungovala jako dobře namazaný stroj a do žádné velké tutovky domácí nepustila. Domácí přece jenom stupňovali svůj tlak a v posledních patnácti minutách přicházely i šance. Domácí Vančura s Berešem se dostávali už do gólového zakončení, ale míč jim skvělým zákrokem odebral hostující Demeter. Vzápětí mohl přidat gólovou pojistku hostující Korba, před kterým podklouzl domácí gólman Kubát, a před Korbou najednou zívala odkrytá brána. Naštěstí pro domácí, trefil Korba pouze tyč!. Domácí již poté hráli vabank a tak si poslední gólovku v zápase vypracovali hosté, ale Kubát si s tvrdou ránou Poděbradského poradil. Olympia tak dokázala ubránit jednobrankový náskok a utkání dovést do vítězného konce.

Odkaz na fotogalerii ze zápasu: http://afk1994.rajce.idnes.cz/sobota_10.10.2015_MU_DIVIZE_sk.C_TJ_Sokol_Druzba_Suchdol_-_FC_Olympia_Hradec_Kralove_0_1_0_1/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Asistent trenéra Vladimír Střihavka: Mohli jsme dát gól hned v úvodu utkání a možná by se zápas vyvíjel jinak. Olympia dala gól po nedorozumění stopera s gólmanem. Hrálo se oboustranně vyrovnané utkání, ve kterém byli hosté o ten gól šťastnější. Podali jsme výborný výkon, za který nám zatleskali i diváci a i já jsem hráče po zápase pochválil. Když budeme i nadále podávat takové výkony, tak strach o další body nemám.

FC Olympia Hradec Králové
Vedoucí mužstva František Bárta: Na hřišti z okresního přeboru se hrálo z obou stran velice namáhavé utkání. Bylo plné soubojů a velice rychlých přechodů, v kterých jsme byli lepším týmem a zcela po zásluze jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - T. Nosek [-] (85. T. Plot [-] ) , R. Biško [-] , M. Bodlák [-] , M. Hendrych [-] , J. Růžička [-] - J. Vančura [-] , D. Dastych [-] (79. L. Jirků [-] ) , D. Bereš [-] , M. Černohlávek [-] , T. Michálek [-] -

FC Olympia Hradec Králové
D. Krejčí [-] - A. Rolko [-] , J. Novotný [-] , V. Karal [-] - J. Poděbradský [-] , F. Klapka [-] , M. Demeter [-] , M. Kosař [-] (81. K. Omovie [-] ) - P. Očovan [-] (78. R. Goutsios [-] ) , K. Krejčík [-] (46. M. Ptáček [-] ) , R. Korba [-] (90. D. Kuťák [-] )

ŽK: 17. D. Dastych - 88. J. Poděbradský , 90. D. Krejčí .
Hráči zápasu: R. Korba .
Místo: Suchdol. Počet diváků: 178. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, KUBEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.