0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivnější Trutnov veze ze Živanic tři body


Branky


0

Druhé Živanice hostily třetí Trutnov a očekávala se krásná bitva týmů z úplného čela tabulky. Hosté z Trutnova překvapovali efektivnějším zakončením a domácí tlačili a tlačili. Po tomto zápase se na druhém místě Živanic nic nezměnilo a Trutnov si potvrdil krásné třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté produktivnější

Po úvodním patnáctiminutovém oťukávání, ze kterého domácí vytěžili pouze dva rohy, poprvé gólově uhodilo. Před hranicí vápna se dostal k míči hostující Kejzlar a nečekanou střelou překvapil Volšíka v domácí bráně. Hosté se ujali vedení 0:1. Domácí měli jasnou gólovku v 27.minutě. Gólman Šťastný střelu z bezprostřední blízkosti, reflexivně vyrazil na roh. V 30.minutě skončila střela hostujícího hráče vysoko nad. Rychlý brejk se povedl hostům v 37.minutě, kdy se míč z prostředka, dostal doleva a vzápětí opět doprostřed před Tauchmana. Ten napřáhl z dobrých třiceti metrů a utěšenou střelou vymetl šibenici Volšíkovi brány. Hosté vedli již dvoubrankovým rozdílem. V 41.minutě měli domácí výhodu přímáku z dobré pozice. Jenomže ten ukázal zmar Živanic, když akce nakonec skončila ofsajdem. V poslední minutě prvního poločasu měl na kopačce gól domácí hráč. Jenomže střelu málo umístil a gólman Šťastný ji vyrazil na roh. I další ránu po rohu Šťastný zlikvidoval. První poločas byl herně docela vyrovnaný, ale domácím při jejich tlaku chyběla překvapivá myšlenka. To útoky hostí byly o hodně nebezpečnější, a proto ho také vyhrály 0:2.

V druhém poločase bezgólový trvalý tlak domácích

Hned od začátku druhého poločasu se domácí pustili do Trutnova s jasným cílem zdramatizovat zápas. Jejich akce byly plné nápadů a rychlé přesné přihrávky, ale pouze do vzdálenosti třiceti metrů od Šťastného brány. Jakmile se domácí přiblížili k pokutovému území hostí, tak to bylo hrozné! Vše dokumentuje snad deset nepřesných centrů z pravé strany. Hádání se o každou blbost, místo aby se soustředili na hru. Hlavičky anebo střely domácích hráčů byly tak slabé, že výborného gólmana Šťastného ohrozit nemohly. Pouze v úvodu druhého poločasu řešili hosté dvě vážnější situace. V 52.minutě musel gólman Šťastný vyběhnout až za vápno a odkopl míč do bezpečí. O minutu později mířila střela z boku do brány, ale domácí bek ji tečoval na roh. Jinak to byla ze strany domácího týmu úplně platonická převaha. V závěru se dostali do dvou nadějných šancí i hosté, ale nic z toho také nebylo. Poslední podzimní zápas se tak domácím nepovedl, hlavně díky tomu, že si ze svého tlaku nedokázali vytvořit skoro žádné brankové příležitosti. Hosté díky výborně zvládnutému prvnímu poločasu si zaslouženě odvážejí všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Body získané v Živanicích nás hodně těší, ale samozřejmě každý zápas chceme vyhrát. Domácí hráli převážně dlouhé nakopávané míče za naši obranu, s čímž jsme si vcelku poradili. A s čím si neporadila obrana, s tím si poradil Honza Šťastný, který nás dnes opět zase podržel. S podzimem vládne spokojenost, i když si myslím, že jsme klidně mohli mít o tři body více.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , O. Novotný [-] , M. Ferčák [-] - O. Herzán [-] , O. Ujec [-] (72. J. Sůra [-] ) , M. Hundák [-] (61. L. Polák [-] ) , R. Gorol [-] - T. Kakrda [-] (66. M. Tulach [-] ) , M. Ujec [-] -

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] , J. Čech [-] (73. J. Turner [-] ) , O. Tobiaš [-] (90. M. Kancok [-] ) , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , V. Marks [-] , M. Mařas [-] (67. J. Holubec [-] ) , M. Kejzlar [-] , S. Horák [-]

ŽK: 20. O. Ujec , 26. O. Herzán , 47. M. Ujec , 50. M. Ferčák , 87. R. Gorol - 46. J. Čech , 60. V. Marks .
Hráči zápasu: J. Šťastný .
Místo: Živanice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kříž Jiří - MUDRA Zdeněk, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.