0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve dramatickém zápase bral body Jablonec


Branky


0

Patnáctá Jaroměř hostila pátý Jablonec nad Jizerou a karty před zápasem byly jasně rozdané. Měla to být pro Jablonec snadná záležitost, ale vůbec nebyla. Odehrálo se velice dramatické utkání, kde určitě nebyl Jablonec po celý zápas lepším týmem. Po tomto zápase je Jablonec již v elitní pětici Divize C a Jaroměř zůstává předposlední.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší domácí gól nedali

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, kteří hned ve čtvrté minutě předvedli pěknou akci , kdy Michek našel přesným centrem Exnara, ale jeho střela se vůbec nepovedla. Ještě větší šanci měla Jaroměř ke skórování v sedmé minutě. Domácího Exnara fauloval Linka a rozhodčí Vodrážka nařídil pokutový kop. K exekuci penalty se postavil Čenovský, jenomže jeho oblouček zazvonil o břevno Valešovi brány a tak se stav neměnil. Tato neproměněná penalta domácím týmem trošku otřásla a tak se do hry dostali i hosté. V těsném sledu měli tři velice dobré šance ke skórování. Nejdřív letěla hlavička Štemberka těsně vedle, poté chyboval domácí bek a Sedláček z bezprostřední blízkosti napálil do gólmana. V 17.minutě se dostal do sóla Chropůvka, kterému se povedlo obejít i gólmana Ondráčka, ale skvěle zasáhl obránce Holub. Poté opět převzala otěže zápasu Jaroměř. Ve 23.minutě se jí povedla rychlá akce po ose Bano - Michálek - Častvaj. Jenomže střela z kopačky posledně jmenovaného, letěla nad bránu. Po necelé půlhodině přišla gólová akce hostí. Po pěkně rozjeté akci našel Rozkovec ve vápně Zemánka a ten křížnou střelou nedal gólmanovi Ondráčkovi žádnou šanci. Hosté se ujali vedení a domácím se to pranic nelíbilo. A o tři minutky později mohlo být pro Jaroměř ještě hůř. Sedláček vysunul tentokrát Štemberka, ale gólman Ondráček skvěle zasáhnul. Závěr poločasu patřil domácím. Minutu před koncem poločasu se skvěle uvolnil Kilevník, ale jeho rána letěla těsně vedle. A tečku za prvním poločasem udělal Exnar svým sólovým nájezdem, který ovšem ztroskotal na skvělém gólmanovi Valešovi.

V druhém poločase zkušení hosté přidali gól a vítězství si pohlídali

První šanci druhého poločasu měla Jaroměř z rohového kopu. Jenomže hlavička Kilevníka si cestu mezi tři tyče nenašla. Poté hostující tým přidal a začal být tím lepším mužstvem. V 50.minutě střela Klímy letěla přímo na připraveného Ondráčka. V 53.minutě zakončil Rozkovec své sólo vedle Ondráčkovi brány. Až další sólo hostů bylo gólové. V 58.minutě vysunul Halama Štemberka a ten své sólo konečně proměnil pěknou ranou pod břevno Ondráčkovi brány. Hosté již vedli 0:2 a s Jaroměří to začínalo být nahnuté. Vzápětí mohli hosté ještě svůj náskok navýšit, ale Rozkovec ve svém dlouhém sólu opět selhal. V 69.minutě měla Jaroměř velikou možnost vstřelit kontaktní branku, ale Kilevník obranný val neprostřelil. Jaroměř se snažila vstřelit gól a otevřela tak ve své obraně okénka, do kterých podnikali hosté rychlé protiútoky. Jenomže ani jedno z mužstev již žádnou šanci neproměnilo a tak zápas skončil vítězstvím Jablonce. Výhra hostujícího celku se vůbec nerodila lehce, ale vzhledem k proměňování šancí, je zasloužená.

Zdroj fotografií: Spolupracovník redakce Jan Ruprich



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: Hráči odevzdali na hřišti maximum. Ani to však dnes na tři body nestačilo. Selhali jsme při proměňování šancí. Stále ale věřím, že náš dnešní herní projev je něco, na čem lze stavět a co nás dovede k vítězným zápasům.

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Spolupracovník redakce David Holman: Postavení v tabulce naznačovalo, kdo je v zápase favorit, na hřišti až tak velký rozdíl nebyl. Domácí již potrápili více mužstev a ani v tomto zápase tomu nebylo jinak. Jaroměř chtěla hrát fotbal, ale neproměnila své šance, naopak my jsme se prosadili alespoň dvakrát, i když jsme měli gólovek mraky. Další šance a brejky zůstaly nevyužity a tak vítězství a tři body jsme si odvezly do Jablonce.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - J. Michek [-] , D. Svoboda [-] (36. A. Horák [-] ) , J. Holub [-] - M. Čenovský [-] (79. M. Petráček [-] ) , M. Exnar [-] , M. Michálek [-] , J. Bano [-] , O. Častvaj [-] (45. P. Krahulec [-] ) - M. Škoda [-] - M. Kilevník [-]

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Valeš [-] - J. Linka [-] (88. J. Škoda [-] ) , J. Halama [-] , M. Štemberk [-] (71. J. Povr [-] ) , O. Šedý [-] , J. Zemánek [-] (63. V. Helm [-] ) , P. Karásek [-] , D. Sedláček [-] , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] , J. Chropůvka [-] (46. F. Klíma [-] )

ŽK: 52. J. Linka , 76. V. Helm , 82. K. Krejčík .
Místo: Jaroměř. Počet diváků: 292. Rozhodčí: Vodrážka Dan - FOJTÍK Martin, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.