Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:00

12.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rekordní zápis Olympie


Branky


0

Čtrnáctá Litol hostila první Olympii a měla to být pro domácí tým hodně velká zatěžkávací zkouška. Hosté se v tomto zápase bavili fotbalem a povedlo se jim nastřílet rekordní počet branek. Po tomto zápase si Olympia upevnila první místo v tabulce a Litol zůstala čtrnáctá.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Půltucet gólů za první poločas v domácí síti

Olympia vstoupila do zápasu s velkým sebevědomím a hned ve třetí minutě se ujala vedení. Celá akce začala rychlým rozehráním standardní situace a po centu z pravé strany se míč odrazil ke Klapkovi, který otevřel skóre zápasu. O šest minut později to již bylo 0:2. Po rychlé kombinaci hostů přišel centr z pravé strany, na který si nejvýš vyskočil Korba a hlavou navýšil náskok Olympie. Góly si Olympia odstupňovala po šesti minutách a tak se skóre měnilo potřetí v patnácté minutě. Na začátku akce byla opět rychlá kombinace hostujících hráčů. Ve vápně se míč odrážel z nohy na nohu, až skončil u Očovana, který ho uklidil do sítě. Za dalších šest minut to bylo již 0:4. Domácí na půlce lehkovážně ztratili míč a na konci rychlého protiútoku byl skórující Krejčík. Běžela 25.minuta a do sítě domácích padla pátá branka. I za touto brankou byla laxnost domácího hráče, kterému vypíchl míč Korba a svůj sólový nájezd zakončil pátým gólem v síti Rathouského. Do dobré šance se dostal i domácí Mcdon, ale jeho střela skončila na tyči Kobosovi brány. Skóre prvního poločasu na 0:6 završil Ptáček v 32.minutě, když zakončoval do prázdné brány po nezištné přihrávce od spoluhráče.

Brankostroj Olympie pokračoval i v druhém poločase

Kdo by čekal, že v druhém poločase Olympia poleví, tak by se šeredně mýlil. Ono totiž i střídající hráči chtěli ukázat, že patří do základu. Sedmý gól přidala Olympia už po čtyřech odehraných minutách. Na přízemní centr z levé strany, pod sebe, si naběhl Michek a spolehlivě zavěsil. V 54.minutě završil svůj hattrick Korba střelou do prázdné brány, kdy domácí gólman vyběhl na centr, na který nedosáhl. Olympia vedla již 0:8 a koncert dál pokračoval. V 59.minutě byl faulovaný u autové lajny hostující Ptáček. Standardku Ptáček zahrál tak precizně, že pro Omovieho již nebylo problémem poslat hlavou míč do sítě náhradního gólmana Cinka. Jubilejní desátá branka padla v 69.minutě. Domácí zahráli rohový kop tak nešťastně, že se do sóla dostal hostující Krejčík a s přehledem obhodil vybíhajícího Cinka. Poslední branka utkání padla v 86.minutě a opět ukázala, jak lehce se dostávali hosté k míči. Celá akce začala špatně hozeným autem domácího hráče přímo na nohu hráče z Olympie.  Poté míč putoval z nohy na nohu, až na konci celé akce byl Ptáček, který završil skóre zápasu na 0:11.



Ohlasy k zápasu


FK Litol
Spolupracovník redakce Michal Jareš: Výsledek odpovídá předvedené hře. Byli jednoznačně lepší, mají kvalitnější kádr. Mysleli jsme si, že bychom bojovností mohli něco udělat, ale Olympia potrestala každou naši chybu. Možná jsme si za snahu alespoň branku zasloužili. Škoda, že Mcdonova individuální akce skončila na tyči.

FC Olympia Hradec Králové
Sekretář oddílu František Bárta: Uspěli jsme v souboji, kde jsme udělali nejlepší výsledek v prozatímním průběhu soutěže. Soupeř nám v podstatě dovolil vše, a pokud měl nějakou šanci, tak to bylo z naší nedůslednosti. V závěru jsme dohrávali tak, aby se nám nikdo nezranil. Bohužel se to nepodařilo. Doufáme, že tento krásný výsledek pomůže k rychlému uzdravení Novotného a Omovieho.



Sestavy


FK Litol
V. Rathouský [-] (46. J. Cink [-] ) - M. Jareš [-] , R. Miškovský [-] , P. Křivánek [-] , J. Müller [-] (57. M. Kejha [-] ) , A. Sabó [-] , J. Kamlach [-] , M. Mbah [-] , C. Ezeala [-] , J. Cáska [-] , M. Korejza [-]

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - A. Rolko [-] , J. Novotný [-] , V. Karal [-] - J. Poděbradský [-] (62. M. Kosař [-] ) , F. Klapka [-] (46. O. Haupt [-] ) , M. Demeter [-] , M. Ptáček [-] - K. Krejčík [-] (72. M. Hofman [-] ) , R. Korba [-] (63. D. Kuťák [-] ) , P. Očovan [-] (55. K. Omovie [-] )

ŽK: 75. P. Křivánek .
Hráči zápasu: R. Korba .
Místo: Litol. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Jiří - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.